Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

The make-up "must-haves" on the go!

Kαλησπερά όμορφες!


Το τρέξιμο έχει γίνει πλέον η καθημερινότητά μου... Και δυστυχώς δεν εννοώ, το τρέξιμο ως άσκηση, αλλά το τρέξιμο ως τρόπος ζωής... Το πρωί δουλειά, το μεσημέρι και το απόγευμα μαθήματα στην σχολή και το βράδυ, όλο και κάποιος φίλος θα θέλει να βρεθούμε γιατί έχουμε χαθεί... Όπως καταλαίβενετε, το μαγικό τσαντάκι με τα προϊόντα μακιγιάζ που έχω πάντα στην τσάντα μου, μου είναι απολύτως απαραίτητο για να διατηρήσω το μακιγιάζ μου αξιοπρεπές ή και να το μεταμορφώσω από πρωινό σε βραδινό κατά την διάρκεια της μέρας... Για μένα το πιο σημαντικό είναι να περιέχει εύχρηστα, πολυχρηστικά προϊόντα, που δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και δεν είναι βαριά!


Πάμε να δούμε λοιπόν τι περιέχει!



Η μεικτή/λιπαρή μου επιδερμίδα, χρειάζεται οπωσδήποτε μια πούδρα που να απορροφά την λιπαρότητα κάθε 4-5 ώρες... Η Fit Me της Maybelline είναι ιδανική γιατί έρχεται σε συσκευασία με ενσωματωμένο καθρεφτάκι αλλά και ένα σφουγγαρακι! Το ίδιο ακριβώς πλεονέκτημα παρουσιάζει και το Glam Bronze της L' Oreal- ένα bronzer με το δικό του πινελάκι, που είναι ιδανικό για κοψίματα λόγω του σχήματός του!





Ένα concealer είναι απαραίτητο για να καλύψει τους μαύρους κύκλους και να δώσει λάμψη στο βλέμμα μου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας... Το Fit Me της Maybelline, είναι ιδανικό αφού έχει πολύ ελαφριά σύσταση, καλύπτει αξιοπρεπέστατα και δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές! Επίσης, ένα δειγματάκι από make-up δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο, ενώ μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο, αν προκύψει κάποια απρόοπτη βραδινή έξοδος και είστε άβαφτη!







Για τα μάτια, τα πράγματα είναι απλά: χρειάζομαι μόνο τρία προϊόντα  για εντυπωσιακό βλέμμα... Η Color Tattoo της Maybelline στην απόχρωση Pink Gold φωτίζει το βλέμμα, διαρκεί ατελείωτες ώρες και απλώνεται με τα δάχτυλα! Το Color Riche Le Kajal από την L' Oreal είναι ο νέος μου έρωτας! Μέγεθος που βολεύει, απίστευτο μαύρο χρώμα και πολύ καλή διάρκεια! Είναι ιδανικό για να κάνετε εύκολα την γραμμή eyeliner με ένα μικρό flick, αλλά και για την εσωτερική γραμμή των ματιών, για έξτρα ένταση στο βλέμμα... Και φυσικά, ολοκληρώνεται το μακιγιάζ των ματιών με μια μάσκαρα που προσωπικά λατρεύω και θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες της αγοράς.: Μήκος, όγκος, διαχωρισμός και εφέ "βεντάλιας" στα μάτια (σας ετοιμάζω σύντομα review)! Την έχω και σε full size, αλλά ένα δείγμα είναι ιδανικό για την τσάντα, αφού δεν πιάνει καθόλου χώρο.





 Tέλος, ένα lip balm είναι απαραίτητο για απαλά χείλη, οπότε δεν λείπει ποτέ από το τσαντάκι μου. Και φυσικά ένα κραγιόν για πρωινές εμφανίσεις σε μια ροζ απόχρωση, και ένα εντυπωσιακό χειμωνιάτικο μωβ για το βράδυ! Eπίσης, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κραγιόν σας σαν ρουζ!





Αυτά περιέχει το δικό μου necessaire μακιγιάζ που έχω πάντα στην τσάντα μου!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Τι περιέχει το δικό σας τσαντάκι;

14 σχόλια:

  1. Έχω την Color tattoo και θα συμφωνήσω απόλυτα!Επίσης πολύ έξυπνο να έχεις ένα δειγματάκι από make up για ώρα ανάγκης!Και το νεσεσέρ έχει πολύ ωραία χρώματα!Πολύ ωραία ανάρτηση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Maria: Σ΄ ευχαριστώ πολύ! Τις Color Tattoo τις αγαπώωωω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες σου οι επιλογές είναι μία και μία.. Θα συμφωνήσω απόλυτα για το μολύβι της L'oreal :)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω την color tattoo και το δειγματάκι από τη μάσκαρα!!
    Το bronzer της l'oreal και το κραγιόν από tbs φαίνονται πολύ ωραία!!
    http://staceysbeautylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Claire: Με έχει εντυπωσιάσει πάρα πολύ! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Stacey: To bronzer είανι απίστευτα βολικό, και το κραγιόν εντυπωσιακό! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η colour tattoo είναι και δική ,ου αγαπημένη,!και εγώ παρόμοια προιόντα κουβαλάω μαζί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντας κι εγώ στο τρέξιμο κάνω παρόμοιες επιλογές με σένα! Συνήθως διαλέγω ένα έντονο κραγιόν, αφού μπορώ ν'αφήσω το υπόλοιπο πρόσωπο και τελείως άβαφτο αν δεν προλαβαίνω. Τέλειο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Xαρά: Μακάρι να φέρουν και κάποιες nude αποχρώσεις με ματ υφή! Τις λατρεύω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Marianna: Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Τα έντονα κραγιόν σου πανε απίστευτα, οπότε σουπερ η επιλογή σου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Fit me concealer και η πούδρα είναι αγαπημένα μου, με το concealer όμως έχω ένα θεματάκι, ενώ το έχω πάντα όρθιο και προσέχω, μαζεύεται πολύ προϊόν στο στόμιο. Οπότε αυτό το έχω για το σπίτι και μαζί μου κρατάω τη ΒΒ ματιών της Garnier.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Νatalie: Eγώ κάνω ακριβώς το αντίθετο, γιατί η bb δίνει μικρότερη κάλυψη, και όταν θέλω να κάνω ένα touch-up χρειάζομαι κάτι πιο καλυπτικό για τους μαύρους κύκλους μου! Plus, με το concealer καλύπτω και τα σπυράκια μου, που δεν λένε να με εγκαταλείψουν! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν θέλεις το πιστεύεις, αλλά ποτέ δεν παίρνω μαζί μου καλλυντικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @barefoot dutchess: Χιχιχι! Το πιστεύω, το πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena