Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τips για τέλειο χαμόγελο!

Καλημέρα κορίτσια! Xρόνια μας πολλάααα!

Όλες μας αγαπάμε τα κραγιόν... Ψάχνουμε το ιδανικό χρώμα, αυτό που θα κάνει το χαμόγελό μας να ξεχωρίζει και να μαγνητίζει τα βλέμματα... Και μετά από δεκάδες αγορές και πολλές πολλές ώρες στα μαγαζιά, το βρίσκουμε! Και, ναι, είμαστε ευτυχισμένες!

Όμως, ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη, και το κραγιόν από μόνο του, χωρίς καλά ενυδατωμένα χείλη και λευκά δόντια, δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Πάμε να δούμε τα δικά μου μικρά μυστικά για να κάνετε τους πάντες να κρέμονται από τα χείλη σας!

Ξεκινάω με τα... χμ, χμ... δόντια!

Αν τα δόντια μας είναι κατακίτρινα, όποιο κραγιόν και να βάλουμε, το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να δείχνει ωραίο! Το τέλειο λευκό βέβαια, πετυχαίνεται μόνο έπειτα από λεύκανση, αλλά υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που μπορούν να κάνουν τα δόντια μας λευκότερα, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτούμε τον οδοντίατρο!


Το δικό μου μυστικό όπλο είναι η σωστή οδοντόκρεμα! Κάθε πρωί χρησιμοποιώ την Aim White Now Gold! Eίναι μια οδοντόκρεμα, η οποία προσφέρει ένα προσωρινά λευκότερο χαμόγελο! Όταν τη χρησιμοποιείτε έχει ένα σοκαριστικά μπλε χρώμα, αλλά μετά το βούρτσισμα τα δόντια σας δείχνουν πιο λαμπερά και λευκά! Μην φανταστείτε ότι θα ναι σαν να χετε κάνει λεύκανση, αλλά η διαφορά είναι ορατή! Παλιότερα χρησιμοποιούσα την απλή, αλλά η νέα σύνθεση έχει πιο έντονο αποτέλεσμα, οπότε την προτιμώ! Κοστίζει περίπου 2,50 €, όσο δηλαδή μια οποιαδήποτε οδοντόκρεμα, οπότε why not? ( Πριν καμιά βδομάδα είχε και έκπτωση 40% στα Hondos Center)


To βράδυ χρησιμοποιώ μια οδοντόκρεμα που υπόσχεται εκτός από προστασία από την τερηδόνα και λευκότερο χαμόγελο!

Και πάμε στα χείλη! Σκασμένα χείλη= καταστροφή για το κραγιόν!

Κάθε βράδυ κάνω lip scrub ( DIY , σοκολάτα-πορτοκάλι- ΤΕΛΕΙΟ) για να απομακρύνω τα νεκρά κύτταρα και έπειτα χρησιμοποιώ το λατρεμένο μου lip care with propolis, από την Apivita!


Από το νεσεσέρ μου, δεν λείπει ποτέ ένα lip care ρόδι (πάλι Apivita), το οποίο δίνει χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη μου όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού!


Τέλος, όταν τα χείλη μου είναι πολύ ξηρά, αποφεύγω το κραγιόν και προτιμώ κάποιο gloss με χρώμα!

Περιμένω να μου πείτε και τα δικά σας μυστικά για τέλεια χείλη!

14 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα ανάρτηση καλή μου, την συγκεκριμένη την χρησιμοποιώ και εγώ αλλά στην απλάη έκδοση, όταν όμως τελειώσει θα πάρω την ενισχυμένη οπωσδήποτε!
    Φιλιά
    Μαίρη

    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σίσσυ! Κάθε βράδυ scrub πιστεύω είναι υπερβολικό. από lip balms δεν μου αρέσουν καθόλου τα apivita, νομίζω είναι πολύ ''παχιά'' για τα χείλη μου.Αντ' αυτού λατρεύω τα balms από l'occitane en provence και της nuxe το reve du miel. Επίσης τώρα τελυταία μου άρεσε και το liposan με μέντα! pas mal,pas mal!

    Όσο για DIY scrub βάζω,1 κουταλάκι μαύρη ζάχαρη, 1κουταλάκι μελί και 1 κουταλάκι βαζελίνη και το τοποθετώ σε ένα βαζακι που έχει ξεμείνει και το χρησιμοποιώ μία με 2 αυστηρά φορές τη βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @fairy Mary: Kαι εγώ παλιότερα χρησιμοποιούσα την απλή, αλλά η καινούρια μου αρέσει περισσότερο! Περιμένω εντυπώσεις όταν τη δοκιμάσεις! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @lena: Kαλημέρααα! Αν και στο πρόσωπο, θα συμφωνήσω μαζί σου, το scrub πρέπει να γίνεται 1-2 φορές την εβδομάδα, στα χείλη αισθάνομαι ότι δεν μου φτάνει! Θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε το reve de miel... Το liposan μέντα, είναι τόσο δροσερό! Το αγαπώ για καλοκαίρι! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαμόγελο!!!
    Κατά την άποψή μου, το βασικότερο σημείο της ανθρώπινης ομορφιάς...
    Γιατί δεν αφορά μόνο την εξωτερική ομορφιά, αλλά κ' εκείνη της ψυχής!!!
    Όμορφη η ανάρτησή σου, κορίτσι μου!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την συγκεκριμ'ενη οδοντόκρεμα την πήρα πριν περίπου 2 μήνες και τώρα μου τελείωσε! Είναι από τις καλύτερες που έχωψ δοκιμάσει, και πίστεψέ με ότι καινούργια οδοντόκρεμα κυκλοφορεί τη δοκιμάζω!
    Εγώ τους τελευταίους 3 μήνες χρησιμοποιώ το Lip balm της σειράς Essentielles Visage από τη Vichy.
    Είναι απλά τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @syros2js: Eίσαι πάντα τόσο γλυκιά! Όποτε βλέπω σχόλιό σου χαμογελάω! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Μαρία Π: Χμμμ... Αυτό το lip balm της Vichy είναι το μόνο προϊόν από τη σειρά που δεν έχω δοκιμάσει και με βάζεις σε πειρασμό! Έχει κάποιο άρωμα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. thn xrhsimopoiw thn odokrema k eimai poly eyxaristhmenh!
    :)
    GIVEAWAY ON MY BLOG!CHECK IT OUT!
    http://talkingaboutf.blogspot.gr/
    Kisses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ ωραια αναρτηση Σισσυ!!!!
    Το lip scrub υπεροχο φαινεται!
    Μονη σου το εφτιαξες?
    Αν ναι..πως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Μητσάκι: Ναι, ναι! Μόνη μου το έφταιξα! Επειδή μου έστειλαν μήνυμα πολλές κοπέλες και με ρωταν, θα σας ετοιμάσω το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα ποστ αναλυτικό για το πώς το φτιάχνω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ ωραίο Post sissi!!!!!!!Ενα τρικ που κανω για να εχω λευκοτερα δοντια ειναι να χρησιμοποιώ σόδα φαγητού μαζι με την οδοντοκρεμά μου!Έχει πολυ καλα αποτελεσματα μέτα απο βδομάδες όμως γιαυτο θέλει υπομονη!Για scrub χειλιών χρησιμοποιώ κρυσταλλικη ζάχαρη και μέλι τα κάνει τόσσο απαλά!!Το χειμώνα που τα χείλη μου χρειάζονται πολύενυδατωση ,πριν κοιμηθώ βάζω βαζελίνη!Τα lip palm της apivita τα εχω δοκιμάσει και μου αρέσουν πολυ!Φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @happyfraoulitsa: Eυχαριστώ πολύ! Αυτό με τη σόδα φαίνεται άκρως ενδιαφέρον! Εγώ με τη βαζελίνη δεν έχω πολύ καλές σχεσεις-πολύ χημικό βρε συ για να το βάλω στα χείλη! Γι' αυτό και αγαπάω τόσο πολύ τα lip balm της Αpivita- είναι πάνω από 98% φυσικά! Φιλάκιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. exeis apoluto dikio se ola!!!!!!!!!
    egw pou latreuw ta kragion...frontizw na peripoioumai ta dontia mou...kai ta xeili mou oso mporw!to scrub sou tha to dokimasw opwsdipote!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena