Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μια σούπερ προσφορά από την Vichy!

Kαλημέρα όμορφες!

Το σημερινό ποστ είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα... Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν δημοσιεύω ποτέ δελτία τύπου στο blog μου. Ο λόγος είναι ότι κατά την άποψή μου, στα blogs πρέπει να μοιραζόμαστε τις ειλικρινείς εμπειρίες μας από τα προϊόντα που έχουμε χρησιμοποιήσει- τα δελτία τύπου τα αφήνω για τα περιοδικά... Από την άλλη πλευρά, μέσα από αυτά ενημερωνόμαστε για νέα προϊόντα που βγαίνουν στην αγορά και ίσως αρέσει σε μερικές να τα διαβάζουν...

Δεν ξέρω, πείτε και μου εσείς την άποψή σας πάνω σε αυτό το θέμα...

Αnyway!

Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση διότι το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, δεν αφορά ένα νέο προίόν, αλλά μια προσφορά της Vichy την οποία βρίσκω καταπληκτική: Κάποιες από τις αγαπημένες μας κρέμες, βγαίνουν σε περιορισμένο αριθμό και για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε συλλεκτικά, μεταλλικά, vintage κουτάκια και με δώρο μια αντιηλιακή κρέμα προσώπου με ματ αποτέλεσμα! Pas mal!



Ήθελα να σας γράψω αναλυτικά για αυτή την ενέργεια, για να προλάβει όποια θέλει να την αγοράσει πριν εξαντληθεί! Αν κάποια ήδη χρησιμοποιεί την Aqualia, Idealia, Liftactiv ή Neovadiol GF, γιατί νσ μην επωφεληθεί της προσφοράς; Και η Vichy επιφυλάσσει μια έκπληξη για 100 τυχερές! Θέλετε να μάθετε τί; Keep reading girls!

Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου:

"Οι καταναλώτριες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν την αγαπημένη τους περιποίηση προσώπου μέσα σε ένα εντυπωσιακό συλλεκτικό μεταλλικό κουτί που εμπνέεται από την ιστορία της VICHY που ξεκινά το 1931. Η συσκευασία θα περιέχει δώρο το Capital Soleil Dry Touch – την καθημερινή περιποίηση που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και απόλυτο ματ αποτέλεσμα σε ειδική συσκευασία των 30 ml. 

Επιπλέον κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό της ένα μοναδικό κόσμημα φιλοτεχνημένο αποκλειστικά για τη VICHY από τη γνωστή ελληνίδα σχεδιάστρια, Έλενα Σύρακα. 





Η Έλενα σχεδίασε μια σειρά από ιδιαίτερα κοσμήματα, εμπνευσμένα από ξεχωριστά αξεσουάρ εποχής. Έμπνευσή της οι ρετρό παρουσίες που απεικονίζονται στις μεταλλικές συλλεκτικές συσκευασίες και η ιστορία της VICHY με το μοναδικό ίχνος που αφήνει στην ομορφιά.
100 τυχερές καταναλώτριες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα από αυτά τα συλλεκτικά κοσμήματα.

H 'Έλενα Σύρακα είναι μία καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων, με συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι τελευταίες ατομικές της εκθέσεις, που πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, ήταν στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, όπου μελέτησε και σχεδίασε μοναδικά κοσμήματα, εμπνευσμένα από τα Κυκλαδικά Ειδώλια και το Φεβρουάριο του 2012, στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, του Μουσείου Μπενάκη, όπου παρουσίασε 45 αληθινά κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες, εμπνευσμένα από τα εκθέματα του Μουσείου"


Τα 4 συλλεκτικά κουτιά 



Συλλεκτική συσκευασία Aqualia Thermal (λευκό μεταλλικό κουτί) Για 48ωρη ενυδατική φροντίδα, με τη δύναμη του ιαματικού νερού της VICHY. Η ευαίσθητη επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, τονώνεται και γίνεται πιο όμορφη από ποτέ.


Συλλεκτική συσκευασία Idealia (ροζ μεταλλικό κουτί) Η νέα καθημερινή φροντίδα της VICHY που αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δημιουργώντας έτσι την ιδανική επιδερμίδα.


Συλλεκτική συσκευασία Liftactiv (ασημί μεταλλικό κουτί)
No1 αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα με δράση στις 4 περιοχές του προσώπου με τις πιο έντονες ρυτίδες. Σε 4 μέρες η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά. Αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας.


Συλλεκτική συσκευασία Neovadiol GF (χρυσό μεταλλικό κουτί)
Η Νο 1 αντιγηραντική φροντίδα στο φαρμακείο για την εμμηνόπαυση. Αποτελεσματικότητα στις 3 πιο βασικές ζώνες του προσώπου που εμφανίζουν έντονα συμπτώματα κατά την περίοδο αυτή: ζυγωματικά, λαιμός, περίγραμμα.


Θεωρώ ότι είναι μια κταπληκτική κίνηση από την Vichy, ένα δώρο για όσες χρησιμοποιούμε τις κρέμες της, αφού παίρνουμε δώρο ένα αντιηλιακό με ματ αποτέλεσμα (θα το δοκιμάσω σύντομα και θα σας γράψω εντυπώσεις) και ένα πολύ ωραίο κουτάκι που θα μας μείνει!

Ποια είναι λοιπόν η γνώμη σας για τη δημοσίευση στο blog των δελτίων τύπου; 

Ποια είναι η δική σας αγαπημένη συσκευασία αλλά και κρέμα Vichy;

5 σχόλια:

  1. To είχα πάρει και εγώ το κουτάκι αυτό γύρω στα 14ευρώ που είναι πολύ καλή τιμή για 2 προϊόντα...!!! Εμένα τέτοια δελτία τύπου με προσφορές μου αρέσουν..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ευτυχία: Εννοείται πολύ καλή τιμή! Και τώρα το καλοκαίρι, σίγουρα θα χρειαστούμε μια αντιηλιακή! Συνήθως τις προσφορές τις ανεβάζω στο Facebook, αλλά σκέφτομαι μήπως τις κάνω και ποστ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Vichy είναι μια εταιρία φαρμακευτικών καλλυντικών που εμπιστεύομαι εδώ και 17 χρόνια και δεν είναι τυχαίο!!! Ναι μου αρέσει να ενημερώνομαι για ό,τι νέο κυκλοφορεί από την εταιρία και μάλιστα μέσα από αγαπημένα blog ομορφιάς!!!
    Πάντα θέλεις να ακούσεις και γνώμες άλλων κοριτσιών, βέβαια με μία μικρή ένσταση στο ό,τι έχει να κάνει με κρέμες, σημαντικό ρόλο παίζει η ιδιαιτερότητα κάθε επιδερμίδας!!! Νομίζω όμως ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει πλούσια γκάμα κρεμών ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας!!!
    Προσωπικά δοκίμασα αρκετές από αυτές και κατέληξα στην idealia από τότε που κυκλοφόρησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα κι από εμένα! Θα ήθελα να μου προτείνετε μία αντηλιακή από τη vichy για πολύ ξηρές επιδερμίδες. Θα το εκτιμούσα εάν κάποια φίλη έχει κάποια εμπειρία από τα προϊόντα της vichy, τα οποία εμπιστεύομαι περισσότερα από άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena