Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

My Face Yoga Experience!

Hello girls!

Αγαπώ κάθε τι καινούριο και διαφορετικό... Ειδικά όταν αυτό το κάτι, δεν συνοδεύεται από λόγια του αέρα και μετέωρες υποσχέσεις, αλλά βασίζεται στην επιστήμη και την κοινή λογική!

Διότι κυρίες μου, μπορεί πολλές να γελάσατε ειρωνικά με τον τίτλο και να σκεφτήκατε "Τι άλλο θα σκεφτούνε πια;", αλλά αν το καλοσκεφτείτε θα συνειδητοποιήσετε ότι σφάλετε!


Έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο χρόνο περνάμε ( ή πρέπει να περνάμε) στο γυμναστήριο, γυμνάζοντας τους μύες του σώματός μας, ώστε αυτό να παραμείνει υγιές και καλλίγραμμο; Γιατί λοιπόν να μην γυμνάσουμε και τους μύες του προσώπου μας, εφόσον θέλουμε να έχουμε ένα νεανικό, σφριγηλό και απαλλαγμένο από τα σημάδια του γήρατος πρόσωπο;

Όσες κρέμες και αν βάλουμε θα δράσουν επιφανειακά, όπως θα δράσει μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας... Αν όμως δεν κάνουμε καθημερινή άσκηση, δεν θα απαλλαγούμε ποτέ από την όψη φλοιού ποσρτοκαλιού. Το ίδιο συμβαίνει με τη γήρανση του προσώπου: Μπορεί να βάζουμε τις καλύτερες κρέμες, αλλά αν δεν ασκήσουμε τους μύες, δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε την χαλάρωση και τα υπόλοιπα σημάδια του χρόνου!

Έτσι λοιπόν βρέθηκα ένα κρύο πρωινό στο Flow Center, μια όαση ηρεμίας και γαλήνης στην πολύβουη Αθήνα, όπου διδάσκει Face Yoga η μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιημένη καθηγήτρια από το International College of Holistic Medicine, Aρετή Καφαντάρη! Ο χώρος αποπνέει χαλάρωση, ηρεμία, ευεξία και ζεστασιά, ενώ εκεί θα βρείτε και τα αγαπημένα προϊόντα της Apivita! Προσφέροντα μαθήματα Pilates, Υογα, Aerial Yoga (ναι, γίνεται στον αέρα με την βοήθεια ειδικών πανιών) και φυσικά  Face Yoga!


Το μάθημα της Face Yoga, είναι απολαυστικό... Μέσω πιέσεων, ασκήσεων massage και πολλών πολλών αστείων εκφράσεων, ενεργοποιούμε έναν- έναν τους μύες του προσώπου και του λαιμού, κάνοντάς τους πιο δυνατούς, ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν το δέρμα μας και να παραμένει νεανικό, λαμπερό και σφριγηλό!


Παρέχονται ατομικά αλλά και ομαδικά μαθήματα, ενώ η δασκάλα μας δίνει και κάποιες ασκήσεις για το σπίτι, στις οποίες πρέπει να αφιερώνουμε 5 λεπτάκια κάθε μέρα, ώστε να διατηρείται το αποτέλεσμα! (Αυτήν τη στιγμή που σας γράφω, κάνω μια άσκηση Face Yoga!)


Και θα μου πείτε, στα 24, έχεις ανάγκη από Face Yoga; Μα εννοείται! Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα δεν θα ξεκινήσω την (οποιαδήποτε) άσκηση στα 40- θα ξεκινήσω από μικρή, πριν εμφανιστούν τα σημάδια! Και μην ξεχνάμε ότι είναι καύτερο να προλαμβάνουμε, παρά να θεραπεύουμε!

Aν θα ξαναπάω;

Εννοείται! Ήδη ψάχνω να βρω ώρες μέσα στο τρελό πρόγραμμά μου, για να εντάξω την άσκηση (προσώπου και σώματος) στην καθημερινότητά μου!

* Το Flow Center θα το βρείτε  Αγγ. Σικελιανού 2 & Κηφισίας, Ν. Ψυχικό, 210- 6771206
   http://www.flowcenter.gr/ 


7 σχόλια:

  1. Έλα ρε 'συυυυ!!! Σούπερ!
    Πλάκα θα έχει!!! Και αν έχει και αποτέλεσμα, ακόμα πιο... σούπερ!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Έχει όντως πλάκα, αλλά αισθάνεσαι κιόλας την άσκηση! Είναι πολύ ωραία εμπειρία! Αν κρίνω πάντως από την δασκάλα που δεν έχει ούτε ρυτίδα, δουλεύειιιι! Φιλάκια όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχχαχα οντως αυτό σκέφτηκα!!Τι αλλο θα σκεφθούν!!
    Μου θυμίζει και κάτι τμήματα που μαζεύονται και γελάνε!!χχαχαχα
    οκ ας σοβαρευτώ τώρα...ίσως το δοκίμαζα!
    Δεν μας είπες όμως πόσο κοστίζει και πόσες φορές την εβδομάδα το ΄κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @beauty and the food beast: Λοιπόν, νομίζω (χωρίς να κόβω και το κεφάλι μου) ότι το καλύτερο είναι να το κάνεις 1- 2 φορές την εβδομάδα... Παράλληλα παίρνεις ασκήσεις για το σπίτι (homework) τις οποίες κάνεις καθημερινά, και ο στόχος είναι κάποια στιγμή να ξέρεις πλέον να κάνεις σωστά τις ασκήσεις, και να μπορείς να τις κάνεις μόνη στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείς μαθήματα! Για τιμές μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους γιατί έχουν διάφορα πακέτα τα οποία συμφέρουν πολύ περισσότερο, σε σχέση με το να κάνεις ένα μεμονωμένο μάθημα (που κοστίζει 20 €), ακριβώς όπως σε οποιοδήποτε γυμναστήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σούπερ!!! Έχεις δίκιο, το πρόσωπο λειτουργεί όπως και το σώμα, και πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε! Ενδιαφέρον!! Θα 'θελα να το δοκιμάσω στο κοντινό μέλλον!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ntina: Να το δοκιμάσεις, να το δοκιμάσεις! Και θα μαστε στα 40 μας, φράπες, και όλες θα μας ρωτάνε το μυστικό μας! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress chuyên dịch vụ chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úc uy tín, giá rẻ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena