Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

The first haul of 2014!

Hello girls!

Eίχα να κάνω καιρό κάποιο haul ποστ, οπότε είπα να σας δείξω κάποια πραγματάκια που έχω αγοράσει τον τελευταίο καιρό!












Λατρεύω τα κεριά, και σύντομα λέω να σας ετοιμάσω και ένα σχετικό ποστ, με τα αγαπημένα μου κεράκια... Σε μια επίσκεψή μου στο Attica, εντόπισα Yankee Candles και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην πάρω το κατίτίς μου! Πήρα τέσσερα ταρτάκια- το ένα καλύτερο απ' το άλλο! Tα αρώματα που επέλεξα είναι τα εξής: Clean Clothes, River Valley, Beach Flowers και Pink Sands! Έχω ήδη ξεχωρίσει δύο από αυτά, αλλά θα τα πούμε αναλυτικά και στο αντίστοιχο ποστ...









Πριν αρκετό καιρό, σε μια συζήτηση που είχα με την αγαπημένη Κωνσταντίνα από το The Beauty Fairy , μου είχε προτείνει να δοκιμάσω τα blush sticks του Κορρέ, και φυσικά μετά από τα καλά λόγια που μου είπε, δεν μπορούσα να μην τα δοκιμάσω! Πήρα λοιπόν δύο (γιατί ένα= κανένα)- το natural και το pink- και σύντομα θα σας πω την άποψή μου για αυτά! Επίσης από τον Κορρέ είπα να πάρω και δύο από το καινούρια twist lipsticks,  ένα πιο φυσικό ροζάκι, το Romance, και ένα κόκκινο, το Lust.















                                                                  Συνεχίζοντας με μακιγιάζ, πέρασα από την Shiseido, και πήρα και από εκεί τρία πραγματάκια: Ήθελα ένα καινούριο foundation και αποφάσισα να δοκιμάσω το Sheer and Perfect Foundation, το οποίο υπόσχεται ότι  καλύπτει τις κοκκινίλες, είναι oil-free και έχει πολυ ελαφριά υφή. Επίσης, πήρα δύο Laquer Rouge, τα οποία είναι κατ' ουσίαν κραγιόν σε υγρή μορφή. Η απόχρωση RD413, είναι ένα φωτεινό κόκκινο, και η απόχρωση RD 215 είναι ένα nude χρωματάκι... Σύντομα έρχεται και για αυτά review!









Aπό την Radiant πήρα ένα μολύβι ματιών στην απόχρωση 29 Βeige, το οποίο το χρησιμοποιώ για να δώσω φως στην εσωτερική γραμμή των ματιών. Επίσης, από τα The Body Shop, πήρα ένα (ακόμη) body butter, το White Musk Libertine, το οποίο είναι και το αγαπημένο μου άρωμα από τα TBS!










Τέλος πήρα και τρία πραγματάκια από την αγαπημένη μου εταιρία skincare, την Αvene: H κρέμα Claenance έχει γίνει μια από τις αγαπημένες μου ever, και έτσι δεν μπορούσα να μην την ξαναγοράσω! Επίσης, δεν είχα δοκιμάσει καμία μάσκα από την εταιρία, και είπα να διορθώσω αυτή την παράλειψή μου, αγοράζοντας δύο: Την καθαριστική και απολεπιστική μάσκα Cleanance και την Anti-rougeurs, που όπως δηλώνει και το όνομά της, είναι μια μάσκα κατά των κοκκινίλων!








Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;
Θα θέλατε να σας ετοιμάσω review για κάποια από αυτά τα προϊόντα;


21 σχόλια:

  1. Με 'γεια, Σισσάκι!!!
    Αναμένω απόψεις για τα κεράκια!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    Καλή εβδομάδα, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πρώτη μάσκα της Avene την έχω και μου αρέσει αρκετά αλλά θα ήθελα να μάθω και για την δεύτερη περισσότερα :)
    Με γεια σου λοιπόν και καλοφόρετα όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @syros2js: Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Έρχεται σχετικό ποστ πολύ σύντομααα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Claire: Merciii! Σε λίγο καιρό που θα έχω ολοκληρωμένη άποψη, θα ετοιμάσω το review! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω τα κραγιονάκια shiseido τώρα!!! Καλοφόρετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγειάααααααα!!Θέλω τα shiseido!!!!!!Και τα Κορρές!!!
    Αλλά και το body butter!Απίστευτη μυρωδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία όλα και ειδικά τα υγρά κραγιόν! Με γεια Σισσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ευτυχία: Έχουν τέλεια χρώματααα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @beauty and the food beast: Χιχιχι! Το συγκεκριμένο άρωμα, είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Marianna: Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αα θελω review για το foundation. ειναι στα υπ'οψην μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πήρες πολύ ωραία πραγματάκια!ειδικά του Κορρέ τα ζήλεψα πολύ!Και το White musk Libertine συμφωνώ ότι είναι από τα ωραιότερα αρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με γεια σου Σίσσυ μου!!! Είναι όλα υπέροχα!! Περιμένω την άποψή σου για τα ρουζ από Korres!! Υπέροχες αποχρώσεις στα υγρά κραγιόν! Επίσης ούτε εγώ έχει τύχει να δοκιμάσω μάσκα από Avene, οπότε περιμένω και γι' αυτήν την άποψή σου!! Φιλάκιααα!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ntina: Ήδη έχω αρχίσει να τα χρησιμοποιώ καθημερινά, ειδικά το natural! Για τις μάσκες θα κάνω σύντομα ένα ποστ! Φιλάκια και ευχαριστώ για τις προτάσεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Sissi μου γειά σου, πήρα και εγώ κεράκι απο την συγκεκριμένη εταιρία. 'Ημουν ανάμεσα σε 2, το pink sands κ το beach flowers αλλά τελικά πήρα το beach flowers. Επειδή μου φάνηκε πιο περίπλοκο σαν άρωμα απο το pink sands.Το πήρα σε 400g δλδ το μεσαιομέγαλο βαζάκι κ το έχω ανάψει ήδη 3 φορές. Το άρωμα είναι διακριτικό, πολύ πιο διακριτικό απ΄οτι περίμενα. Μυρίζει υπέροχα, μυρίζει λουλούδια με μια δόση θάλασσας και αλατιού. Η μητέρα μου μυρίζει μόνο το φλοράλ στοιχείο, αλλά εμένα μου μυρίζει και κάτι θαλασσινό, καλοκαιρινό, μια αλμύρα υπέροχη.
    Το μόνο μειονέκτημα που έχω βρεί είναι ότι έπρεπε να το ανάψω για αρκετή ώρα (περίππου 40 λεπτά ή μπορεί λίγο λιγότερο) για να μυρίσει αντίστοιχα υπέροχα και ο χώρος. δεν ξέρω γιατί ακριβώς.
    αν ανάψεις το pink sands πρίν το πόστ που θα κάνεις για αυτά (απ'οτι κατάλαβα δλδ) πες μας τις εντυπώσεις σου για το άρωμα, την διάρκεια κτλ.
    Ελπίζω να μην σε ζάλισα. Περιμένω το πόστ με τρελή ανυπομονησία.
    Άσχετο η κολλητή μου πήρε τα Soft Blanket και Midnight Summer και μυρίζουν απίστευτα. Το πρώτο μυρίζει...θαλπωρή, κάτι σπιτικό και ζεστό και χουχουλίαρικο, σαν κουβέρτα δλδ. Δεν ξέρω πώς το έχουν καταφέρει. Το δεύτερο μυρίζει ακριβώς αυτό π λέει το όνομα, καλοκαιράκι, αλλά όχι θαλασσινή αλμύρα. Μυρίζει καλοκαιρινό αεράκι, ανακατεμένο με λίγη αλμύρα, λίγο πράσινο/δάσος. Σαν μια βόλτα στην Ακρόπολη (στα στενάκια τα πλακόστρωτα) βραδάκι με το αεράκι να φυσάει, μέσα Αυγόυστου. Μαγεία.
    Τα ταρτάκια μπορείς να τα ανάψεις κ μόνα τους ή θέλουν αυτό το ειδικό δοχείο, το πώς το λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Marianna: Καθόλου δεν με ζάλισες! Ίσα- ίσα χαίρομαι πολύ να ανταλλάζουμε απόψεις και να παίρνω ιδέες για μελλοντικές αγορές! Τα ταρτάκια χρειάζονται το ειδικό δοχείο για αιθέρια έλαια! Το έχω στο δωμάτιό μου, που δεν είναι και κανένας τεράστιος χώρος και χρειάζεται γύρω στα 10 λεπτά για να μυρίσει όλο το δωμάτιο! Σύντομα θα ανεβάσω και το σχετικό ποστ! Θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε τις δύο προτάσεις σου, και ελπίζω να τις βρω σύντομα! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπορείς να τα βρείς στο Public στο σύνταγμα έχει ένα σωρό να επιλέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena