Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Empties vol.4

Hello girls!

Στο σημερινό ποστ σας δείχνω ακόμα κάποια πραγματάκια που τελείωσα το τελευταίο διάστημα, καθώς και την ολοκληρωμένη άποψή μου γι' αυτά!



Τια μάσκες της Αpivita ξέρετε ότι τις λατρεύω! Η τελευταία που έβγαλε η εταιρία και έσπευσα να την δοκιμάσω μόλις την είδα στο φαρμακείο, είναι η face mask with sea lavender! Είναι μια ενυδατική μάσκα που μου άρεσε πολύ, αφού άφηνε το πρόσωπό μου πολύ ενυδατωμένο και δροσερό... Ήδη την έχω ξαναγοράσει, αφού την αγάπησε και η μαμά μου και την μοιραζόμαστε! Στα συν, η συσκευασία των 40 ml που μου φτάνει για περίπου 2 μήνες και κάτι!

Το Caudalie Beauty Elixir είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα, και όχι άδικα! Έχει μια αρκετά έντονη μυρωδιά- λόγω των αιθέριων ελαίων που περιέχει- η οποία στην αρχή που το είχα πρωτομυρίσει,δεν μου πολυάρεσε, αλλά τώρα την λατρεύω. Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σαν τονωτική λοσιόν και παρατήρησα ότι βοηθάει πολύ στο να διατηρείται το πρόσωπό μου πιο καθαρό και χωρίς σπυράκια, ενώ αισθάνομαι την επιδερμίδα μου πιο λεία και λαμπερή! Πραγματικά ο ντόρος γύρω από το όνομά του αξίζει! (Ρίξτε μια ματιά στο Pharm16, όπου το έχει σε προσφορά αυτή την περίοδο!)

Το Nivea Stress Protect είναι ένα αποσμητικό που με απογοήτευσε πολύ... Έχει απίστευτα έντονη μυρωδιά με αποτέλεσμα να το μυρίζω μερικές φορές σε ανάμειξη με το άρωμά μου! No, no. no!

Για το body lotion σταφύλι από την Fresh Line σας έχω μιλήσει άπειρες φορές! Δεν λείπει ποτέ από την συλλογή μου με body lotion και το αγοράζω ξανά και ξανά,αφού έχει το πιο τέλειο άρωμα στον κόσμο! Το αγαπώ! (Για περισσότερες λεπτομέριες διαβάστε εδώ).

Το αφρόλουτρο Cotton Blossom από την σειρά Aromatics της εταιρίας Παπουτσάνης είναι ένα από τα αγπημένα μου... Με ένα πολύ ιδιαίτερο, δροσερό και ανάλαφρο άρωμα που θυμίζει κάτι από θαλπωρή, είανι ιδανικό για πρωινά ή βραδινά ντουζ! Την επόμενη φορά που θα έχετε την ευκαιρία, μυρίστε το και θα καταλάβετε τι εννοώ! Στα συν, το ότι συχνά το βρίσκετε σε προσφορά 1+1 δώρο!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;


18 σχόλια:

  1. πολύ ωραία πράγματα έχω χρησιμοποιήσει το cotton blossom και οντως είναι φοβερό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @fay: Μα δεν έχει απίστευτη μυρωδιά;;; Επίσης, αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το cinabbar και έχω εντυπωσιαστεί με το άρωμά του! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ χρησιμοποιήσα εχθές τη μάσκα αλλά στη μικρή συσκευασία!!γενικώς λατρεύω τις μάσκες απιβίτα, και το χθεσινό μου ποστ σε αυτήν αναφερόταν!δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο αλλά το caudalie θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!α και ο Παπουτσάνης σταθερή αξία!!!έχω δοκιμάσει αυτό με το κόκκινοκεραμμυδί καπάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Xαρά: Οι μάσκες της Apivita είναι απίστευτες! Το caudalie αξίζει πραγματικά, αν και στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες γιατί όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχα είναι όλα (εκτός από το αποσμητικό, το μισώ κι εγώωωω), ειδικά η μάσκα από apivita είναι φανταστική!!! Το beauty elixir θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω στο μέλλον!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Νtina: Μα δεν μυρίζει σχεδόν απαράδεκτα πολύ για αποσμητικό;;; Να το δοκιμάσεις με την πρώτη ευκαιρία και θα το λατρέψεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν πρόσεξα να έχει έντονο άρωμα το συγκεκριμένο αποσμητικό.. Αλλά πάντα μου αρέσει να μυρίζουν οπότε μπορεί γι'αυτό χαχαχ :)
    Ωραία emties!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το cotton blossom του Παπουτσάνη είναι απίθανο!!
    (Και η body lotion του!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το αφρόλουτρο του Παπουτσάνη πρέπει να το δοκιμάσω, είμαι σίγουρη ότι μυρίζει τέλεια! Όσο για τη μάσκα της Apivita, πολύ πρακτικό το σωληνάριο, μ'αρέσουν πολύ αυτές οι συσκευασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ με έβαλες σε πειρασμό με το αφρόλουτρο του Παπουτσάνη! Είχα στο παρελθόν το Musk, το Cinnabar και το Cashmere και δε με απογοήτευσε ποτέ κανένα τους! Φαντάζομαι και το Cotton Blossom θα είναι εξίσου υπέροχο! Της Fresh Line το σταφύλι το είχα μυρίσει και ήταν όντως υπέροχο αλλά είχα παρασυρθεί απο άλλα τότε και δεν το πήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελεια! θελω να δοκιμάσω το αφρόλουτρο ,μονο τη μασκα της apivita εχω που ειναι πολυ δροσερη!
    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω δοκιμάσει το αφρόλουτρο του Παπουτσάνη αλλά το βανίλια Μαδαγασκάρης και μου αρέσει πάρα πολύ! Πάντως εμένα τα αποσμητικά της Nivea δεν μου πολυαρέσουν γιατί μου φαίνονται πολύ έντονες οι μυρωδιές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Claire: Kαι εγώ θέλω να έχουν μια διακριτική μυρωδιά, αλλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε ότι παράκανε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @syros2js: Καλέ, τι λες τώρα;;; Το body lotion δεν το έχω πετύχει ποτέ και δεν ήξερα ότι υπάρχει! Θα το αναζητήσω στην επόμενή μου εξόρμηση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Marianna: Βολεύουν και συμ΄φερουν πάρα πολύ! Με τα φακελάκια ξόδευα σχεδόν τα διπλάσια χρήματα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Maria Pinto: Το Cinnabar το λατρεύω- βρίσκω τον συνδυασμό του τόσο ξεχωριστό και πετυχημένο! Το body lotion σταφύλι, είναι για μένα το πιο ιδιαίτερο αλλά και υπέροχο άρωμα, ειδικά για άνοιξη- καλοκαίρι! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @caramellitsa: Eγώ το καλοκαίρι την βάζω και στο ψυγείο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Maria Ag: Έχεις δίκιο για τα nivea! Όλα έχουν έντονες μυρωδιές, αλλά αυτή τη φορά το παρακάνανε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena