Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Essie Winter 2015 Collection!

Σήμερα θα μιλήσουμε για τη χειμωνιάτικη συλλογή της Essie που με έκανε να ονειρεύομαι χιονισμένα Χριστούγεννα και ένα χειμώνα ντυμένο στα λευκά... Μπορεί μέχρι στιγμής ο καιρός να θυμίζει περισσότερο Άνοιξη, αλλά ας μπούμε στο κλίμα του Χειμώνα και των γιορτών με μια ακόμα εξαιρετική συλλογή από τη διαχρονικά αγαπημένη Essie!

Η φετινή χειμερινή συλλογή περιλαμβάνει εκτός από τα κλασικά κόκκινα, ένα μαύρο και ένα γιορτινό ασημένιο, δύο εκπλήξεις: δυο παστέλ χρώματα που δεν περίμενες να δεις σε μια χειμωνιάτικη συλλογή, έρχονται να κάνουν τη διαφορά, και πίστεψέ με, μπαίνουν επάξια στη wishlist μας!

photo by @essiepolish

Με ονόματα εμπνευσμένα από το χιόνι, το κρύο, αλλά και τις γιορτές, μας βάζουν στο κλίμα των ημερών με τον καλύτερο τρόπο! Οι πιο ρομαντικές θα δυσκολευτούν να αντισταθούν στα υπέροχο λευκό ροζ "peak show" και το παστέλ χρώμα της λεβάντας "virgin snow". Oι πιο κλασικές θα επενδύσουν σε δύο κόκκινα- το "altitude, altitude" ένα φωτεινό κόκκινο, και το "shall we challet?" ένα βαθύ ρουμπινί κόκκινο. Τέλος, οι πιο τολμηρές θα απολαύσουν το "apres- chic", ένα γιορτινό ασημένιο, και το "haute tub" ένα μαύρο με μωβ ιριδισμούς...

Ορίστε και οι τρεις αγαπημένες μου αποχρώσεις φορεμένες, για να πάρεις μια ιδέα για τη φετινή πρόταση της Essie! (Και δύο, και τρεις...)


Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

1 σχόλια:

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena