Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Greek Beauty Brands #3: Gaia Natural Beauty!

Στο σημερινό Greek Beauty Brands μιλάμε για μια ακόμη αποκάλυψη στον χώρο της περιποίησης, τα προϊόντα της Gaia Natural Cosmetics! Όταν δοκιμάζω προϊόντα από ελληνικές εταιρίες που είναι προσεγμένα σε όλα τα επίπεδα- από την συσκευασία μέχρι τα συστατικά, και από τις υφές μέχρι τα αρώματα- δεν μπορώ παρά να νιώσω  υπερηφάνεια και να τα αγαπήσω ένα τσακ παραπάνω...

Τέτοια προϊόντα βρήκα στην εταιρία Gaia Natural Cosmetics και ξεχώρισα κάποια από αυτά, τα οποία και πιστεύω ότι αξίζει να μοιραστώ μαζί σας.


Τα προϊόντα Gaia Natural Cosmetics βασίζονται στο ελαιόλαδο και το φυστίκι της ελληνικής γης και μας προσφέρουν ελληνικά προϊόντα με εξαιρετικά αρώματα και υφές, αλλά και αποτελεσματικότητα! Το βιολογικό λάδι ελιάς ως συστατικό περιποίησης πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες Ε & Α προστατεύει ,ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητα της και βοηθά στην αναδόμησή της, προστατεύοντας την από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης. Το έλαιο φιστικιού με τη σειρά του είναι και αυτό γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Σε συνδυασμό μάλιστα με το λάδι ελιάς, αποτελεί την τέλεια προστασία για το δέρμα και τα μαλλιά. Για όλα τα προϊόντα υπάρχουν τρεις αρωματικές επιλογές: Φυσική, με argan oil και άνθη εσπεριδοειδών και με ρόδι και γάλα αμυγδάλου. Οι δύο τελευταίες είναι απλά συγκλονιστικές- συγκρίνονται άνετα με πολύ ακριβότερα προϊόντα και κάνουν το μπάνιο μου να μοσχοβολάει!

Το Shower Gel με Argan Οil & Citrus Βlossom έκανε την διαδικασία του μπάνιου ένα τσακ πιο ευχάριστη, χάρη στο υπέροχο άρωμά του που δεν μοιάζει με κανένα άλλο... Κάνει πλούσιο αφρό και μοσχομυρίζει ο τόπος, ενώ αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Το δε Hydrating Body Oil στο άρωμα Pomegranate & Almond Milk το απλώνω σε βρεγμένη επιδερμίδα (δες το tip που είχα μοιραστεί μαζί σας παλαιότερα), και κάνει το δέρμα μου βελούδινο! Πρόκειται για ένα έλαιο ιδανικό για μασάζ- με αποτέλεσμα να μην είναι απολύτως ξηρό και να μην απορροφάται στο δευτερόλεπτο-, αλλά εγώ το απλώνω σαν λάδι σώματος και απολαμβάνω ενυδάτωση στο φουλ! ( Έρχεται σε μορφή spray,  μου έπεσε και έχασα το καπάλο, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ που το ανοίγω και το βάζω!) Είχα επίσης και ένα body milk στο ίδιο άρωμα, το οποίο δυστυχώς έσπασε (ναι, έχω δύο αριστερά χέρια) και πραγματικά μοσχομύριζε συγκλονιστικά, ενώ έδινε και πολύ καλή ενυδάτωση με πολύ λεπτόρρευστη υφή, οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα.


Η Argan Oil & Citrus Blossom Foot Cream είναι μια κρέμα ποδιών με το γνωστό τέλειο άρωμα, στην πιο μεγάλη συσκευασία ever! Έρχεται στα 200 ml, όσο ένα body butter και για να είμαι ειλικρινής την χρησιμοποιώ μερικές φορές και σαν κρέμα σώματος... Και γιατί όχι, άλλωστε, αφού μυρίζει τέλεια, ενυδατώνει καταπληκτικά, έρχεται σε πολύ μεγάλη ποσότητα και κοστίζει λιγότερο από το body butter!


Για το τέλος άφησα τα προϊόντα που με εντυπωσίασνα λιγότερο, το Hydrating Shampoo και το Hydrating Hair Balsam... Δεν τα βρήκα σε καμία περίπτωση κακά, απλά δεν με εντυπωσίασαν. Πρόκειται για ένα ικανοποιητικό σαμπουάν και μια αξιοπρεπέστατη κρέμα μαλλιών, που αν πέσουν στα χέρια σας και έχετε κανονικά μαλλιά, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, δεν θα σας απογοητεύσουν...

Χαίρομαι πάντα να ανακαλύπτω ελληνικές εταιρίες και προϊόντα που αξιοποιούν τον πλούτο της ελληνικής γης και παράγουν υπέροχα προϊόντα, με ποιοτικά συστατικά και αρώματα που σε ταξιδεύουν... Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις κρέμες σώματος, τα αφρόλουτρα, τα έλαια σώματος, αλλά και τις κρέμες για χέρια και πόδια στα αρώματα Pomegranate & Almond Milk και Argan Oil & Citrus Blossom... Ελπίζω να τους δώσετε μια ευκαιρία  και θα τα αγαπήσετε όσο και εγώ!

4 σχόλια:

  1. Κι εγώ χαίρομαι που γνωρίζω άτομα σαν εσένα, που συνεχώς ψάχνουν να βρουν νέα πραγματάκια να μας παρουσιάσουν!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, ομορφιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Πάντα τόσο γλυκιά που με κάνεις και κοκκινίζω! Σ' ευχαριστώ πολύυυυ! Πολλά πολλά φιλιά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα προϊόντα αγνά φυσικά καλλυντικά με οργανικό λάδι ελιάς και έλαιο φιστικιού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @georgia: Είναι πραγματικά φανταστικά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena