Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Giveaway!!!!!!!!!!!

bonjour!!!!!!!!!!Η Fashion Written With A Lipstick χαρίζει σε 5 τυχερές φίλες της Garnier BB Creams!!!Τέλειο????Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το υπέροχο blog της και να λάβετε μέρος στο giveaway ακολουθώντας τις οδηγίες!Και πού ξέρετε?????Μπορεί να στε εσείς μια από τις 5 τυχερές!!!!!GOOD LUCK GIRLS!!!!

http://fashion-written-with-alipstick.blogspot.com/2012/02/happy-valentines-daygarnier-bb-cream.html

3 σχόλια:

  1. γεια σου γλυκουλα!! μεγια το μπλογκ σου!!!!!!!!! σε καταλαβαινω απολυτα,χχαχ και γω το ιδιο νιωθω,και ακομη πιο πολυ στη αρχη..βασικα ακομα αρχη νιωθω οτι ειναι γιατι το εχω μονο 3 μηνες!!! καλα ποστ σου ευχομαι!!χεχε θα εχω τη χαρα και τα πρωτεια να γινω η πρωτη αναγνωστης σου! ελπιζω να σου αρεσει και το δικο μου μπλογκ ωστε καποια στιγμη να με ακολουθησεις και εσυ! επισης να σου πω οτι ειναι πολυ χρησιμο να ενημερωνεις για give away αλλων, θα παω να δηλωσω για τα garnie θενκς πολυ! φιλακια!!!!!
    sharingthepointofview.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα μαριαννα μου!!σ ευχαριστω πολυ για τις γλυκες ευχες και την χρησιμοτατη συμβουλη σου!το blog σου ειναι τελειο!σε ακολουθησα!απιστευτο που το χεις μονο 3 μηνες και το χεις διαμορφωσει τοσο ωραια!!εγω ειμαι ακομη λιγο χαμενη και τα βρισκω ολα βουνο!
      τι καλα που εισαι η πρωτη μου αναγνωστης!νομιζω οτι ειναι κατι που παντα θυμασαι ( το πρωτο σου comment,τον πρωτο αναγνωστη κλπ)...
      καλα το τι γελιο εριξα με το swing party στο booze!!παραλιγο να την πατησω και εγω ετσι ακριβως αλλα τελευται στιγμη εμ ενημερωσε μια φιλη για το που ακριβως γινοταν το party!
      καλα να περνας μικρη μου!!!xoxoxo

      Διαγραφή
  2. You need to be a part of a cοntest for onе οf the most uѕеful websites online.
    I will recommеnd this blog!
    Here is my webpage - purchase new emails lists

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena