Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Maybelline BrowSatin Review!

Λένε ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών, και δεν έχουν άδικο... Όσο εντυπωσιακό και να είναι ένα μακιγιάζ στα μάτια, δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς το ανάλογο μακιγιάζ των φρυδιών.


Οι επιλογές για το γέμισμα και τον σχηματισμό των φρυδιών είναι πολλές, και προσωπικά πάντα ψάχνω να βρω μια καλή και οικονομική λύση. Έτσι, όταν είδα σε ένα καινούριο stand στην Maybelline τα μολύβια φρυδιών BrowSatin, δεν αντιστάθηκα και έκανα την αγορά!


Το μολύβι φρυδιών BrowSatin έρχεται σε τρεις αποχρώσεις και προσωπικά επέλεξα την πιο σκούρα, γιατί νομίζω ότι δίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα, μιας και δεν κοκκινίζει καθόλου. Από τη μία πλευρά έχει ένα πολύ λεπτό μολύβι για το γέμισμα των κενών και από την άλλη ένα σφουγαράκι με σκιά σε σκόνη, για να δώσετε ομοιόμορφο χρώμα και να τονίσετε τα φρύδια σας. Διαρκεί τουλάχιστον 8 ώρες χωρίς να μετακινείται από τα φρύδια μου και το αποτέλεσμα που δίνει είναι εξαιρετικά φυσικό.


Ομολογώ ότι με έχει καταβολέψει και είναι ένα από τα πιο αξιόλογα και οικονομικά προϊόντα που έχω δοκιμάσει. Η τιμή του είναι στα 6 € και πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες drugstore επιλογές!

Αν ψάχνετε και εσείς ένα καλό και οικονομικό μολύβι φρυδιών, μην παραλείψετε να τσεκάρετε το Maybelline BrowSatin, και δεν θα σας απογοητευσει!

7 σχόλια:

  1. Το γλυκοκοιτάζω απο την ώρα που βγήκε αλλά την είχα πατήσει παλαιότερα με ένα μολύβι φρυδιών απο την Maybelline και ήμουν λίγο διστακτική, τώρα θα το δώσω μια ευκαιρία. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Natts: Προσωπικά το έχω κατευχαριστηθεί και νομίζω θα το αγαπήσεις και εσύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να δοκιμάσω μολύβι με τέτοια υφή, δλδ όχι ξύλινο, και σίγουρα θα ήθελα να τεστάρω και το συγκεκριμένο να δω το αποτέλεσμα που αφήνει και με τη σκιά. Κι εμένα μου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @In Mary's Makeup: Νομίζω ότι θα σε βολέψει πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται καλό. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτό της radiant. Πραγματικά θα σε ενθουσιάσει σε όλα. Και δε φεύγει μέχρι να το βγάλεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται καλό. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτό της radiant. Πραγματικά θα σε ενθουσιάσει σε όλα. Και δε φεύγει μέχρι να το βγάλεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @maria: Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Θα είναι η επόμενη αγορά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena