Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Καινούριες αφίξεις στο μακιγιάζ! ( Ιnglot, Erre Due, Clinique, The Body Shop, ARTDECO)

Ηello girls!

Tι μου κάνετε; Εγώ διακοπεύω και απολαμβάνω τη θάλασσα, την φύση και τον ήλιο... Ελπίζω και εσάς να σας πετυχαίνω σε παρόμοια φάση!

Το σημερινό ποστ, θα είναι λίγο διαφορετικό από ό,τι συνήθως!

Εμείς οι bloggers, έχουμε την χαρά να μαθαίνουμε πρώτες ό,τι νέο  πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά.. Είπα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας, κάποιες από τις επερχόμενες αφίξεις στο μακιγιάζ, ώστε να είστε πρώτες ενημερωμένες!

Ξεκινάω με την Clinique, η οποία λανσάρει τον Σεπτέμβριο, καινούρια primers, ένα για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας: Τα Superprimers διατίθενται σε 3 αποχρώσεις, που διορθώνουν το χρώμα της επιδερμίδας και αφήνουν ένα διάφανο αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή τους.



Η κάθε μια απόχρωση έχει σχεδιαστεί ειδικά, με βάση τη θεωρία των χρωμάτων, προκειμένου να εξουδετερώσει την οποιαδήποτε χρωματική διαφορά στην επιδερμίδα και να προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, αλλά και να βοηθήσει το makeup να έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα. 


  1. Διορθώνει την ερυθρότητα: Primer με κίτρινο χρώμα, που διορθώνει την ερυθρότητα της επιδερμίδας, προσφέρει ουδέτερη βάση.
  2. Διορθώνει τη θαμπάδα: Primer με ροζ χρώμα, που διορθώνει τη θαμπή όψη της επιδερμίδας, προσφέρει μια δροσερή και λαμπερή βάση.
  3.Διορθώνει το χρωματικό τόνο:Primer με ροδακινί χρώμα, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό    τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει τις σκούρες κηλίδες, τα σημάδια από τα σπυράκια και της περιοχές που έχουν ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, προσφέρει ομοιόμορφη χρωματική βάση.      

Θα είναι διαθέσιμα στους πάγκους της Clinique από τον Σεπτέμβριο του 2013.





The Body Shop, λανσάρουν νέα κραγιόν, σε πολλά έντονα χρώματα, τα Colour Crash Lipsticks! Φαίνονται απλά υπέροχα και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!









 




 Η ARTDECO τα τελευταία χρόνια, δεν παύει να με εκπλήσσει με τα υπέροχα λανσαρίσματά της, και η νέα συλλογή της, δεν αποτελεί εξαίρεση! Πόσο υπέροχα;;;;








Η Erre Due, ενόψει καλοκαιριού, φέρνει δύο bronzers, που υπόσχονται να μας χαρίσουν ηλιοκαμμένη επιδερμίδα και χωρίς να εκτεθούμε στον ήλιο!









 Τέλος, η  Inglot, κάνει τις δικές της προτάσεις, για δύο super summer looks!
 



Aυτά τα νέα σε επίπεδο μακιγιάζ, όμορφες!

Ελπίζω να το απολάυσατε! Εγώ ήδη έχω βάλει κάποια πράγματα στη wishlist μου!

Εσείς;


                    

10 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, Σισσάκι!!!
    Να περνάς όμορφα και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Kαι εσύ να περνάς όμορφα γλυκιά μου! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @beauty and the food beast: Indeed! Indeed! Και τα ωραία πρέπει να τα μοιραζόμαστε, οπότε είπα να σας τα δείξω και εσάς!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο ποστ!!ΜΠΡΑΒΟ
    http://rixnontas1matia.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α ειδικά το blush από art deco μου κόλλησε :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @smugnificent: Aυτό το ερωτεύτηκα και εγω! Υπέροχες συσκευασίες για ακόμα μια φορά!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena