Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Yumminess in a bottle- the chocaholic edition!

Hello girls!

Η σοκολάτα είναι η μεγαλύτερη μου αδυναμία κα δηλώνω επισήμως σοκολατο-εθισμένη! Αγαπώ κάθε τι που μυρίζει ή και θυμίζει σοκολάτα, με ιδιαίτερη αγάπη στα προϊόντα περιποίησης σώματος που μοσχοβολάνε σοκολατίτσα!



Πάμε να δούμε τις δικές μου επιλογές σε προϊόντα περιποίησης σώματος που μοσχοβολάνε σοκολάτα!








Το αφρόλουτρο της Bioten Cocoa Butter & Macadamia μοσχοβολάει σοκολάτα και καραμέλα βουτύρου, ένα γλυκό, αλλά όχι γλυκερό άρωμα που κάνει την διαδικασία του μπάνιου απόλαυση! Το ίδιο ακριβώς άρωμα έχει και το body lotion, το οποίο μυρίζει θεσπέσια (μερίκες φορές απλώς το ανοίγω για να το μυρίσω), ενυδατώνει εξιαρετικά και δεν κολλάει!  Εννοείται ότι και τα δύο βγαίνουν στις γνωστές χαμηλές τιμές της Bioten, χωρίς όμως να υπολείπονται σε ποιότητα!













Ο τελευταίος μου σοκο-έρωτας είναι η κρέμα σώματος με άρωμα Kiss-Kiss (ή αλλιώς σοκολάτα- φράουλα) από το mypharmacity! Μυρίζει κολασμένα σοκολάτα φράουλα, ενώ έχει μια υφή που δεν έχω ξανασυνατήσει σε κρέμα σώματος: τολμώ να πω ότι η υφή της, μοιάζει με την κρέμα φράουλα που βρίσκεται μέσα στο Kiss-Kiss, βελούδινη και κάπως σαν αέρινη mousse! Το δε άρωμά της είναι απίστευτα πετυχημένο και σου 'ρχεται... να σε φας! Στα συν, το ότι δεν περιέχει parabens, αφήνει το δέρμα βελούδινο, δεν αφήνει λιπαρότητα και έρχεται σε γυάλινη συσκευασία, την οποία μόλις  αδειάσει θα την γεμίσω με το σοκολατένιο  DIY scrub που φτιάχνω!










Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω το DIY chocolate body scrub, αλλά και το DIYchocolate-orange lip scrub που φτιάχνω με τα χεράκια μου χρησιμοποιώντας απλά υλικά που όλες έχουμε στην κουζίνα μας! Την συνταγή σας την είχα γράψει εδώ και πραγματικά δεν θα ξαναγοράσετε scrub, αφού μυρίζουν σοκολατο-υπέροχα αλλά είναι και άκρως αποτελεσματικά!
















Τέλος,από  την Fresh Line έχω ένα υπέροχο body lotion σοκολάτα, με την γνωστή ποιότητα της εταιρίας, την οποία ξέρετε πως εμπιστεύομαι απόλυτα!














Αυτές είναι οι δικές μου σοκολατένιες "αμαρτίες", τις οποίες απολαμβάνω χωρίς τύψεις όποτε έχω ανάγκη για σοκολάτα!

Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν με άρωμα σοκολάτα;


14 σχόλια:

  1. Αυτό το Kiss Kiss φαίνεται τέλειο!!! Το δικό μου αγαπημένο σοκολατένιο, είναι το body butter με σοκολάτα από Sephora, απ'τη σειρά των Sephora, ξέρεις. Απίστευτο απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Marianna: Aχ, το Kiss- Kiss είναι απλά απίστευτο! Παλιότερα είχα δοκιμάσει από αυτή τη σειρά το body lotion, αλλά την απέρριψα γιατί δεν μου άρεσε η υφή του! Θα δοκιμάσω και το body butter, αφού σου άρεσε τόσο πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα άλλο με σοκολάτα, εκτός από το Chocomania το οποίο μυρίζει τέλεια και μου το θύμισες! Πρεπει να δοκιμάσω και της Fresh LIne!! Kisses!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι, διαβάζοντας το post... πείνασα!!!
    ;-)
    Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι το αφρόλουτρο της Bioten και συνυπογράφω: Απλά υπέροχο!!!
    Φιλάκιαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Irene: Από Chocomania, το μόνο που βρήκα πετυχημένο σαν μυρωδιά ήταν το scrub- τα άλλα ήταν κάπως αδιάφορα και όχι και τόσο σοκολατένια... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @syros2js: Μα δεν είναι απίστευτα πετυχημένο το άρωμά του;! Φιλάκια όμορφηηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς δεν έχω μπει στον πειρασμό να τα δοκιμάσω, δηλαδή να τα φάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω κολλήσει με το Bioten Cocoa butter τώρα τελευταία, αλλά πόσο ωραία περιγράφεις την Kiss Kiss! Με βάζεις σε πειρασμό!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @barefoot duchess: Χιχιχι! Απόλαυση χωρίς τύψεις αγαπημένη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Choco Sensation Scrub της Στέλλας, δλδ Stella's Recip-y!!! Το αγαπώ! Με αγνά,βιολογικά υλικά και σούπερ σοκολατένιο άρωμα. Σου έρχεται να το φας! Σκέψου ότι ο μικρός όταν το μύρισε μου φώναζε ''Λιχουδιά, μαμά!Λιχουδιά''!!! Επίσης, χάρη στα έλαια που περιέχει είναι ενυδατικό και δεν είναι απαραίτητη η χρήση ενυδατικής κρέμας μετά.
    (έχω review στο blog, δεν βάζω link γιατί δεν θέλω να spamάρω. ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @makeupvibes: Αχ, και μόνο η περιγρεφή με κάνει να το θέλω άμεσαααα! Σιγά καλέ μην το θεωρούσα spamming! Θα ψάξω να το βρώ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αγαπημένο μου είναι το γαλάκτωμα της Bioten! Είναι απίστευτο! Το αγαπώ! Θέλω πολύ να δοκιμάσω και το αφρόλουτρο! Μόλις το βρω θα το πάρω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Maria: Νομίζω ότι έχει και έκπτωση αυτή την περίοδο, και βγαίνει σούπερ οικονομικά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena