Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Donkey Milk: The new skincare trend!

Τι θα λέγατε αν αγοράζατε μια κρέμα και το κύριο συστατικό της ήταν το γάλα γαϊδούρας; Πριν 4-5 χρόνια πιθανότατα να έμενα και εγώ με το στόμα ανοιχτό, αλλά τον τελευταίο καιρό, το γάλα  γαϊδούρας έχει εξελιχθεί σε μια τάση, με αποτέλεσμα να το βλέπουμε σε όλο και περισσότερες εταιρίες!

Γιατί όμως να επενδύσει κανείς σε μια κρέμα που περιέχει αυτό το συστατικό;

Το γάλα γαϊδούρας ήταν γνωστό από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα... Η βασίλισσα Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε στο καθημερινό της μπάνιο. Χάρη στην πληθώρα βιταμινών και ιχνοστοιχείων που περιέχει, έχει ενυδατικές και θρεπτικές για την επιδερμίδα ιδιότητες. 'Ετσι καθίσταται ιδανικό συστατικό για κρέμες  προσώπου και σώματος! Όλο και περισσότερες εταιρίες  παράγουν προϊόντα περιποίησης με βάση το γάλα γαϊδούρας και υπόσχονται ενυδατική, θρεπτική και αντιοξειδωτική δράση, αλλά και απόλυτη συμβατότητα με την επιδερμίδα!


Αυτή την περίοδο δοκιμάζω δύο προϊόντα από την εταιρία Okiroi... Πρόκειται για μια εταιρία που παραγει προϊόντα περιποίησης με βασικό συστατικό το γάλα γαϊδούρας, χωρίς parabens, σιλικόνες και άλλα βλαβερά συστατικά. Και παρ' όλο που το όνομά της όταν την πρωτοάκουσα, μου θύμισε Ιαπωνία, είναι μια ελληνική εταιρία. H Ωκυρρόη, ήταν κατά την μυθολογία, κόρη του  Κένταυρου Χείρωνα, που αρνήθηκε να ανταποκριθεί στον έρωτα του θεού Απόλλωνα και εκείνος την μεταμόρφωσε σε γαϊδούρα.



Τα προϊόντα αυτά τα δοκιμάζω εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα, οπότε δεν μπορώ να σας κάνω review... Θα σας μεταφέρω, όμως, τις πρώτες μου εντυπώσεις από την χρήση τους μιας και αυτή την εβδομάδα στο inatural, είναι εβδομάδα... γαϊδούρας! Θα βρείτε όλα τα προϊόντα με γάλα γαϊδούρας (από διάφορες εταιρίες και σε μεγάλη γκάμα τιμών) σε έκπτωση, αλλά και πακέτα προαφοράς για να δοκιμάσετε ακόμη περισσότερα προϊόντα!


Γενικώς τα σαπούνια δεν τα αγαπώ για το πλύσιμο του προσώπου... Βρίσκω ότι μου ξηραίνουν το δέρμα και δεν είναι και τόσο απαλά... Το Okiroi Soap Bar with Donley Milk, μου έκανε μεγάλη εντύπωση, διότι όντως δεν μου ξήρανε την επιδερμίδα, ενώ κάνει απαλό και πλούσιο αφρό! Έχει ένα πάρα πολύ ευχάριστο, αλλά διακριτικό άρωμα, ιδανικό για προϊόν περιποίησης προσώπου. Δεν πρόκειται να μου τελειώσει ποτέ, αφού η ποσότητα που χρησιμοποιώ κάθε φορά είναι ελάχιστη (αυτό είναι και ένα από τα θετικά της χρήσης των σαπουνιών για τον καθαρισμό του προσώπου, των χεριών ή και του σώματός μας!), και σκέφτομαι να το χωρίσω στα δύο, και το δεύτερο μισό να το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό των πινέλων μου!

Δοκιμάζω επίσης την Ενυδατική Κρέμα Προσώπου, η οποία υπόσχεται ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία, για κάθε ηλικία και τύπο επιδερμίδας... Έρχεται σε μια πολύ όμορφη συσκευασία με αντλία και βρίσκω ότι ταιριάζει καλύτερα σε μεικτές, κανονικές ή ξηρές επιδερμίδες. Στις λιπαρές θα βγάλει μια έξτρα λιπαρότητα, ειδικά το καλοκαίρι... Προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση, κάτι που σίγουρα χρειάζεται το δέρμα μας αυτή την εποχή! ;Όταν τη φοράω, αισθάνομαι ότι αυξάνεται και η ελαστικότητα του δέρματός μου, το οποίο γίνεται πολύ απαλό. Αυτό που δεν με ικανοποίησε σε αυτή την κρέμα, είναι το άρωμά της... Σε αντίθεση με το σαπούνι που μυρίζει πολύ όμορφα, το άρωμα της κρέμας προσώπου δεν με ικανοποίησε και θα ήθελα να έχει ένα πιο ευχάριστο άρωμα... Θα συνεχίσω να την δοκιμάζω και σύντομα θα έρθει και το αναλυτικό review!

Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε τι μπορεί να κάνει το γάλα γαϊδούρας για το δέρμα σας, είναι μια καλή ευκαιρία να προμηθευτείτε ό,τι θέλετε με έκπτωση από το inatural!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο και ενημερωτικό post!!! Θα 'θελα να δοκιμάσω κάτι απ'αυτά μελλοντικά!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @chupa chups: Σ' ευχαριστώ πολύυυ! Μου αρέσει πολύ να μιλάω για ξεχωριστά προϊόντα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena