Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Essie Fall 2016 Collection!

Η Essie για μια ακόμα φορά δημιούργησε υπέροχες, μοναδικές αποχρώσεις για την συλλογή Essie Fall 2016 Collection και μας βάζει για τα καλά στο φθινοπωρινό κλίμα! Μια συλλογή εμπνευσμένη από την Ιαπωνία, με αποχρώσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα: από απαλές παστέλ αποχρώσεις, μέχρι πολύ σκούρες- ό,τι και αν προτιμάτε θα το βρείτε σ' αυτή τη συλλογή!

Essie Fall 2016 Collection

Το Essie Maki Me Happy είναι ένα υπέροχο βαθύ κόκκινο, ούτε πολύ ανοιχτό, ούτε πολύ σκούρο, αποτελεί μια απόλυτα chic και κλασική επιλογή για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις.

Essie Fall 2016 Collection

Το Essie Playing Koi είναι το πιο ιδιαίτερο χρώμα της συλλογής Essie Fall 2016 και για μένα η μεγαλύτερη έκπληξη! Όταν το πρωτοείδα στο μπουκαλάκι είχα τους ενδοιασμούς μου γιατί μου φάνηκε ΄"δύσκολο" χρώμα, αλλά από όταν το πρωτοδοκίμασα, το έχω ερωτευτεί! Ποιός να το έλεγε ότι το κεραμιδί θα ήταν το χρώμα μου;!

Essie Fall 2016 Collection

 Το Essie Now And Zen είναι ένα υπέροχο ανοιχτό γκρι που δείχνει απόλυτα chic και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. (Λατρεύω τα ονόματα όλων των βερνικιών της συλλογής- τα βρίσκω απίστευτα ευφάνταστα!)

Essie Fall 2016 Collection

Το Essie Kimono Over είναι ένα σκούρο μελιτζανί χρώμα που θα φορεθεί πολύ τόσο το Φθινόπωρο όσο και το Χειμώνα!

Essie Fall 2016 Collection

Και για μας τις λάτρεις των παστέλ, το Essie Go Go Geisha είναι ένα msut χρώμα για όλες τις εποχές.

Essie Fall 2016 Collection

Τέλος, το Essie Udon Know Me είναι ένα καταπληκτικό θαλασσί, τόσο μουντό όσο πρέπει ώστε να είναι ιδανικό για το Φθινόπωρο, αλλά και να φοριέται άνετα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Essie Fall 2016 Collection

Η συλλογή Essie Fall 2016 είναι μια από τις ωραιότερες συλλογές  και πραγματικά δεν υπάρχει ούτε μια απόχρωση που να μην την έχω κατευχαριστηθεί! Όποιο και αν είναι το γούστο σας θα βρείτε σίγουρα μια, δύο ή και παραπάνω αποχρώσεις για να λατρέψετε αυτό το Φθινόπωρο!

2 σχόλια:

  1. το Now and Zen είναι τέλειο χρώμα και ταιριάζει με όλα τα χρώματα του φθινοπώρου! Το είχα ημιμονιμο για 20 μέρες! τώρα έβαλα πάλι ημιμόνιμο το bahama mama που ναι κλασική αξία από Essie :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena