Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Essie Summer 2016 Collection!

Η ολοκαίνουρια σειρά Essie Summer 2016 Viva Antigua ήρθε για να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα του καλοκαιριού και να κάνει το manicure μας άκρως πολύχρωμο, λαμπερό και  απόλυτα καλοκαιρινό!

essie summer 2016 collection viva antigua

Η έμπνευση της φετινής καλοκαιρινής συλλογής της Essie είναι η εξωτική Antigua και καταφέρνει να μας μεταφέρει σε εξωτικά μέρη, ακόμα και αν έχουμε ξεμείνει στην πόλη!

essie summer 2016 swatches, coconut cove, tribal text style, viva antigua, loot the booty, hiking heels, berried treasures

 Το Essie Coconut Cove είναι για μένα το απόλυτο καλοκαιρινό βερνίκι νυχιών που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ! Πρόκειται για το τέλειο λευκό, που κάνει κάθε χέρι- λευκό ή μαυρισμένο- να δείχνει απόλυτα chic και καλοκαιρινό.

coconut cove, swatches, essie 2016 collection

Όσο για το Essie Tribal Text Styles, είναι ένα μαύρο με πολύ λεπτό ασημένιο glitter που δίνει μια διαφορετική νότα στο κλασσικό καλοκαιρινό manicure και προσωπικά μου θυμίζει καλοκαιρινό ουρανό γεμάτο αστέρια!

essie tribal text styles, swatches, essie 2016 collection

Το Essie Loot The Booty είναι ένα υπέροχο μπλε με shimmer που το κάνει να δείχνει πολυδιάστατο και να προσθέτει λάμψη σε κάθε manicure!

essie loot the booty, swatches, essie 2016 collection

Kαι αν σας αρέσει η λάμψη, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Essie Viva Antigua, ένα υπέροχο  θαλασσοπράσινο χρώμα με πολύ shimmer που θυμίζει γοργόνα!

essie viva antigua, swatches, essie 2016 collection

Για αυτές που προτιμάνε τα πιο κλασικά χρώματα, το Essie Hiking Heels, το απόλυτο πορτοκαλοκόκκινο του καλοκαιριού δεν θα σας αφήσει παραπονεμένες, ενώ θα λατρέψετε και το Essie Berried Treasures, ένα υπέροχο απαλό φούξια που φωνάζει καλοκαίρι!

essie hiking heels, swatches, essie 2016 collection

essie berried treasures, swatches, essie 2016 collection

Όποιο και να είναι το γούστο σας, θα βρείτε σίγουρα έναν μικρό θησαυρό στην Essie Summer 2016 Collection... Αν έπρεπε να αγοράσετε ένα μόνο βερνίκι νυχιών για όλο το καλοκαίρι, πιστεύω ότι πρέπει να επενδύσετε στο Coconut Cove: είναι το απόλυτο must-have που θα κάνει το manicure σας να ξεχωρίζει χωρίς πολλά-πολλά, και σίγουρα αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ σας!

*Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει μέχρι το τέλος του μήνα στο blog για να κερδίσετε ολόκληρη την καλοκαιρινή σειρά Pinita Colada των The Body Shop! 
 

2 σχόλια:

  1. Έχω πάθει εμμονή με το Cococnut Cove! Εμμονηηηηή! Πόσο υπέροχο και σικ είναι! Πολύ όμορφο post! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Gogo-Jenny: Δεν μπορω να σταματησω να το φοραω! Ειναι απλα μοναδικο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena