Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Secret Sharing Sunday!

Καλημέρα όμορφες!

Το Secret Sharing Sunday επέστρεψε δυναμικά! Σήμερα μοιραζόμαστε ένα πολύ απλό  μυστικό που θα δώσει έξτρα όγκο στα λεπτά και άτονα- και όχι μόνο- μαλλιά!



Το μεγάλο πρόβλημα των μαλλιών μου, είναι ότι είναι ιδιαίτερα λεπτά... Και δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα προϊόν που να κάνει την λεπτή τρίχα πιο χοντρή, με αποτέλεσμα να τους λείπει πάντα ο όγκος και να είναι μονίμως κάπως φλατ!

Πρόσφατα ανακάλυψα ένα κολπάκι που τους χαρίζει ολίγον παραπάνω όγκο, ο οποίος διατηρείται και  για 2 μερούλες!

Η λύση είναι απλή: Μετά το λούσιμο, όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας, κάντε την χωρίστρα σας σε διαφορετικό σημείο απ' ότι την κάνετε συνήθως! Αν, παραδείγματος χάριν, την κάνετε συνήθως από τα δεξιά, κάντε την στο κέντρο ή από τα αριστερά!

Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, ή στεγνώστε τα με πιστολάκι και μόνο όταν είναι εντελώς στεγνά γυρίστε την χωρίστρα σας στο συνηθισμένο σημείο!

Πολύ απλό αλλά και πολύ αποτελεσματικό! Δοκιμάστε το και περιμένω εντυπώσεις!

Να έχετε μια υπέροχη και χαλαρωτική Κυριακή!

4 σχόλια:

  1. Θα το δοκιμάσω σίγουρα και θα σου πω γιατί έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα: λεπτη και χωρίς όγκο τρίχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ομορφη κάθε μέρα: Το θυμάμαι που μου το χες πει και σε κάποιο άλλο ποστ- νομίζω κάπου με την No Tangle Brush από την Mmacadamia! Ελπίζω να σε βοηθήσει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει με όλους τους τύπους μαλλιών, κι εγώ που δεν έχω λεπτή τρίχα βλέπω μεγάλη διαφορά με τη χωρίστρα! Πολύ έξυπνο τρικ, τέλειο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εγώ λεπτά μαλλιά έχω και σε καταλαβαίνω...θα το δοκιμάσω το κολπάκι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena