Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Review: Klorane and Rene Furterer hair care products

Hello girls! Αυτό το καλοκαίρι είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω κάποια προϊόντα απο τις εταιρίες Klorane και Rene Furterer και με αυτό το ποστ θέλω να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας! Τις συγκεκριμένες εταιρίες μπορούμε να τις βρούμε στο Hondos Center και σε επιλεγμένα φαρμακεία!

Την εταιρία Klorane την είχα ακουστά και μάλιστα παλιότερα είχε χρησιμοποιήσει η μαμά μου κάποια προϊόντα της, αλλά εγώ προσωπικά δεν είχε τύχει να αγοράσω κάτι από αυτήν.Έτσι λοιπόν όταν η εταιρία μου έστειλε κάποια δείγματα από τα προϊόντα της για να τα δοκιμάσω, ενθουσιάστηκα και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτή της την κίνηση!
Ορίστε λοιπόν η άποψη μου για αυτά που δοκίμασα...

Κατ' αρχάς θα σας μιλήσω για το Shampooing a la camomille, ένα προϊόν που με ενθουσίασε! Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, περιέχει χαμομήλι. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα σαμπουάν που περιέχουν χαμομήλι, και γι' αυτό ένα από τα αγαπημένα μου σαμπουάν είναι αυτό της Apivita με χαμομήλι (θα σας μιλήσω γι' αυτό σε επόμενο ποστ). Έχω παρατηρήσει ότι το χαμομήλι αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά και λαμπερά. Το συγκεκριμένο σαμπουάν το βρήκα καταπληκτικό! Αφήνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά και λαμπερά, κάνει πολύ εύκολα πλούσιο αφρό και μυρίζει  διακριτικά μεν, καταπληκτικά δε! Μόλις μου τελειώσει το σαμπουάν μου της Apivita, θα είναι το επόμενο που θα αγοράσω!


Επόμενο προϊόν που δοκίμασα ήταν η μάσκα με μανόλια για λάμψη και επανόρθωση. Μια μάσκα με πλούσια υφή και που αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και ενυδατωμένα. Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν η μυρωδιά της.


Τέλος από την Klorane, δοκίμασα ένα προϊόν 2 σε 1, σαμπουάν και αφρόλουτρο από την παιδική σειρά Petit Junior. Θα μου πείτε αφού είναι για παιδάκια, τι δουλειά έχω να τα δοκιμάσω εγώ η σιτεμένη, αλλά αφού μου τα στειλαν οι άνθρωποι, είπα να τα δοκιμάσω! Τι μου άρεσε πολύ? Η ευχάριστη μυρωδιά φραμπουάζ (τόσο παιδική), το ότι δεν περιέχει σαπούνι και ότι είναι πολύ πρακτικό για διακοπές ή ταξίδια να έχεις μόνο ένα μπουκαλάκι μαζί σου! Θα το αγοράσω και αυτό οπωσδήποτε γιατί το βρίσκω πολύ πρακτικό!




Τέλος μου έστειλαν και κάποια δείγματα από την εταιρία Rene Furterer. Ομολογώ ότι δεν την είχα ξανακούσει, οπότε ενθουσιάστηκα που θα δοκίμαζα κάποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών! Μου είχαν στείλει τυχαία, τα πιο σωστά προϊόντα για μένα: λιπαρές ρίζες, ξηρές άκρες! Δοκίμασα το σαμπουάν, μια μάσκα μαλλιών και μια μροστατευτική κρέμα που δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Έχω να πω ότι πρόκειται για πολύ ωραία προϊόντα, ενώ αυτό που ξεχώρισα είναι η κρέμα που δεν απαιτεί ξέβγαλμα. Καταπληκτικό άρωμα που αφήνει τα μαλλιά διακριτικά αρωματισμένα. Επίσης τα αφήνει απαλά και λεία, χωρίς όμως να τα κάνει λιπαρά! Θα την αναζητήσω σε κάποιο φαρμακείο για να την αγοράσω!



Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτές τις εταιρίες;
Πώς σας φάνηκε;

4 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά οι περιγραφές σου για τα αρώματα με μαγνήτισαν! Καλό Φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστω πολυ Δέσποινααα! Καλο Φθινοπωρο και σε σενα! Φιλακιααα!

      Διαγραφή
  2. δοκιμασα ακριβως τα ιδια προιοντα με σενα κ η μασκα μου αρεσε πιο πολυ απο ολα μυριζει πολυ ομορφα!
    οσο για τα τελευταια σαμπουαν ειναι πολυ καλη σειρα εμενα με βολεψε περισσοτερο αυτη που ειναι για βαμμενα μαλλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ η μυρωδια της μασκας δε μου αρεσε καθολουυυυ! Tα Furterer απλα ΤΕΛΕΙΑ!Φιλακιαα!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena