Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας (Part 1) : Bioten Bodyshape Intensive Anti-cellulite serum

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εδώ και μισό περίπου μήνα, έχει ξεκινήσει για μένα ο (άνισος) αγώνας κατά της κυταρρίτιδας! Είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη, καθώς πρόκειται για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί σχεδόν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου σωματότυπου και κιλών!

Έτσι λοιπόν σε αυτή την ενότητα θα σας παρουσιάσω όσα έχω χρησιμοποιήσει, χρησιμοποιώ και θα χρησιμοποιήσω εγώ φέτος για να νικήσω την κυτταρίτιδα!

Ξεκινάω με την φετινή πρόταση της Bioten: Ένας εντατικός ορός κατά της κυτταρίτιδας!

Όταν το πρωτοείδα στην παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας, ενθουσιάστηκα... Όταν το δοκίμασα, το αγάπησα.


Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μου! Και κυρίως, γιατί να αγοράσετε αυτό και όχι κάποιο άλλο!

1. Είναι serum! Tι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι έχει πολύ ελαφριά υφή, απορροφάται άμεσα και έχει γρήγορα αποτελέσματα. Η υφή του είναι σαν ένα πολύ ελαφρύ τζελ το οποίο απορροφάται κυριολεκτικά σε 2 λεπτά! Εγώ το βάζω πρωί-βράδυ πριν πλύνω τα δόντια μου, και μόλις τελειώσω έχει εξαφανιστεί! Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε 10 ώρες μέχρι να απορροφηθεί και να ντυθείτε!


2. Δεν είναι θερμαντικό, αλλά δροσιστικό! Αυτό έχει δύο θετικά: Πρώτον, είναι κατάλληλο για καλοκαίρι, διότι δεν μπορώ να φανταστώ καμία μαζοχίστρια που να θέλει να καίγονται τα μπούτια της, ενώ έξω έχει 40 βαθμούς. Δεύτερον, είναι κατάλληλο και για όσες έχουν ευρυαγγείες, όπου απαγορεύονται τα θερμαντικά τζελ.

3. Έχει ευχάριστο, δροσερό άρωμα.

4. Βλέπεις ορατά αποτελέσματα σε 10 μόνο μέρες. Εξηγούμαι: Δεν θα σας εξαφανίσει την κυτταρίτιδα. Αν το έκανε, εγώ δεν θα μουν εδώ να γράφω, θα ήμουν στα μαγαζιά να τα αγοράζω με τις κούτες. Θαύματα δεν γίνονται, γίνονται όμως βελτιώσεις. Αν το βάζετε ευλαβικά 2 φορές τη μέρα (πράγμα όχι και τόσο δύσκολο, διότι απορροφάται άμεσα και δεν το αισθάνεσαι καθόλου), σε 10 μέρες θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας γίνεται πιο απαλό, πιο σφιχτο και ελάχιστα πιο λείο!
Υπόσχεται δε, ότι σε ένα μήνα, θα έχετε χάσει έως και 3 εκ, από την περιφέρεια των μηρών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα χλαπακιάζουμε πιτόγυρα και σοκολατίνες και θα αδυνατίζουμε (δυστυχώς!).

5. Η τιμή του είναι άκρως προσιτή! Κοστίζει 11,45 € τα 100 ml. Λάβετε δε υπόψιν σας, ότι πάρα πολύ συχνά η Bioten βάζει προσφορές τύπου 1+1 δώρο κλπ, οπότε γίνεται ακόμα πιο προσιτό!

Γενικά είναι ένα προϊόν που πιστεύω ότι έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής και θα το συνέστηνα ανεπιφύλακτα, σε συνδυασμό με ένα scrub και πολύ νερό, για πολύ καλά αποτελέσματα!

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;
Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο "όπλο" κατά της κυτταρίτιδας;

12 σχόλια:

  1. Α, εμένα δεν με αφορά το θέμα! Ανήκω στις "τυχερές"!
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΛΕ!!!
    Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν ενάντια στον εχθρό, αλλά όσο μπορώ να γυμνάζομαι... το κάνω!!!
    (Αυτό που παρουσίασες, φαίνεται καλό!!! -Αν έκανε και αυτό που αναφέρεις στο τέλος "με τα πιτόγυρα κ' τις σοκολατίνες"... ... ...)!!!
    ;-)
    Μάκια-μάκια, κοριτσάκι!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Kαλέ αν έκανε αυτό με τα πιτόγυρα θα αγόραζα ολόκληρο το εργιστάσιο παραγωγήηηηης! Πέρα από την πλάκα είναι καλό και οικονομικό! Φιλάκια όμορφηηηη! Να περάσεις τέλεια το ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ πολύ νερό,όσο γίνεται λίγες ασκήσεις(εγώ κάνω λίγη γιόγκα πρωί-βράδυ,βρήκα ένα βιντεάκι με ωραίες ασκήσεις),απολέπιση (σαπούνι cleanskin και λούφα) 2 φορές τη βδομάδα..Ουφ!Κάνουν δουλειά!Τώρα τελευταία βάζω κι ένα τζελ φυκιών που μας είχαν δώσει στο event Lierac-parapharmacie,βελτιώνει σχετικά την επιδερμίδα. :) Καλό μας Σ/Κ κορίτσια! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @j: Aυτό το τζελ φυκιών ακούγεται άκρως ενδιαφέρον! Καλό Σαββατοκύριακοοοοο!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω το χρησιμοποιω 2 μερες και απο οτι αλλο χρησιμοποιουσα φανεται καλυτερο.Πηρα την διπλη συσκευασια με 11.25Euro.ειναι αποροφητικο δροσιστικο βαζεις ελαχιστο στις περιοχες που θες! Αλλα απο μονο του δεν θα κανει την δουλεια κοριτσια.Θελει και την γυμναστικουλα πολλα υγρα και διατροφουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω το χρησιμοποιω 2 μερες και απο οτι αλλο χρησιμοποιουσα φανεται καλυτερο.Πηρα την διπλη συσκευασια με 11.25Euro.ειναι αποροφητικο δροσιστικο βαζεις ελαχιστο στις περιοχες που θες! Αλλα απο μονο του δεν θα κανει την δουλεια κοριτσια.Θελει και την γυμναστικουλα πολλα υγρα και διατροφουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Πέπη: Πολύ σωστή! Μου αρέσει που είναι τόσο οικονομικό, αλλά κάνει και δουλειά!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μόλις το αγόρασα μαζί με το αποσυμφορητικό gel της ίδιας εταιρείας. ευελπιστώ σε καλύτερη τουλάχιστον υφή του δέρματος στην πίσω περιοχή των γλουτών.Ευχαριστούμε για την πρόταση! Επίσης προίον εξαιρετικά οικονομικό σε σχέση με άλλα , και ιδιαίτερα αποτελεσματικό όλως παραδόξως ( μετά απο 2 εβδομάδες πρωί βράδυ μετά το ντουζ είχα δεί πολύ καλό αποτέλεσμα !!! ) είναι το Garnier bodytonic Figurpflege Cellulite-Gel. Και σε σχέση με προιόντα της ίδιας σειράς και συγκριτικά με την πολυδιαφημισμένη Somatoline των 50 ευρω!!! (δοκιμασμένα όλα τα παραπάνω) και κορίτσια μου!!! ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ!!! κάνει πάρα πολύ καλό σε όλο το σώμα και σε δροσίζει αν έχεις ξεμείνει στην πόλη Ιούλιο ( ώρες κοινού υπάρχουν σε πολλά δημοτικά κολυμβητήρια) . Καλό καλοκαίρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @eleni: Θα δοκιμάσω οπωςδήποτε το Garnier αφού είδες αποτελέσματα! Για την κολύμβηση έχεις απόλυτο δίκιο- είναι η καλύτερη άσκηση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με έπεισες, θα πάω να το πάρω, κρίμα που δεν είχα δει το ποστ νωρίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Despina: Ακόμα καλύτερα θα σου πρότεινα να ψάξεις να το βρεις σε κάποια προσφορά! Σίγουρα θα βγάλουν, ενόψει καλοκαιρίου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πηρα 4 κουτια ηταν 1+1 και μονο με 6.80 τα δυο θα βγαλω το καλοκαίρι ελπιζω να κάνουν δουλειά τα βαζω πρωι βραδυ και κανω απολέπιση μια φορα με χοντρό αλατι εχω 5 ημερες και ειδα μια βελτιωση στο δερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena