Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Secret Sharing Sunday!

Ηello girls!

To σημερινό "μυστικό" που μοιραζόμαστε, το εμπνεύστηκα ως λύση στο παρακάτω πρόβλημα...



Όπως σας έχω ξαναπεί, για μένα το πιο αποτελεσματικό και εύχρηστο προϊόν για να ξεβάφω τα νύχια μου, είναι το Express Remover από την Maybelline. Bουτάς το δαχτυλάκι, το τρίβεις 3-4 φορές στο εμποτισμένο με ξεβαφτικό νυχιών σφουγγαράκι που έχει μέσα και έτοιμη! Ούτε βαμβάκια, ούτε ασετόν να τρέχουν, ούτε να θες να ξεβάψεις ένα νύχι και να ξεβάφονται τέσσερα.

Είναι η δεύτερη φορά που το παίρνω, αλλά αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: Ενώ είχε μέσα ακόμη προϊόν, από τα πολύχρωμα βερνίκια είχε γίνει το υγρό κόκκινο και κάθε φορά που ξέβαφα το νύχι, βαφόταν το δάχτυλο και το νύχι ελαφρώς κόκκινο από το μείγμα ξεβαφτικού και υπολειμμάτων βερνικιού! Επομένως, μου ήταν άχρηστο γιατί έκανε μεγαλύτερη ζημιά απ' ό,τι δουλειά...



Και επειδή το λυπόμουν να το πετάξω, αποφάσισα να το ανακυκλώσω! Αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα, η λύση είναι απλή!

Βγάζετε το σφουγγαράκι από το δοχείο, αδειάζετε το υγρό που έχει μέσα και ξεπλένετε το σφουγγαράκι με ασετόν. Εγώ το έπλυνα κιόλας για να είναι πεντακάθαρο. Έπειτα το τοποθετείτε ξανά μέσα στο δοχείο από την πλευρά που αρχικά ήταν κάτω (έτσι το σφουγγαράκι θα είναι σαν καινούριο) και γεμίζετε με οποιοδήποτε ξεβαφτικό νυχιών σας αρέσει!

Έτοιμο!

 Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το σημερινό μυστικό... Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!

8 σχόλια:

  1. Τέλειο ακούγεται κ με μεγαλύτερη χρήση! Σίγουρα θα το κάνω! ;) have a lovely Sunday hun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I 'll follow!!!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, ομορφιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @syros2js: Hope you like it! Καλή εβδομάδααα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ έξυπνο! Σε έκανα tag!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2014/03/spring-lover-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προϊόν είναι φανταστικό! Είναι από τα αγαπημένα μου gadget-products και παρότι σπάνια κάνω beauty posts σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω. Αυτό το πρόβλημα που εντόπισες εγώ δεν το έχω αντιμετωπίσει αλλά η συμβουλή σου πολύ χρήσιμη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @barefoot dutchess: Eίναι πραγματικά απίστευτα βολικό! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena