Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Summer Series: Fresh Line Aphrodite Body Sculpture!

Ο αγώνας κατά της κυτταρίτιδας είναι ένας αγώνας άνισος και διαρκής που κάθε καλοκαίρι επανέρχεται στο προσκήνιο (μπορείτε να δείτε και τις παλαιότερες επιλογές μου εδώ και εδώ)... Λίγο τα φορεματάκια, λίγο τα σορτς, οι μίνι φούστες και τα μαγιό, μας βάζουν στην διαδικασία να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας.

 Φέτος, στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας επιστράτευσα την σειρά Aphrodite Body Sculpture της Fresh Line και αφού έχω σχεδόν τελειώσει δύο στα τρία προϊόντα (η καθημερινή χρήση τους είναι εμφανής ακόμα και στην συσκευασία), σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου!

 Κατ' αρχάς αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι η ποικιλία- όποια υφή και αν προτιμάς, όποιο αποτέλεσμα και αν επιδιώκεις, η σειρά αυτή έχει μια πρόταση για σένα... Τρία προϊόντα περιποίησης τελείως διαφορετικά μεταξύ τους: διαφορετικη υφή, διαφορετική αίσθηση, διαφορετικό αποτέλεσμα...


Ξεκινάω από το  προϊόν που υπήρξε για μένα η μεγαλήτερη έκπληξη, το λάδι για μασάζ Aphrodite Body Sculpture Massage Oil. Η ειρωνία είναι, ότι στην αρχή σκεφτόμουν ότι θα το βάλω μια- δύο φορές και θα μείνει στα αζήτητα... Ευτυχώς όμως, διαψεύστηκα πλήρως- βρήκα την χρήση του σχεδόν εθιστική και το χρησιμοποιούσα καθημερινά, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει μόνο δύο τρεις χρήσεις ακόμα... Δεν το χρησιμοποιώ ακριβώς σαν λάδι μασάζ, αλλά το απλώνω κάθε βράδυ μετά το βραδινό μου ντουζ στις επίμαχες περιοχές και δηλώνω ενθουσιασμένη! Υπόσχεται μείωση της κυτταρίτιδας, σύσφιξη της επιδερμίδας και βελτίωση της υφής της. Επιβεβεαιώνω περίτρανα το τελευταίο μιας και είδα την επιδερμίδα μου πιο απαλή, ενυδατωμένη, ελαστική και βελτιωμένη από ποτέ... Σε συνδυασμό δε με το αμέσως επόμενο προϊόν, είδα βελτίωση και στην κυταρρίτιδα σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Στα συν, η υπέροχη μυρωδιά του, που θα την φόραγα άνετα και σε κρέμα σώματος!


 Συνεχίζω με το αγαπημένο μου προϊόν της σειράς, το Aphrodite Body Sculpture Intensive Serum, που πραγματικά με εντυπωσίασε... Πρόκειται για ένα serum, που υπόσχεται βελτίωση της κυτταρίτιδας και σμίλευση του σώματος. Είναι λεπτόρρευστο και δροσερό και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι απορροφάται άμεσα από το δέρμα. Μυρίζει και αυτό εξαιρετικά ευχάριστα και το χρησιμοποιώ κάθε πρωί. Δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ, αλλά μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα προϊόν με εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με λίγο προσεγμένη διατροφή, περισσότερο νερό και λίγο περισσότερο περπάτημα, είδα πολύ καλά αποτελέσματα, τόσο στην κυτταρίτιδα, όσο και στο τοπικό πάχος. Το έχω τελειώσει και αυτό και πιστεύω ότι είναι ίσως το καλύτερο προϊόν στο είδος του από αυτά που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα...


Τέλος, αυτό που χρησιμοποίησα λιγότερο, είναι το Aphrodite Body Sculpture Thermal Emulsion. Ο λόγος που δεν το ευχαριστήθηκα όσο τα άλλα δύο, είναι ότι έχει αυτή τη θερμαντική δράση, που μπορεί μεν να είναι ευεργετική για τις προβληματικές περιοχές, αλλά δεν μου είναι καθόλου ευχάριστη... Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που αγάπησα τόσο τα δύο παραπάνω προϊόντα- δεν σου δημιουργούν αυτή την αίσθηση θερμότητας, χωρίς όμως να χάσουν σε αποτελεσματικότητα! Επίσης, λάβετε υπ' όψιν σας, ότι απαγορεύεται η χρήση του αν έχετε κιρσούς, ευρυαγγείες, υπέρταση, πολύ ευαίσθητο δέρμα ή σπασμένες φλέβες.


Από αυτή τη σειρά, πιστεύω ότι πραγαμτικά αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το Aphrodite Body Sculpture Intensive Serum και όσες θέλετε να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας και το Aphrodite Body Sculpture Massage Oil... Εξαιρετικές υφές, εξαιρετικό άρωμα, εξαιρετικά αποτελέσματα... Η Fresh Line το έκανε το θαύμα της ακόμα μια φορά!

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου! Μπορείς να αξιοποιήσεις την θερμαντική κρέμα το χειμώνα, ώστε να μην σε ενοχλεί τόσο όσο τώρα αλλά παράλληλα να προετοιμάζει το σώμα για το καλοκαίρι, χωρίς να έχεις το τρέξιμο της τελευταίας στιγμής!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @lela: Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ! Τέλειο tip- θα το εφαρμόσω οπωσδήποτε! Thanks for sharing! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena