Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Shiseido Sheer and Perfect Foundation Review

Hello girls!

Στο σημερινό ποστ θα σας μιλήσω για ένα ακόμη απόκτημά μου που σας έδειξα στο τελευταίο μου haul ποστ ( μπορείτε να το δείτε εδώ), το Sheer and Perfect Foundation από την Shiseido.

Πρόκειται για το τελευταίο foundation που λάνσαρε η εταιρία, το οποίο υπόσχεται εξάλειψη των χρωματικών ατελειών, πολύ ελαφριά υφή και φυσικό αποτέλεσμα.


 Γενικώς η Shiseido είναι μια εταιρία την οποία εμπιστεύομαι πολύ (η μαμά μου έχει δει τεράστια διαφορά χάρη στις  κρέμες τους)  και έτσι είπα να αναζητήσω εκεί το καινούριο μου foundation... Το βασικό πρόβλημα της επιδερμίδας μου, είναι η ερυθρότητα που παρουσιάζει στα μάγουλα... Επίσης έχω μεικτή- λιπαρή επιδερμίδα, διεσταλμένους πόρους στα μάγουλα και τη μύτη, και κάποια σπυράκια εννίοτε. Όταν λοιπόν έθεσα αυτά τα προβλήματα στην πωλήτρια, μου πρότεινε το Sheer and Perfect Foundation, το οποίο μπορεί να έχει πολύ ελαφριά υφή, αλλά υπόσχεται ομοιομορφία στο δέρμα, καλύπτοντας κοκκινίλες, μαύρους κύκλους, ακμή και σημάδια...


Τι όμως από αυτά πραγματοποιεί;

Ξεκινάω από τα θετικά. Η υφή του είναι όντως απίστευτα ελαφριά και αισθάνομαι σαν να μην φοράω απολύτως τίποτα. Στεγνώνει άμεσα, δεν κολλάει και δεν μεταφέρεται.Αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα- ούτε γυαλιστερό ούτε ματ. Δεν "κάθεται" στους διεσταλμένους πόρους, συγχωρεί κάποια ξηρά σημεία και γενικώς δεν φαίνεται ότι φοράς foundation! Έχει και ένα SPF 15, που δεν με πολυκαλύπτει, αλλά από το τίποτα, το προτιμώ. Τέλος, το 020 ταιριάζει πολύ καλά στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου.

Και πάμε στα αρνητικά. Υποστηρίζει ότι καλύπτει τις κοκκινίλες και την ακμή, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δνε ισχύει. Η κάλυψη που προσφέρει είναι ελαφριά, και αν το "χτίσετε" μπορεί να γίνει μέτρια.. Βέβαια, ακόμα και επειτα από 3 (!) στρώσεις στα προβληματικά σημεία, αισθάνομαι ότι φοράω μόνο την ενυδατική μου!

Θα μου πεις, είδες sheer στον τίτλο, τι περίμενες; Να σας πω την αμαρτία μου, πίστεψα στην θαυματουργή Reflect and Fit powder που υποστηρίζει ότι περιέχει και "ακυρώνει" το χρώμα των ατελειών του δέρματος.

Συνολικά θα σας  το πρότεινα αν έχετε ένα σχετικά καθαρό και ομοιόμορφο δέρμα, και απλώς θέλετε ένα foundation με ελαφριά κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα που να δείχνει σαν να μην φοράτε τίποτα!

Εγώ, μάλλον έπρεπε να επιλέξω το Perfect Refining Foundation που προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη...

Eσείς το έχετε δοκιμάσει; Ποιά είναι η άποψή σας;
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο foundation που να καλύπτει τις κοκκινίλες;

6 σχόλια:

  1. δεν το έχω δοκιμάσει....κρίμα όμως που δε σε καλύπτει.... φφφ....!!! αν βάλεις λίγο κονσίλερ από πάνω και μετά αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά μην απογοητεύεσαι! Σε περιμένει βραβείο εδώ http://beautye-studio.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Χαρά: Όταν θέλω φουλ κάλυψη βάζω το πράσινο διορθωτικό της Kryolan και είμαι μια χαρά, αλλά ήλπιζα να μην χρειάζεται να κάνω αυτήν τη διαδικασία κάθε μέρα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το review σου!Εγώ πιστεύω ότι τα foundation πρέπει να είναι καλυπτικά γιατί αν θέλεις χαμηλή προς μέτρια κάλυψη μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλά μια BB cream!Για να χρησιμοποιείς foundation θεωρώ ότι θες παραπάνω κάλυψη!Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη!Τώρα για καλυπτικό foundation eγώ σου προτείνω της Maybelline το Dream Satin Liquid...εγώ το χρησιμοποιώ πριν την περίοδο που βγάζω κάποια σπυράκια στο πρόσωπο και μπορώ να το χτίσω χωρίς να φαίνομαι παστωμένη και τα καλύπτει πολύ καλά!Επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τα foundation των Body shop!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Maria: Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Θα είναι το επόμενο που θα δοκιμάσω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena