Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Summer Series: Castalia Helioderm Fluide Legere & Castalia Helioderm Lait Fluide!

Καλοκαίρι χωρίς ήλιο δε γίνεται και αναμφισβήτητα το must προϊόν για αυτή την εποχή είναι το αντιηλιακό. Είτε βρίσκεστε σε διακοπές και χαλαρώνετε σε κάποια παραλία δίπλα στα καταγάλανα νερά της πατρίδας μας, είτε είστε ακόμα στην πόλη, το αντιηλιακό είναι ένα βήμα στην περιποίηση του προσώπου, αλλά και του σώματός σας που δεν πρέπει να παραλείπετε ποτε!

Στο σημερινό ποστ, μοιράζομαι μαζί σας την πρόταση της Castalia, μιας ελληνικής εταιρίας που έχει αποδείξει την υψηλή ποιότητά της εδώ και χρόνια (την χρησιμοποιώ πάνω από μια δεκαετία): Ένα απίστευτα οικονομικό αντιηλιακό προσώπου και ένα εξίσου οικονομικό αντιηλιακό σώματος που αξίζει να τα δοκιμάσετε...


Μια από τις πιο συχνές δικαιολογίες που λέμε για να παραλείπουμε το αντιηλιακό του προσώπου, είναι ότι η χρήση του επιδεινώνει τη λιπαρότητα, προκαλεί επιπλέον σπυράκια, χαλάει το μακιγιάζ μας και γενικώς δεν είναι καθόλου ευχάριστη, ειδικά για όσες έχουμε μεικτή- λιπαρή επιδερμίδα. Όλα τα παραπάνω μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να είναι αλήθεια, αλλά με το Castalia Helioderm Fluide Legere SPF 20, δεν έχουμε πλέον αυτή τη δικαιολογία! Πρόκειται για ένα εξαιρετικά λεπτόρρευστο αντιηλιακό, με υφή σχεδόν σαν νερό που δεν αφήνει την παραμικρή λιπαρότητα  ή ασπρίλα, ενώ αισθάνεστε ότι δεν φοράτε τίποτα! Θα προτιμούσα ασφαλώς να έχει SPF 50 για απόλυτη προστασία ακόμα και τις πιο επικίνδυνες ώρες της ηλιοφάνειας, αλλά δυστυχώς όσο αυξάνεται ο δείκτης προστασίας, τόσο πιο λιπαρή γίνεται η σύνθεση του αντιηλιακού. Είναι, λοιπόν, ιδανικό για όσες έχουμε λιπαρή- μεικτή επιδερμίδα και θέλουμε να είμαστε προστατευμένες χωρίς τα μειονεκτήματα της χρήσης του αντιηλιακού!

Στα συν, το ότι το Castalia Helioderm Fluide Legere SPF 20 είναι απίστευτα οικονομικό: Προσφέρει 50% επιπλέον προϊόν στην ίδια τιμή και τα 60 ml (!) θα τα βρείτε σε ηλεκτρονικά φαρμακεία γύρω στα 8 €! Αξίζει να το αγοράσετε και θα το ευχαριστηθείτε και όλο τον Σεπτέμβρη, που ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιούμε τόσο υψηλούς δείκτες προστασίας!


Η φετινή πρόταση της Castalia για αντιηλιακό σώματος είναι το Castalia Helioderm Lait Fluide SPF 50. 
Πρόκειται για ένα λεπτόρρευστο αντιηλιακό σώματος, χωρίς έντονο άρωμα, που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ασπρίλα ή κολλώδη αίσθηση στο σώμα. Προσωπικά βρίσκω ότι η ευχάριστη υφή που έχει με ωθεί να το ανανεώνω όσο συχνά πρέπει, χωρίς να δυσανασχετώ! Και αυτό είναι άκρως οικονομικό για αντιηλιακό εταιρίας δερμοκαλλυντικών, με τα 200 ml να βγαίνουν γύρω στα 10 €!


Γενικώς, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές στην επιλογή του αντιηλιακού μας, καθώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε άμεσα αν είναι αποτελεσματικό ή όχι, αλλά βλέπουμε τα αποτελέσματά του μακροπρόθεσμα, όταν είναι πια πολύ αργά. Πρέπει, λοιπόν, να επιλέγουμε αντιηλιακά από εταιρίες που εμπιστευόμαστε και που έχουν αποδείξει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους και τον σεβασμό τους στον καταναλωτή. Για μένα, η Castalia είναι μια από αυτές τις εταιρίες και γι' αυτό την εμπιστεύομαι απόλυτα και όσον αφορά στην αντιηλιακή μου προστασία. Και χαίρομαι πάντα να βλέπω τις ελληνικές εταιρίες να παραγάγουν πολύ αξιόλογα προϊόντα και να ανταμείβουν τους πελάτες τους με προσφορές και λογικές τιμές... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω να προσθέσω το παραμικρό! Με κάλυψες πλήρως!
    Το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένη!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Χαίρομαι πολύ που συμφωνούμε! Καλά να περνάς όμορφη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν της Castalia, αλλά αυτά τα προϊόντα μου κίνησαν το ενδιαφέρον!

    Φιλάκια,
    www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Αγγελική: Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε προϊόντα από την Castalia- δεν θα σε απογοητεύσουν! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena