Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Let's talk about Kiehl's! #2

Καλησπέρα όμορφες!


Πριν λίγο καιρό, σας είχα μιλήσει για την Kiehl's ως εταιρία (δείτε  εδώ το σχετικό ποστ)... Σήμερα ήρθε η ώρα να σας μιλήσω και για τα προίόντα της που έχω δοκιμάσει εγώ, ποια μου άρεσαν και ποια όχι!


Ξεκινάω με την τελευταία μου ανακάλυψη, ένα προϊόν που έχω ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα: Ultra Facial Overnight Hydrating Masque. Η καταπληκτικότερη μάσκα ενυδάτωσης που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ- και πιστέψτε με έχω χρησιμοποιήσει πολλές! Την χρησιμοποιείτε μια μόνο φορά την εβδομάδα ως εξής: απλώνετε ένα σχετικά λεπτό στρώμα (σαν να απλώνατε κρέμα και λίγο παραπάνω), την αφήνετε όλο το βράδυ, το πρωί πλένετε κανονικά το πρόσωπό σας και μένετε άφωνη με το αποτέλεσμα! Είναι απίστευτα ενυδατική, εξαφανίζει όποιο σημάδι ξηρότητας υπάρχει στο δέρμα σας, και αισθάνεστε το πρόσωπο σας απίστευτα φρέσκο, απαλό και ενυδατωμένο! Το καλύτερο είναι ότι αυτή η αίσθηση διαρκεί για 2-3 μέρες, σαν να κάνατε μάσκα κάθε βράδυ! Μου είχαν δώσει δύο δείγματα με κάποιες αγορές, αλλά μέχρι τώρα δεν τα είχα χρησιμοποιήσει, γιατί την φοβόμουν στην μεικτή επιδερμίδα μου! Κάποια στιγμή όμως άρχισα να παρατηρώ ότι το δέρμα μου εμφάνιζε σημάδια αφυδάτωσης και κυριολεκτικά με έσωσε από την πρώτη εφαρμογή! Ζητήστε οπωσδήποτε να την δοκιμάσετε και η ποσότητα που έχει μέσα το φακελάκι σας φτάνει άνετα για 3-4 φορές δηλαδή ένα μήνα (Good work Kiehl's!)! Με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ και σκοπεύω να την αγοράσω πολύ σύντομα! Aπλά έρωτας!



Η ενυδατική κρέμα ματιών της εταιρίας, Creamy Eye Treatment with Avocado, είναι από τις αγαπημένες μου!  Την έχω ήδη αγοράσει δύο φορές, είναι απίστευτα ενυδατική, με ελαφριά όμως υφή που γλιστράει σαν νερό. Eπίσης, λόγω του ελαφρώς πράσινου χρώματος της, χαρίζει μια μικρή φωτεινότητα στο βλέμμα, που πολύ μου αρέσει!




Το καλοκαίρι αγόρασα την bb cream της Kiehl's στην απόχρωση Fair... Την είχα δοκιμάσει σε δείγμα, την λάτρεψα και δεν κατάφερα να της αντισταθώ! Πολύ καλή κάλυψη και ομοιομορφία στο δέρμα, SPF 50 (!), πολύ ευχάριστη υφή και το ιδανικό χρώμα- Fair- για μένα (και όλες τις Χιονάτες εκεί έξω)! (Σας δείχνω μια φωτογραφία από το Internet γιατί την συσκευασία την επέστρεψα για ανακύκλωση!)




Για την Creme de Corps σας έχω ξαναμιλήσει πολλές φορές... Μου αρέσει απίστευτα η ενυδάτωση που χαρίζει, γιατί διαρκεί και κάνει το δέρμα σούπερ απαλό, ενώ αφήνει ένα τέλειο, διακριτικό άρωμα... Για όσες δεν ενθουσιάζεστε με το άρωμά της, ενώ θέλετε και κάτι πιο ελαφρύ σε άρωμα που απορροφάται άμεσα, σας προτείνω την Deluxe Hand & Body Lotion with Aloe Vera & Oatmeal. 











 Τα Amino Acid Shampoo και Conditioner περιέχουν έλαιο καρύδας και jojoba... Από τα δύο προτιμώ το Conditioner, γιατί το σαμπουάν θα το ήθελα λίγο πιο ενυδατικό... Έχουν και τα δύο ένα ελαφρύ και ευχάριστο άρωμα καρύδας, καθόλου έντονο και "μπουχτιστικό"!








Τέλος, το μοναδικό προϊόν που δοκίμασα από την Kiehl's και δεν μου πολυάρεσε, ήταν το Ultra facial Oil- Free Cleanser. Γιατί δεν μου άρεσε; Διότι αφήνει το δέρμα τόσο καθαρό που "τρίζει"... Θα με περάσετε για τρελή, αλλά εμένα προσωπικά αυτή η αίσθηση δεν μου πολυαρέσει! Αντιθέτως δύο φίλες μου ορκίζονται στο όνομά του και δεν το αλλάζουν με τίποτα! Γούστα είναι αυτά και ευτυχώς η Kiehl's με την πολιτική της (πρώτα δοκιμάζουμε και μετά αγοράζουμε) μας βοηθάει να παίρνουμε προϊόντα που είμαστε σίγουρες ότι μας αρέσουν! Εγώ το χάρισα σε μια φίλη μου και με ευγνωμονεί που της σύστησα το μοναδικό καθαριστικό προσώπου που κάνει δουλειά με την λιπαρότητα στο δέρμα της!




Και μια πολύ καλή προσφορά που νομίζω ότι αξίζει να εκμεταλλευτείτε: Στις 12 Νοεμβρίου, με οποιαδήποτε αγορά σας από τα corners της Kiehl's, σας κάνουν δώρο το Kiehl's Lip Balm #1, ένα από τα πιο γνωστά και διάσημα προϊόντα της εταιρίας, ιδανικό για τις πιο κρύες μέρες που έρχονται! Εγώ έχω ήδη έτοιμη την λίστα μου και αναμένω!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε να δοκιμάσω από την Kiehl's;

14 σχόλια:

  1. Σου γλυστράει η Αvocado? Εμένα όχι. Είναι λίγο βαριά η σύσταση της τουλάχιστον σε εμένα αλλά είναι εξαιρετική. Τη χρησιμοποιώ το βράδυ! Την Kiehls την λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Eve: Σαν νερό! Ενώ έχει παχύρρευστη σύνθεση, μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα, γλιστράει σαν νερό! Μήπως την είχες βάλει κάποια στιγμή στο ψυγείο και αλλοιώθηκε η σύστασή της; Η Kiehl's είναι από τις εταιρίες-εγγύηση!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα ένα πολύ ωραίο review! :) Και γώ έχω δοκιμάσει τη bb cream της Kiehl σε δείγμα και θέλω οπωσδήποτε να την αγοράσω! Πολύ καλή συσταση!! xx
    tell-a-beauty-story.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Vasiliki: Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν θα σε απογοητεύσει με τίποτα- είναι ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε bb cream! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί όμορφα προιόντα Σίσσυ!
    Δυστυχώς έχω δοκιμάσει ελάχιστα από Kiehl's!
    Η κρεμούλα creme de corps μου άρεσε αρκετά,αν και θα προτιμούσα να έχει ωραιότερο άρωμα!
    Το σαμπουάν μου άρεσε πολύυυυυυ η μυρωδιά...αλλά δεν κατάλαβα και πολλά από δείγμα 30ml!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα ακόμα υπέροχο post από το λατρεμένο μας κορίτσι!!!
    Φιλάκια πολλά-πολλά, Σισσάκι!!
    Όμορφο Σαββατόβραδο!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θελω σαν τρελη να δοκιμασω kiehls αλλα δεν υπαρχει στη Θεσσαλονικη :( και εχει ανοιξει τοσα καταστηματα και stands Αθηνα :((((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @beauty and the food beast: Αχ, είμαι τόσο ευχαριστημένη σχεδόν από ό,τι έχω δοκιμάσει! Το σαμπουάν το έχω σε travel size που είναι 75 ml και είναι ό,τι πρέπει για ταξιδάκια! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @syros2js: Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ ομορφηηηη! Καλά να περνάς!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @evi: Ναι, ρε συ! Είναι τόσο κρίμα! Μόνο Αθήνα και νομίζω και Μύκονο έχουν stands! Eλπίζω να έρθουν σύντομα και στην Θεσσαλονίκη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο post!!
    Εμείς λατρεύουμε το Aromatic Mist Vanilla & Cedarwood
    (μπορείς να δεις εδώ πιο αναλυτικά http://beautyholics2013.blogspot.gr/2013/05/kiehls-aromatic-blends.html)
    Το lip-balm φοβερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακόμα να δοκιμάσω την ΒΒ τους! Θα πάω σύντομα όμως. Πολύ ωραίο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @beautyholics: Από την αρωματική σειρά, λατρεύω αυτό με άνθη πορτοκαλιάς! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Marianna: Μεγάλη παράλειψη! Σπεύσεεεεε!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena