Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Seventeen Cosmetics F/W 2016!

Το Φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η Seventeen το υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο: Καινούρια λανσαρίσματα που μας βάζουν για τα καλά σε φθινοπωρινή διάθεση και μας κάνουν να ονειρευόμαστε κρύες μέρες και νύχτες με φθινοπωρινές αποχρώσεις στο μακιγιάζ μας...

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Πριν, όμως, μιλήσουμε για μακιγιάζ, ας μιλήσουμε λίγο για περιποίηση προσώπου- που είναι εξάλλου το αγαπημένο μου θέμα! Η Seventeen μπαίνει δυναμικά στο χώρο του skincare προτείνοντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σε προσιτή τιμή.

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Ξεχώρισα τις δύο τονωτικές λοσιόν, ένα βήμα που πολλές παραλείπουν στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας τους, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό! Η Seventeen προτείνει δύο επιλογές: Την Oil Control Lotion, μια λοσιόν εξισορρόπησης της λιπαρότητας με βιολογικό σύμπλεγμα μαγιάς και εκχύλισμα δενδρολίβανου, και την Stimulating Lotion, μια τονωτική λοσιόν με οργανικό εκχύλισμα Ελιάς και εκχύλισμα χαμομηλιού.

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα νερό καθαρισμού της επιδερμίδας: Το Seventeen One Step Cleansing Water υπόσχεται πανεύκολη αφαίρεση του μακιγιάζ με μια μόνο κίνηση και με συστατικά που θα κάνουν την επιδερμίδα μας να το αγαπήσει! Περιέχει εκχύλισμα Αγγουριού και Οργανικό εκχύλισμα Ελιάς, είναι κατάλληλο για πρόσωπο, μάτια και χείλη, δεν περιέχει parabens και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Και για όσες αγαπούν οτ Tea Tree Oil και τα αποτελέσματα που έχει στην επιδερμίδα τους, η Seventeen έχει μια ολόκληρη σειρά που απευθύνεται σε λιπαρά δέρματα με τάσεις ακμής! Ο λόγος για τα προϊόντα Seventeen Clear Skin Tea Tree Oil, μια σειρά με ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων περιποίσης που θα ικανοποιήσει κάθε λάτρη του tea tree oil!

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, η καινούρια μάσκαρα Seventeen Lash Elegance έχει τρίχινο βουρτσάκι, βγαίνει σε τέσσερις αποχρώσει και υπόσχεται μήκος, όγκο και διαχωρισμό! (Stay tuned για να τη δείτε φορεμένη σε επόμενο ποστ). Πειραματιστείτε με έντονα χρώματα σκιών και ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με μια γραμμή eyeliner που θα αναδείξει τα μάτια σας σε πρωταγωνιστή του μακιγιάζ σας!

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Η Seventeen λανσάρει μια καινούρια σειρά βερνικιών, τη σειρά Studio- 3 Step Manicure System. Περιλαμβάνει ένα base coat, ένα top coat και το κλασσικό βερνίκι νυχιών σε 78 (!) αποχρώσεις. Υπόσχεται διπλάσια διάρκεια, extra λάμψη και αισθητή μείωση της αναμονής μέχρι να στεγνώσει το μανικιούρ. Οι δε φθινοπωρινές αποχρώσεις είναι όλες "μια και μια", και σύντομα θα με δείτε να φοράω κάποιες από αυτές. (Ακολουθήστε με στο Instagram για να τις δείτε φορεμένες, αλλα και για καθημερινές δόσεις ομορφιάς!)

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Ένα ακόμα καινούριο προϊόν είναι το άκρως εντυπωσιακά πράσινο (!) 98% Natural Massage Oil Nail Treatment! Πρόκειται για ένα λαδάκι  περιποίησης με  10 επιλεγμένα έλαια που ενισχύουν τη δομή των νυχιών και επανορθώνουν τις «ζημιές» που έχουν υποστεί, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε λιπαρά οξέα. Περιέχει μεταξύ άλλων αμυγδαλέλαιο, argan oil και ελαιόλαδο, θρέφει τα νύχια όταν χρησιμοποιείται σαν θεραπεία, ενώ μετά το μανικιούρ θρέφει και βελτιώνει την εικόνα των επωνυχίων, κάνοντας οποιοδήποτε μακικιούρ πιο περιποιημένο και "επαγγελματικό"!

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Για τα ρουζ της Seventeen, σας έχω μιλήσει πολλές φορές, μιας και είναι από τα καλύτερα οικονομικά ρουζ που κυκλοφορούν! Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις δεν αποτελούν εξαίρεση, και σίγουρα αξίζει να τα δοκιμάσετε!

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Για τα χείλη, η Seventeen προτείνει τα λατρεμένα Matte Lasting Lipsticks σε τέσσερις σκούρες αποχρώσεις που βγάζουν την πιο rock και vampy πλευρά μας προς τα έξω! Η συγκεκριμένη σειρά κραγιόν είναι απλά έρωτας: Ματ αποτέλεσμα χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη, τρομερή διάρκεια και πολύ καλή τιμή. Αγάπησα το Νο 43 και το Νο 44 και δε νομίζω να τους αντισταθώ για πολύ!

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016


Τέλος, όσες αγαπάτε τα All Day Lip Color, μην παραλείψετε να τσεκάρετε τις τρεις καινούριες φθινοπωρινές αποχρώσεις!

seventeen cosmetics, beauty land, F/W 2016

Πολλά τα νέα από τη Seventeen και πραγματικά ανυπομονώ να δοκιμάσω κάποια από αυτά! Stay tuned για περισσότερες εντυπώσεις, reviews και swatches λίαν συντόμως!

Welcome Automne!

2 σχόλια:

  1. Τι υπέροχα νέα προιόντα>!!
    Γενικά τα κραγιόν και τα ρουζ της seventeen τα λατρεύω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @vicky: Συμφωνω απόλυτα και για τα ρουζ και για τα κραγιόν! Έρωτας! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena