Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

So much more than just a store!

Καλησπέρα όμορφες!

Σήμερα νιώθω λίγο σαν περήφανη μαμά... Πριν πολλά χρόνια, πριν ξεκινήσω το blogging- και πριν καν μάθω την ύπαρξη των blogs- ξεκίνησα να χρησιμοποιώ φανατικά τα προϊόντα της Apivita, την τότε σειρά propoline. Κάμποσα χρόνια μετά, η εταιρία αυτή την οποία πραγματικά πιστεύω και εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, ανοίγει μια μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας και αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πρωτοπόρα!

Και μπορεί να σκέφτεστε ότι είμαι λίγο υπερβολική, αλλά σας διαβεβαιώ ότι κάνετε λάθος, και μια μικρή επίσκεψη και περιήγηση στους 5 ορόφους του Αpivita Concept Store, θα σας πείσει!

Και μέχρι να το επισκεφτείτε, ελάτε να κάνουμε μαζί μια διαδικτυακή mini ξενάγηση!

Στον ισόγειο μπορείτε να αγοράσετε όποιο προϊόν περιποίησης Apivita θέλετε, να τα δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα! Ο χώρος
 είναι διαμορφωμένος σαν παλιά εσωτερική αυλή και στο κέντρο υπάρχει μια ελιά... Γύρω από αυτήν αναπτύσσεται ένα ξύλινο τραπέζι που παραπέμπει στην ελληνική φιλοξενεία!






















 Στον πρώτο όροφο, μπορείτε να απολαύσετε ένα χυμό ή ένα τσάι και κάποιο υγιεινό σνακ, και να αγοράσετε ένα από τα ροφήματα ή το μέλι της Apivita! Επίσης, με την βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας καλλυντικά, ειδικά για τις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας, με διάφορα εθαίρια έλαια που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν!


























\

















Στον δεύτερο όροφο, είναι η αίθουσα προβολών, όπου θα γίνονται σεμινάρια και παρουσιάσεις, αλλά και διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής ή φωτογραφίας (και δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι έπιασα την πάρλα και το φαΐ και ξέχασα να την φωτογραφήσω)!

Στον τρίτο όροφο οι ειδικοί θα περιποιηθούν τα μαλλιά σας, θα διαλέξετε μαζί το κατάλληλο χρώμα βαφής αν θέλετε μια αλλαγή και φυσικά την κατάλληλη περιποίηση! Και δεν θα μείνουν παραπονεμένοι ούτε οι άντρες, αφού υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ανδρική περιποίηση! Να μην παραλείψετε να τσεκάρετε και το μικρό κηπάκι με ελληνικά βότανα στο μπαλκόνι!


































Τέλος, στον τέταρτο όροφο υπάρχει το spa... Mια άκρως χαλαρωτική ατμόσφαιρα, υπέροχα αρωματισμένη, με χαμηλό φωτισμό, που σας εγγυάται μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα! Δεν θα αργήσω να το επισκεφτώ μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά και σίγουρα θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου!






















Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με το πόσο εξαιρετική δουλειά έχει γίνει σ' αυτό το μαγαζί, που σφύζει από ελληνικότητα και πρεσβεύσει πλήρως τις αρχές της Apivita! Σας συνηστώ ανεπιφύλακτα μια βόλτα σ' αυτό το στολίδι της Σόλωνος ( και όσες συχνάζουν εκεί, ξέρουν την καταθλιπτική εικόνα που επικρατεί πλέον)...

Για μένα, η Apivita τα κατάφερε ακόμα μια φορά και κέρδισε το στοίχημα, ξεπερνώντας τον εαυτό της! Ανυπομονώ να δω την συνέχεια...

10 σχόλια:

  1. Yπέροχες φωτογραφίες!Θέλω να επισκεφθώ το κατάστημα σύντομα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί να λείπω, μου λες; Όταν έρθω Αθήνα θα το επισκεφθώ πάραυτα, υπέροχο μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @evi: Είναι όντως φανταστική η ιδέα τους και πολύ πετυχημένη η υλοποίησή της! We love Apivivta! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @beauty and the food beast: Πρέπει οπωσδήποτε! Είναι υπέροχο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Marianna: Καλέ εσύ δεν έχεις ανάγκη την απόδραση μέσα στην πόλη, αφού είσαι στας εξοχάς! Αλλά μόλις γυρίσεις, επιβάλλεται! You will love it! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κρίμα που είναι μακριά!φαίνεται υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Maria: Αχ, είναι καταπληκτικό! Ελπίζω να ανοίξουν και σε άλλες πόλεις παρόμοια καταστήματα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αααχ ζηλεύω.. μακάρι να μπορούσα να επισκεφτώ αυτόν τον υπέροχο χώρο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Claire: Είναι μια πραγματική απόλαυση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena