Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

The Battle of the Biodermas!

Hello girls!

Το Sensibio H2O της Bioderma, είναι για μένα  το καλύτερο προϊόν ντεμακιγιάζ.-

Από όταν το πρωτοδοκίμασα, δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να το συναγωνιστεί επάξια...

Αφαιρεί τα πάντα- τα ΠΑΝΤΑ όμως- σε χρόνο dt, είναι εξαιρετικά απαλό με το δέρμα, είναι ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα, δεν χρειάζεται ξέπλυμα, είναι κατάλληλο και για ντεμακιγιάζ ματιών- γενικώς τα κάνει όλα και συμφέρει!



Όταν όμως είδα στο φαρμακείο το "αδερφάκι" του, το Sebium H2O, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να το αγοράσω για να το δοκιμάσω, μιας και σκέφτηκα ότι μια τέτοια σύγκριση θα ήταν ενδιαφέρουσα και για μένα, αλλά και για σας!


Το Sebium είναι ένα νεράκι καθαρισμού ιδανικό για λιπαρά/μεικτά δέρματα, αφού εκτός του ότι αφαιρεί το ντεμακιγιάζ, έχει ειδικούς σμηγματορυθμιστικούς παράγοντες οι οποίοι μειώνουν την έκκριση σμήγματος και αποτρέπουν το κλείσιμο των πόρων. Έχει ένα ανοιχτό θαλασσί χρώμα και ένα απίστευτο άρωμα, διακριτικό, αλλά αναζωογονητικό! Σαν αίσθηση, τολμώ να πω ότι είναι ακόμα πιο απαλό από το Sensibio, ενώ αφαιρεί το μακιγιάζ με την ίδια ευκολία και αποτελεσματικότητα! Αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο και απαλό, δεν χρειάζεται ξέπλυμα, δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα, ενώ όντως αισθάνομαι ότι περιορίζει λιγουλάκι τη λιπαρότητα.

Το μόνο μειονέκτημα που εντοπίζω- το οποίο και με κάνει λίγο σκεφτική για το να θα το ξαναπάρω, είναι το ότι δεν είναι κατάλληλο για ντεμακιγιάζ ματιών. Όσες έχετε συνηθίσει να ζρησιμοποιείτε δύο διαφορετικά ντεμακιγιάζ, δεν θα σας πειράξει καθόλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι με το Sensibio, ξεμπερδεύεις στο πιτς φιτίλι, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς πολλά διαφορετικά προϊόντα!

Συνολικά, θα έλεγα ότι το Sebium, μου αρέσει λίγο περισσότερο σαν σύνθεση (είναι εξαιρετικά απαλό, ενώ απολαμβάνω και το άρωμά του), αλλά το Sensibio, με βολεύει περισσότερο γιατί ξεμπερδεύω και με το ντεμακιγιάζ των ματιών!

Εσείς τα έχετε δοκιμάσει; 
Ποιο από τα δύο προτιμάτε;

18 σχόλια:

  1. δεν το εχω δοκιμασει αλλα το σκεφτομουν γιατι αφορε λιπαρες επιδερμιδες σαν τη δικη μου...το γεγονος οτι δεν κανει για τα ματια με κανει να δισταζω να το αγορασω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδο πράγμα δεν άρεσε και σε μένα.. Μου αρέσει περισσότερο το Sensibio γιατί δεν ερεθίζει ούτε στο ελάχιστο τα μάτια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vasiliki: Γενικά να ξέρεις, πως όποιο προϊόν απευθύνεται σε λιπαρή επιδερμίδα, και αποσκοπεί στην ρύθμιση του σμήγματος δεν είναι κατάλληλο για τα μάτια! Το ίδιο ισχύει π.χ και για τα καθαριστικά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες! Και εγώ είναι το μόνο μειονέκτημα που του βρίσκω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Claire: Συμφωνώ απόλυτα για τα μάτια! Παρ' όλα αυτά, έχω ερωτευτεί το πόσο απαλό είναι με την επιδερμίδα, αλλά και το πόσο τέλεια μυρίζει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλο ενα αρνητικό το ότι δεν το βρίσκεις στην τιμή του sebium!! ;)
    Παρόλα αυτά η σειρά sebium είναι εξαιρετική..με το πολυαγαπημένο μου gel καθαρισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @beauty and the food beast: Δοκιμάζω και μια κρέμα από αυτή τη σειρά! Θα δοκιμάσω οπωσδήποτε και το gel καθαρισμού! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα και αυτο γιατι έχω πολλά καθαριστικά και αποφάσισα να τελειώσω αυτά που έχω και μετά θα το δοκιμάσω κ εγώ...! Αλλά θα πάρω το ρόζ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ευτυχία: Αφού το δοκιμάσεις, να μου το θυμηθείς, δεν θα θες να ξαναπάρεις άλλο προϊόν ντεμακιγιάζ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Sensibio το χρησιμοποιώ εδώ και 5-6 χρόνια, μετά από πρόταση της δερματολόγου μου.
    Το "αδερφάκι" του δεν το είχε πάρει το μάτι μου, αλλά είμαι λιγάκι τεμπέλα (ένα προϊόν για όλο το ντεμακιγιάζ!). Αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα το δοκιμάσω όμως!
    Φιλάκια, κούκλα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ενδιαφέρον ποστ! Εγώ ξεκίνησα ανάποδα, πήρα δηλαδή πρώτα αυτό για λιπαρές επιδερμίδες και μόλις το τελειώσω θα δοκιμάσω και αυτό για ευαίσθητες! Πολύ καλό, απ' τα καλύτερα, αλλά νομίζω, πως μετά από ένα μήνα χρήσης είναι αυτό που φταίει για την ξηρότητα στο δέρμα μου, που με προηγούμενο νεράκι άλλης εταιρείας δεν είχα.. νομίζω θα δοκιμάσω και το ροζ και βλέπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @syros2js: Το αγαπώωωω! Φιλάκια όμορφηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ntina: Αααααα! Να δοκιμάσεις τότε οπωσδήποτε το Sensibio, που δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει με τίποτα πρόβλημα ξηρότητας, ακόμα και αν το χρησιμοποιείς καθε μέρα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τέτοια νεράκια τις μέρες που έχω ελάχιστο μακιγιάζ, ΒΒ, κονσίλερ, ρουζ, μάσκαρα οπότε μάλλον το Sensibio είναι για μένα. Έχω ακόμα 1-2 νεράκια της L'Oreal αλλά θέλω όταν τα τελειώσω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Natalie: Εγώ πλεόν τα χρησιμοποιώ καθημερινά, αλλά ιδιαίτερα όταν έχω κάνει ένα πιο βαρύ μακιγιάζ, εκεί φαίνεται η αποτελεσματικότητά τους! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο αλλά αν έπαιρνα κάποιο θα έπαιρνα το Sensibio ακριβώς για το λόγο που είπες...θέλω ένα προϊόν και για το πρόσωπο και για τα μάτια!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα πάρω το κλασσικό με την πρώτη ευκαιρία! Πολύ ενδιαφέρον review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Marianna: Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν θα σε απογοητεύσει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena