Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Beauty Made Easy Haul!

Την εταιρία "Beauty Made Easy" δεν την είχα ξανακούσει μέχρι την πρόσφατη επίσκεψή μου στην έκθεση Beauty Festival...Στο περίπτερο της αγαπημένης Nail Pro Care που φέρνει συνεχώς καινούρια καινοτόμα προϊόντα, ανακάλυψα τρία μικρά πραγματάκια από αυτή την εταιρία που αξίζει να γνωρίσετε!

nailpro care

Η εταιρία Beauty Made Easy είναι μια δανέζικη εταιρία που δεν κάνει πειράματα σε ζώα, ενώ οι συσκευασίες των προϊόντων της είναι απίστευτα girly και χαριτωμένες! Στην Ελλάδα τα βρίσκετε στην Nail Pro Care που είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος τους.

To προϊόν που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι τα Nail Polish Remover Wipes. Κάθε συσκευασία περιέχει πέντε μαντηλάκια μιας χρήσεως σε ξεχωριστές συσκευασίες. Κάθε μαντηλάκι ξεβάφει δέκα νύχια και είναι ό,τι πιο πρακτικό μπορεί να φανταστεί κανείς για ταξίδια! Μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να είμαι σε ταξίδι, να χαλάσουν ένα- δύο νύχια και να μην μπορώ να τα ξεβάψω, γιατί ποιος παίρνει μαζί του σε ταξίδι ασετόν και βαμβάκι; Εξαιρετική ιδέα, πανεύκολα στρη χρήση, τέλεια για ταξίδια ή την τσάντα, και η συσκευασία των πέντε κοστίζει 4 €! Must have προϊόν για όλες μας!

nailpro care

Τα Oil Blotting Sheets Green Tea είναι τα γνωστά αγαπημένα blotting sheets που σώζουν όσες από εμάς έχουμε μεικτή- λιπαρή επιδερμίδα και είμαστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού! Κάθε συσκευασία περιέχει 80 φύλλα (δηλαδή με σχεδόν καθημερινή χρήση θα σας κρατήσουν τρεις μήνες), η συσκευασία τους είναι απίστευτα χαριτωμένη και ιδανική ακόμα και για το πιο μικρό τσαντάκι μου,  και κάνουν εξαιρετική δουλειά στην απορρόφηση της λιπαρότητας και στο να δείχνουν το μακιγιάζ ανανεωμένο και πιο "φρέσκο"!

Τέλος, το Lip Balm  της εταιρίας έρχεται σε μια πολύ κοριτσίστικη ματ ροζ συσκευασία, την οποία βρίσκω πολύ χαριτωμένη, αν και λίγο πιο ογκώδη απ' όσο θα την ήθελα! Έχει ένα πολύ γλυκό ροζ χρώμα και το πιο ωραίο φραουλένιο άρωμα που έχω συναντήσει σε lip balm! Αφήνει ένα πολύ διακριτικό χρώμα στα χείλη και το άρωμά του είναι τόσο υπέροχο που θέλω να το ανανεώνω συνέχεια! Πολύ ενυδατικό, χωρίς να είναι πολύ γυαλιστερό, είναι μια τέλεια προσθήκη στο νεσεσέρ μας τώρα που ο καιρός αρχίζει και κρυώνει περισσότερο!

nailprp care

Για μια ακόμα φορά η Nail Pro Care δεν με απογοήτευσε με την ποιότητα των προϊόντων που φέρνει στην Ελλάδα... Την πρωτογνώρισα με τα Balbcare πριν δύο χρόνια και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να με εκπλήσσει με ό,τι καινούριο φέρνει και τα προϊόντα Beauty Made Easy δεν αποτελούν εξαίρεση! Well done Nail Pro Care!

2 σχόλια:

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα! Περιμένω κι εγώ κάποια πραγματάκια από αυτήν την εταιρεία :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Aγγελικη: Σ΄ευχαριστώ πολύ! Νομίζω θα τα ευχαριστηθείς πολυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena