Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

The ultimate summer bag!

Hello girls!

Ο Ιούλιος είναι προ των πυλών και οι περισσότερες από εμάς έχουμε ήδη αρχίσει να προγραμματίζουμε τις διακοπές μας και τις μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις μας!

Και φυσικά, πρέπει να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα του καλοκαιριού για πρόσωπο και σώμα: αντιηλιακά και αντικουνουπικά, που θα μας προστατέψουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τα τσιμπήματα των κουνουπιών, αφήνοντάς μας να χαρούμε τις μικρές μας αποδράσεις!



Για μια οικογένεια, το συγκεκριμένο budget, μόνο μικρό δεν είναι και έτσι ψάχνουμε πάντα να βρούμε διαδικτυακές προσφορές που θα μας εξασφαλίσουν μεγαλύτερη οικονομία... Έτσι, λοιπόν, το ηλεκτρονικό φαρμακείο e-pharm, δημιούργησε μια "καλοκαιρινή τσάντα" γεμάτη με τα απαραίτητα προϊόντα για το καλοκαίρι με έκπτωση -50%! Τα προϊόντα είναι "ένα και ένα" και τα περισσότερα από αυτά τα εμπιστεύομαι και τα χρησιμοποιώ κάθε καλοκαίρι!

Πάμε να δούμε τι περιέχει η summer bag του e-pharm;


-Αντιηλιακή προστασία για ολόκληρη την οικογένεια: Η αντιηλιακή κρέμα προσώπου της Apivita με θαλάσσια λεβάντα και φύκια, και SPF 50+ είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει! Είναι κατάλληλη και για ευαίσθητα δέρματα, έχει 82% φυσικά συστατικά, είναι πολυβραβευμένη, προστατεύει από την φωτογήρανση, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας και βοηθάει στην διατήρηση της υγρασίας της! Tην λάτρεψα πέρισυ και δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη και φέτος! Για το σώμα, το Capital Soleil από την Vichy με SPF 30, σε τεράστια συσκευασία των 300 ml, θα σας κρατήσει προστατευμένες την ώρα της ηλιοθεραπείας, έχει πολύ ευχάριστη υφή και την κλασσική αγαπημένη μυρωδιά  των αντιηλιακών της  Vichy! Είναι μια σταθερή αξία στα αντιηλιακά σώματος το καλοκαίρι και μας έχει αφήσει οικογενειακώς πολύ ευχαριστημένους. Τέλος, ένα αντιηλιακό προσώπου και σώματος για παιδάκια, που είμαι σίγουρη ότι θα  κερδίσει τις καρδιές των μαμάδων, αλλά και των παιδιών! Ο λόγος; Πέραν την υψηλής προστασίας από τον ήλio (SPF 50+), προσφέρει και προστασία από τα έντομα της παραλίας! Το Kids Sun+ Nip από την Frezyderm, είμαι σίγουρη ότι θα κάνει θραύση, αφού είναι πολυχρηστικό και προστατεύει τα ζουζούνια μας, όχι μόνο από τον ήλιο, αλλά και από τα ανεπιθύματα τσιμπήματα εντμων!



-Για μετά την παραλία:  Επιστροφή στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο για μπανάκι! Τέσσερα travel size προϊόντα από την Apivita, σας δίνουν την δυνατότητα να δοκιμάσετε νέα προϊόντα, αλλά και να μην χρειαστεί να κουβαλάτε τεράστιες συσκευασίες για μια διήμερη απόδραση! Αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, σαμπουάν και conditioner, σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε και να τα αγαπήσετε! Και φυσικά, μετά την έκθεση στον ήλιο, η επιδερμίδα μας μπορεί να είναι ελαφρώς ερεθισμένη και κοκκινισμένη! Τι καλύτερο λοιπόν, από το δροσιστικό After-Sun προσώπου και σώματος από τον Korre με γιαούρτι; Ένα δροσερό gel για μετά τον ήλιο, το οποίο είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, ενώ αν το βάλετε στο ψυγείο, θα αισθανθείτε την απόλυτη δροσιά!



-Για το βράδυ: Και ήρθε η ώρα να πέσει ο ήλιος, να έρθει το δροσερό αεράκι και δυστυχώς και τα κουνούπια! Στην "summer bag" θα βρείτε και πάλι την λύση! Το καλύτερο αντικουνουπικό που έχω δοκιμάσει ποτέ και το χρησιμοποιούμε οικογενειακώς τα τελευταία τουλάχιστον 3 χρόνια - μπορεί και παραπάνω, πριν αλλάξει συσκευασία- είναι αναμφισβήτητα η Propoline, φυσική λοσιόν σώματος με βασιλικό και γεράνια! Τι να πρωτοπω γι' αυτό το αντικουνουπικό; Ότι περιέχει 90% φυσικά συστατικά; ;Oτι δεν βρωμάει καθόλου, αλλά έχει μια έντονη στην αρχή. αλλά πιο ευχάριστη απ' ό,τι συνήθως μυρωδιά, η οποία όμως εξατμίζεται γρήγορα; Ότι είναι σούπερ αποτελεσματικό; Ότι πέραν του ότι προστατεύει, ενυδατώνει κιόλας το δέρμα σαν ένα ελαφρύ body lotion, και γι' αυτό το βάζω ανελλιπώς κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ ακόμα και όταν δεν έχει κουνούπια; Το συστήνω ανεπιφύλακτα, και έχω κάνει και πολλές φίλες μου να το αγαπήσουν! Κι αν όμως θέλετε κάποια στιγμή να μην ψεκαστείτε καθόλου, για να φορέσετε το αγαπημένο σας άρωμα και να μην αναμειχθεί με τίποτα, το e-pharm φρόντισε για σας με το Defence Band! Ένα βραχιολάκι που μπορείτε να φορέσετε στον καρπό ή τον αστράγαλό σας ή ακόμα και να δέσετε στην τσάντα ή τα ρούχα σας και σας προστατεύει για 240 ώρες! Ακόμα όμως και αν σας τσιμπήσει κάτι,  το στικ του Κορρέ για τα τσιμπήματα θα σας ανακουφίσει και θα κατευνάσει το αίσθημα του κνησμού! Περιέχει ένα μείγμα βοτάνων και είναι ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, στην τσάντα σας και στην παραλία.

Και το καλύτερο; Όλη αυτή τσαντούλα με τα επτά προίόντα συν τα travel size δείγματα, κοστίζει λιγότερο από 50€ αφού έχει έκπτωση -50%, ενώ έχει και δωρεάν μεταφορικά! Βρίσκω την προσφορά αυτή εξαιρετική, καθώς το πακέτο περιλαμβάνει επώνυμα προϊόντα, δοκιμασμένα στον χρόνο που πολύ δύσκολα δεν θα καλύψουν τις ανάγκες σας, ενώ θα εξοικονομήσετε και χρήματα από τον καλοκαιρινό σας προϋπολογισμό! 

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω και την κοινωνική δράση του ηλεκτρονμικού αυτού φαρμακείου... Αισθάνομαι ότι είναι σημαντικό -ιδιαίτερα στις μέρες μας- τα φαρμακεία και μάλιστα τα ηλεκτρονικά φαρμακεία- να μην χάνουν την ανθρώπινη πλευρά τους, που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα super markets... To e-pharm στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού, κάτι που δείχνει μια κοινωνική ευαισθησία που πολύ με χαροποιεί!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;
Πώς σας φαίνεται η summer bag;

12 σχόλια:

  1. Το βρίσκω άκρως κατάλληλο για μια οικογένεια.. :)
    Και έχει πολύ όμορφα προϊόντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Claire: Aυτό που μου αρέσει πιο πολύ, είναι ότι τα προϊόντα που περιέχει είναι, κατά την άποψή μου, από τα καλύτερα της αγοράς και πράγματα που ούτως ή άλλως θα άξιζε να αγοράσει κανείς μεμονωμένα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή ιδέα η summer bag και πολύ καλές επιλογές προϊόντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει! Απίθανη η ιδέα του συγκεκριμένου φαρμακείου!!! Το απόλυτο τσαντάκι με τα απαραίτητα του καλοκαιριού!! Και σε προνομιακή τιμή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φοβερή η ιδέα τους και είναι ένα τσαντάκι που θα ήθελα να αγοράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Marianna: Aκριβώς Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα που περιέχει! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Constantina: H τιμή του είναι όντως εξαιρετική- μεμονωμένα κάνουν πολύ παραπάνω, ακόμα και με έκπτωση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @fay: Να μην το χάσεις με τίποτα- αξίζει πραγματικά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια η ιδέα του φαρμακείου! έχει ακριβός ότι χρειάζεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Natts: Έτσι ακριβώς! Καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας ή και κάποιου μεμονωμένου ατόμου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ χρήσιμο το τσαντάκι και σε καλή τιμή. Τελικά είναι ωραίο να ψωνίζεις on line :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Eλένη: Μερικές φορές το βρίσκω και πιο απολαυστικό από μια βόλτα στα μαγαζιά... όσο για το τσαντάκι, πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena