Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Add some orange in your life!

Με τον Μάρτιο να έχει μπει για τα καλά, και τον ήλιο να κάνει τις πρώτες του δειλές εμφανίσεις, το σημερινό ποστ βάφεται πορτοκαλί... Αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα χρωματικά trends για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, σήμερα το αναζητάμε παντού: σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προσώπου,σώματος, στο μακιγιάζ, σε βερνίκια αλλά και σε μέρη που δεν πάει ο νους!







Tα μαλλιά μου αγαπάν το πορτοκαλί! Με την σειρά Goodbye Damage της Garnier, διορθώνονται οι βλάβες από το styling και τα μαλλιά διατηρούνται υγιή και λαμπερά. Για το Miraculous Oi Brushing Express σας έχω ξαναμιλήσει, αφού από τότε που το αγόρασα τον Σεπτέμβριο είμαι ήδη στο δεύτερο μπουκάλι! Προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα, τα αφήνει εξαιρετικά απαλά, μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, το άρωμα διαρκεί στα μαλλιά, και κοστίζει λιγότερο από 10 €! Όσες δεν το έχετε δοκιμάσει, χάνετε!

















Όταν μια σειρά περιποίησης σώματος έχει ως βασικό συστατικό της ένα μοναδικό θησαυρό της ελληνικής γης, το κουμκουάτ, δεν μπορεί παρά να κερδίσει άμεσα την καρδιά μου! Ο λόγος για το Κουμκουάτ της σειρά Oilivia Fusion by Papoutsanis. Με ένα δροσερό, φρουτώδες άρωμα, το αφρόλουτρο αναζωογονεί, ενώ το body lotion είναι ιδανικό για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα αφού ενυδατώνει εξαιρετικά, χωρίς  όμως να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα.






Και στην περιποίηση προσώπου όμως, λέμε ναι στο πορτοκαλί. Προσωπικά, λίγες εταιρίες εμπιστεύομαι τόσο όσο την Avene... Για το Mousse Nettoyante σου έχω μιλήσει πολλές φορές, αφού δεν μπορώ να σταματήσω να το αγοράζω... Το πιο απαλό αλλά και αποτελεσματικό καθαριστικό που έχω συναντήσει ποτέ, αφήνει το μεικτό δέρμα πεντακάθαρο, αλλά όχι αφυδατωμένο, ενώ η αίσθηση της mousse στο δέρμα είναι απλά ασύγκριτη! Το δε αντιηλιακό της Avene με χρώμα, είναι ιδανικό για  όσες θέλουμε προστασία και ελαφριά κάλυψη. Δεν το χρησιμοποιώ το καλοκαίρι, γιατί δεν ταιριάζει τόσο καλά στην επιδερμίδα μου που γίνεται λίγο πιο λιπαρή, αλλά τότε το ευχαριστιέται η μαμά μου! Τέλος, για όσες έχετε λιπαρό δέρμα με ατέλειες, θα αγαπήσετε τον καθαριστικό αφρό Pure Active Fruit Energy της Garnier. Mε δροσερό άρωμα αφαιρεί την λιπαρότητα και βοηθάει στην βελτίωση των ατελειών!










Και πάμε στο μακιγιάζ! Το πιο υπέροχο ροδακινί ρουζ είναι αναμφισβήτητα το baked blush της Beauty UK στην απόχρωση  peaches and cream (μπορείτε να το αγοράσετε από το Dome). Έχει ένα πολύ διακριτικό shimmer και ένα πολύ γλυκό χρώμα, με αποτέλεσμα να δίνει μια υπέροχη λάμψη στο πρόσωπο αντικαθιστώντας ρουζ και highlighter... Kαι για ένα πιο καλοκαιρινό και έντονο look, το The Blush 006 από την Adriana Karembeu είναι ιδανικό! Και φυσικά, όσο ζεσταίνει ο καιρός, αρχίζουμε να βάζουμε λίγο παραπάνω bronzer για να ζεστάνει και ο τόνος της επιδερμίδας μας! Το Glam Bronze της L' Oreal στην απόχρωση 001, είναι ιδανικό για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, χωρίς να κάνει μπαμ! Τέλος, κραγιόν...  Τρία από τα αγαπημένα μου προτοκαλί ( ένα πιο χειμωνιάτικο και δύο πιο έντονα) είναι το Clinique chubby stick στην απόχρωση 04 mega melon, το Caressing Coral της Αvon και 45 από Κορρέ!










Τέλος, δύο εντελώς δοαφορετικές, αλλά εξίσου όμορφες αποχρώσεις του πορτοκαλί σε βερνίκια νυχιών, είναι το only in venice! από την εταιρία Jessica και το Αloha 638 από Dior... Tέλος, ένα... πορτοκαλί ποτό που βρίσκω απίστευτα θυληκό, εύγευστο και chic είναι το Cointreau... Λατρεύω να το χρησιμοποιώ στα γλυκά μου, ειδικά σε συνδυασμό με σοκολάτα, ενώ είναι και το ποτό στο οποίο καταφεύγω με τις φίλες μου όταν ξενυχτάμε αναλύοντας τα σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν! Αν το στυλ ήταν ποτό, σίγουρα θα ήταν Cointreau!









Θα χαρώ πολύ να μου πείτε και τις δικές σας πορτοκαλί αγάπες!

16 σχόλια:

  1. Xmmm... Νομίζω πως λιγάκι πορτοκαλί, θα το ήθελε η ανάρτησή σου! Τίποτα δεν έβαλες!!!
    :-p
    Πολλά πορτοκαλί φιλάκια, κούκλα μου!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Χιχιχι! Βάλτε χρώμα στην ζωή σας και όλα μοιάζουν καλύτεραααα! Φιλάκιααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχο ποστ...το κραγιονακι της avon τι υπεροχο φαινεται...δεν το ειχα ξαναδει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @vasiliki: Σ' ευχαριστώ πολύ! Έχει και πολύ καλή απόδοση και διάρκεια- και εμένα με εντυπωσίασε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη ιδέα για ανάρτηση, μόνο τον αφρό της Garnier έχω δοκιμάσει από όλα αυτά, αλλά με ψήνει πολύ και το καθαριστικό της avene, καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @despina: Το λατρεύω αυτό το καθαριστικό της Avene! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω και εγώ να δοκιμάσω αυτό το λάδι για τα μαλλιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. COINTREAU! Έρωτας! <3 Υπέροχα όλα, το πορτοκλί το λατρεύω σαν χρώμα, οπότε τέλειο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Λυγερή: Το φτηνότερο αλλά και το καλύτερο της αγοράς κατά την άποψή μου... Συγκρίνεται άνετα με λαδάκια των 25 €! Να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Marianna: Μα δεν είναι απίστευτο αυτό το ποτό;;; Να μην πω για το πόσο τέλεια ταιριάζει στα τρουφάκια και τα σοκολατάκια που φτιάχνω... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχη η παρουσίαση <3 Και ποιος δε θέλει τώρα λίγο πορτοκαλί στη ζωή του ?? Μπήκε η άνοιξη!!! :)) Πολύ ωραιες επιλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Vasiliki: Έτσι ακριβώς! Ιt's Spring Time! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ ωραίο post! Πάρα πολύ ωραίο post! χαχαχα
    Το πορτοκαλί σαν χρώμα μου αρέσει πολύ! Αγαπημένα είναι ένα βερνίκι της golden rose και ένα κραγιόν της beauty line!
    Αχ το κουμκουάτ θέλω πολύ να το δοκιμάσω! Αλλά έχουν μαζευτεί αρκετά στη λίστα για γαλάκτωμα σώματος και δεν ξέρω από που να αρχίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Maria: Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυ! Αυτό με τα γαλακτώματα (και όχι μόνο) το παθαίνω και εγώ συχνά πυκνά! Δεν ξέρω τι να πρωτοαγοράσω! Φιλάκιαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena