Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

The Black Liner Theory!

Hello girls!

Η μαύρη γραμμή πάνω από το μάτι, είναι ο πιο εύκολος, πιο απλός και πιο κλασικός τρόπος να κάνεις ένα κάτι έξτρα για το μακιγιάζ σου, χωρίς πολύ κόπο και χρόνο... Και ναι, το eyeliner μπορεί να μεταμορφώσει το βλέμμα σου. Και αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός του: Να διορθώσει το σχήμα των ματιών σου- όποιο και αν είναι αυτό- και να τα μεταμορφώσει στο τέλειο αμυγδαλωτό σχήμα!


Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις πώς να το εφαρμόσεις! Και υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι! Λόγη εξάσκηση και πειραματισμός θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και η μαύρη γραμμούλα πάνω από το μάτι θα γίνει ο αχώριστός σου σύντροφος!



Το τέλειο αποτέλεσμα για σένα μπορείς να το πετύχεις είτε με κάποιο eyeliner, είτε με κάποιο μολύβι για μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερες εναλλαγές!

Εγώ σήμερα μοιράζομαι μαζί σου τα αγαπημένα μου μολύβια και eyeliners και πώς επιλέγω να χρησιμοποιώ το καθένα ανάλογα με την σύστασή του!


Korres Liquid Eyeliner - Τhe original: To κλασσικό eyeliner με μυτούλα από σφουγγάρι... Δίνει απίστευτα μάυρο αποτέλεσμα, ακρίβεια και διάρκεια που με εντυπωσίασαν.

H&M Liquid Eyeliner - Τhe felt tip pen liner: Το αγαπημένο μου eyeliner όλων των εποχών! Εύχρηστο, ιδανικό για λεπτή ή πιο χοντρή γραμμή, με τέλεια διάρκεια, βαθύ μαύρο χρώμα και σε εξαιρετική τιμή!

L' Oreal Color Riche Le Kajal - Le Kajal: Το συγκεκριμένο μολύβι από την L' Oreal τα κάνει όλα και συμφέρει! Είναι πολύ μαλακό και ενδύκνειται για την εσωτερική γραμμή του ματιού, όπου μένει για ώρες, είναι τέλειο για smokey eyes αφού μπορείς να το σβήσεις και να έχεις το απόλυτο smokey effect, ενώ τα καταφέρνει πολύ καλά και σε περιπτώσεις που θέλεις μια εντυπωσιακή χοντρή γραμμή στο πάνω βλέφαρο... Προσοχή όμως, γιατί μουτζουρώνει αν το τρίψετε, γι΄αυτό και είναι το απόλυτο μολύβι για smokey eyes!

Beauty UK Eyeliner & Shadow Pen - The all-in-one: Ένα καταπληκτικό πολυχρηστικό μολύβι από την Beauty UK (θα το βρεις στο Dome). Η μια πλευρά του είναι ένα μαύρο μολύβο ματιών και η άλλη μια σκιά σε μορφή μολυβιού! Aκρίβεια για λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο, διάρκεια και έντονο μαύρο χρώμα θα σε κάνουν να αγαπήσεις την μία του πλευρά. Το υπέροχο copper χρώμα, η σχεδόν κρεμώδης σύσταση και η μεγάλη διάρκεια της σκιάς σε μορφή μολυβιού θα σε κάνουν να αγαπήσεις την άλλη του πλευρά! Ιδανικό για ταξίδια και για το μικρό τσαντάκι του μακιγιάζ που κουβαλάω καθημερινά στην τσάντα μου και μου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών!

L' Oreal Gel-matic - Τhe ultra black: Το πιο μαύρο μολύβι ever! Mε gel σύσταση γλιστράει πάνω στο μάτι, έχει απόδοση eyeliner, και δεν κουνιέται με τίποτα, ακόμα και αν τρίψεις τα μάτια σου! Εκεί που όλα εξαφανίζονται, αυτό παραμένει στην θέση του! Αν έχεις λιπαρά βλέφαρα και μουτζουρώνεσαι εύκολα από το eyeliner, αυτό θα σε σώσει! Απόλυτη σταθερότητα, φοβερή απόδοση χρώματος και τέλεια διάρκεια, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Στα συν, το ότι έχει την δική του ξύστρα ενσωματωμένη για να μπορείς να έχεις πάντα ακρίβεια στην εφαρμογή του!

Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μου το δικό σου αγαπημένο!

12 σχόλια:

  1. τέλεια παρουσίαση!αυτό των h&m θέλω πολύ να το δοκιμάσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Xαρά: Σ' ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά είναι τόσο οικονομικό,καλό και αποτελεσματικό, που με εντυπωσίασε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμενα το αγαπημενο ειναι απο Golden rose ενα καθε μολυβι -eyeliner που ειναι πολυ μαλακό και γράφει τέλεια στο μάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @fay: Mπήκε στα υπ' όψιν! Γενικώς έχω παρατηρήσει ότι, ειδικά στα μολύβια, κάποια οικονομικά βγαίνουν πολύ καλύτερα και από high-end! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αγαπημένα μου είναι της Adamo (που δυστυχώς δεν το βρίσκω πουθενά πια) και της Toyoko. Επίσης το eyeliner της Lavera έχει πολύ ενδιαφέρον πινέλο για λεπτές γραμμές και λεπτομέρεια. Και ας μην ξεχνάμε και τα gel eyeliners! ;)
    Πολύ όμορφη ανάρτηση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτιμώ να κάνω γραμμούλα μόνο στο πάνω βλέφαρο, αλλά δεν την πετυχαίνω πάντα. Πιο σωστά, δεν την πετυχαίνω σχεδόν ποτέ... Αγαπημένο προϊόν το master smokey της Maybelline NY σε Black και Chocolate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Δέσποινα: Ααααα! Αυτό της Lavera πρέπει να το δοκιμάσω μου φαίνεται! Merciiii!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @barefoot duchess: Πιστεύω ακράδαντα ότι 100% δεν την πετυχαίνει ποτέ κανείς! Το master smokey το αγαπώ και εγώ! Πώς ξέχασα να το συμπεριλάβω; xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δεν χρησιμοποιώ υγρό eyeliner γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω όλο το μάτι μαύρο!χιχιχι
    Από μολύβια μου αρέσει πολύ του Κορρέ και της Beauty Line...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Maria: Με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρεις βρε! Δύσκολο πράγμα γενικώς η γραμμή eyeliner και να μην βγεις σαν καραγκιόζης! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχες προτάσεις!! Έχω και λατρεύω αυτό από h&m, αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι και θα είναι το gel eyeliner blacktrack από mac! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ntina: To blacktrack δεν έχω αξιωθεί να το δοκιμάσω ακόμα, αλλά είναι ήδη στην wishlist! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena