Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Garnier BB cream για τα μάτια: A review!

Kαλημέρα κορίτσια!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τη νέα bb cream για τα μάτια από την Garnier, την οποία μας είχαν δώσει πριν περίπου ένα μήνα, σε ένα bloggers' event που είχαν διοργανώσει!

Η Garnier έφερε την bb cream στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ πριν τις high end εταιρίες, σε τιμή προσιτή, και σε πολλές επιλογές, μία για κάθε δέρμα (κανονικό, λιπαρό/μεικτό και για πιο ώριμες ηλικίες).

Τώρα λοιπόν, αυτή η οικογένεια, έρχεται να συμπληρωθεί με μια bb cream για την περοχή των ματιών!



Πάμε να δούμε τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε σε αυτήν!

Τι μου άρεσε:

- Είναι πολύ μικρή και χωράει εύκολα σε κάθε νεσεσέρ! Παρόλα αυτά, έχει την ίδια ποσότητα με κάθε άλλο concealer (αν και δεν της φαίνεται- το έλεγξα!), και μπορείτε να την έχετε πάντα στην τσάντα σας, για μια μικρή ανανέωση του βλέμματος, όποτε την χρειάζεστε!

- Έχει υπέροχο απλικατέρ, με μπιλίτσα που προσφέρει ένα πολύ ευχάριστο και δροσερό μασάζ στην περιοχή κάτω από τα μάτια, ένώ βγάζει ελεγμένα ποσότητα και δεν γεμίζει ο τόπος ούτε πάει χαμένο προϊόν!


-Έχει απίστευτα ελαφριά σύνθεση! Γενικά δεν μου αρέσει να αισθάνομαι άτι φοράω κάτι βαρύ κάτω από τα μάτια, και με αυτή τη σύνθεση αισθάνομαι ότι φοράω μόνο την ενυδατική μου!

- Δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές! Το αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό, σαν να μη φοράτε τίποτα, κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό: να σε βλέπει ο άλλος και να κοιτάει τα μάτια σου, και όχι το concealer που κάνει καραμπάμ στις λεπτές γραμμές!

Τα αρνητικά:

-Για το δικό μου δέρμα είναι κάπως σκούρο (όπως και η bb cream). Όχι τόσο σκούρο ώστε να φαίνεται άσχημο ή παράταιρο, αλλά προτιμώ έναν τόνο πιο ανοιχτό για να δίνει και λάμψη... Βέβαια, στις περισσότερες από σας, που δεν είστε η Χιονάτη όπως εγώ, θα σας είναι μια χαρά το χρώμα!


- Δεν έχει τέλεια κάλυψη, αλλά ούτε υποστηρίζει και κάτι τέτοιο! Είναι μια bb cream και έχει μέτρια κάλυψη, ενώ χαρίζει ομοιομορφία! Αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους, και θέλετε full κάλυψη, δεν θα σας ταιριάξει!

Γενικά, είναι ένα προϊόν που μου αρέσει πολύ! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σαν ένα καθημερινό concealer, καθώς  για κάθε μέρα προτιμώ μέτρια κάλυψη, με φυσικό αποτέλεσμα... Εγώ το έχω πάντα στην τσάντα μου και όταν παρατηρώ ότι το βλέμα μου είναι κάπως κουρασμένο, το εφαρμόζω! Την έχω κατευχαριστηθεί, ακι είναι σίγουρα κάτι που θα ξαναπάρω όταν μου τελειώσει, δεδομένου ότι κοστίζει μόνο 10 €, ενώ αν πετύχετε και κανένα 20%, στα 8 € είναι πολύ καλό deal!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει;
Πώς σας φαίνεται;

10 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο review...περίμενα πως και πως να διαβάσω ένα για αυτή τη bb cream γιατί μου φάνηκε εξαιρετική σαν ιδέα αλλά δεν ήξερα αν θα είναι καλή και στην πράξη! τώρα με έχεις βάλει σε σκέψεις να την πάρω ;)
    youngbeautygr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @IoannaV: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Αν σου αρέσει και εσένα το φυσικό αποτέλεσμα, και δεν έχεις τεράστιο πρόβλημα με μαύρους κύκλους, τη συστήνω ανεπιφύλακτα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο review!! Φαίνεται όντως καλό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @beauty and the food beast: Χμ... Αν μπορούμε να πούμε ότι η bb cream είναι κάτι σαν make-up, η συγκεκριμένη είναι κάτι σαν concealer! Είναι για την περιοχή των ματιών, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη, όσον αφορά στους κύκλους... Ελπίζω να βοήθησα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. voithises polu!!!!!! :) to concealer mou einai gemato opote an teleiwsei 8a to exw sta upopsin!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ ασπρούλα είμαι, αλλά παρατήρησα ότι αν κάνω μόνο ένα πέρασμα και την απλώσω είμαι οκ!! στην αρχή τη φόραγα κάθε μέρα, αλλά επειδή κάποια στιγμή παρατήρησα λίγο ξηρότητα κάτω από το ένα μάτι δεν τη φοράω κάθε μέρα. Επίσης τη συνδυάζω με highlighter καμιά φορά για πιο φωτεινό βλέμμα!
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Αννα: Αυτό με το highlighter, το κάνω και εγω και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena