Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Elf Products Review!

Τα προϊόντα Elf τα άκουγα εδώ και καιρό από ξένες bloggers και youtubers, αλλά δεν είχε τύχει να δοκιμάσει κάτι από την εταιρία αυτή, μιας και δεν την βρίσκουμε στα ελληνικά καταστήματα... Τα προϊόντα της Elf είναι ήδη πάμφθηνα (λιγότερο από 3 € το ένα) και πριν κάμποσο καιρό, είχε μια ωραιαότατη έκπτωση -20% στο iHerb σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, οπότε αποφάσισα να αγοράσω αρκετά από αυτά που είχα στην wishlist μου! Το σχετικό haul μπορείτε να το δείτε εδώ, και σήμερα θα σας μιλήσω αναλυτικά για αυτά που δοκίμασα.


Σημειώστε ότι μέχρι την Τετάρτη το iHerb έχει έκπτωση 10%-20% σε όλα τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, την οποία θα δείτε μόλις τα βάλετε στο καλάθι σας. Επίσης, έχει μια προσφορά και στα μεταφορικά, με αποτέλεσμα αν κάποια θέλει να πάρει π.χ μόνο τα δύο σετ Real Τechniques τα μεταφορικά να βγαίνουν μόλις 2 €! Αξίζει να το ψάξετε λίγο και σε παραγγελίες άνω των $40 έχει ένα έξτρα -20% στα μεταφορικά (πολλοί οι δυσαρεστημένοι από την αύξηση βλέπετε!). Τέλος, μην ξεχνάτε ότι αν παραγγελνετε για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό TSN539 έχετε έκπτωση έως -$10 από την παραγγελία σας!


Πάμε να δούμε τι αγόρασα εγώ και τις εντυπώσεις μου!


Δεν γινόταν να παραγγείλω ELF και να μην πάρω δύο πινέλα, το Stipple Brush, το οποίο ήθελα για κρεμώδη ρουζ, και το διάσημο Powder Brush που τα κάνει όλα και συμφέρει! Το Stipple Brush δεν με ενθουσίασε για την δουλειά που το ήθελα... Βρίσκω ότι δεν παίρνει αρκετό προϊόν, με αποτέλεσμα να παιδεύομαι. Δεν έχω βρει ακόμα ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να το χρησιμοποιώ, οπότε αν έχετε καμία πρόταση θα χαρώ πολύ να την ακούσω!

Το Powder Brush από την άλλη, είναι ένα καταπληκτικό πινέλο και ποστεύω ότι αξίζει να το έχετε στην συλλογή σας, ειδικά δεδομένης την πολύ χαμηλής τιμής του. Το έχω χρησιμοποιήσει για να απλώσω από foundation μέχρι πούδρα και από bronzer μέχρι ρουζ! Λειτουργεί πολύ καλά με όλα, αλλά σε καθημερινή βάση το χρησιμοποιώ για πούδρα. Είναι ό,τι πρέπει για ταξίδια αφού δεν χρειάζεται να κουβαλάτε ένα κάρο πινέλα, και αν και το έχω πλύνει πάνω από 10 φορές, δεν έχει μαδήσει ούτε μια τριχούλα του!Αν ψάχνετε ένα καλό και οικονομικό πινέλο, μόλις το βρήκατε!



Τα επόμενα προϊόντα που ήθελα διακαώς να δοκιμάσω ήταν τα Cream Eyeliners , και επειδή ένα ίσον κανένα, πήρα δύο: ένα σε μαύρη και ένα σε καφέ απόχρωση. Είμαι κατευχαριστημένη από τα συγκεκριμένα τόσο από άποψη υφής και απόδοσης, όσο και από άποψη διάρκειας! Βλέπετε πόσο έντονα γράφουν, δεν μετακινούνται από την θέση τους, και απλώνονται τέλεια στο βλέφαρο. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ανακάλυψα ότι μπορώ να τα χρησιμοποιώ και για να γεμίζω τα φρύδια μου όταν θέλω κάτι πιο έντονο! Είχα ακούσει ότι ξεραίνονται σχετικά γρήγορα, αλλά τα έχω ήδη περίπου 2 μήνες και είναι σαν να τα άνοιξα χτες. Δεν ξέρω πόσο θα μου κρατήσουν, αλλά σε κάθε περίπτωση κοστίσαν γύρω στα 2 €, οπότε και στους 4-5 μήνες να ξεραθούν, δεν θα με νοιάξει καθόλου!

 

Πήρα επίσης, το Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia, ένα σετάκι με ένα ρουζ και ένα bronzer, αλλά και το διάσημο ρουζ Candid Coral, το οποίο λέγεται ότι είναι dupe του Orgasm της Nars! Το δεύτερο δεν έχει τόσο καλή απόδοση όσο το πρώτο, αλλά δίνει πολύ ωραίο διακριτκό χρώμα... Το ρουζ του  Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia το έχω λατρέψει, ενώ και το bronzer ζεσταίνει πολύ όμορφα το πρόσωπο Έχουν όλα λεπτοκομμένο shimmer- το οποίο όμως δεν φαίνεται στο δέρμα, και μπορώ να πω ότι δίνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, αν και θα προτιμούσα το bronzer να είναι ματ...



Τέλος, δύο Matte Lip Colours έγιναν δικά μου στις αποχρώσεις Coral και Tea Rose, και είναι απλά τέλεια! Γράφουν πολύ ωραία, είναι ματ αλλά όχι ξηρά, δεν τονίζουν τις γραμμές των χειλιών και σίγουρα θα αποκτήσω κι άλλα! Βλέπετε πόσο τέλεια απόδοση έχουνε και είναι παρά πολύ βολικά για την τσάντα μου!

Συνολικά, οι πρώτες μου εντυπώσεις από Elf είναι θετικότατες και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα, οπότε θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μου τις εντυπώσεις σας από ό,τι έχετε δοκιμάσει!

18 σχόλια:

  1. Wraio review!Eixa parei kai egw kapoia proionta elf tote me tin prosfora (kai pali kala eixa prolavei ta xamila metaforika).Ithela na sou gia to rouz,epeidi apo alles youtubers eixa akousei oti ola ta rouz tis elf grafoun polu kala kai to diko mou dn eixe toso kali apodosi,eksisa ligo to panw meros kai twra einai teleio!!!Egw vevaia exw to blushing rose pou einai pio entono alla dokimase to!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω και εγώ το Contouring Blush & Bronzing Powder, είναι τρομερό και τις μέρες που βιάζομαι παίρνω με το ίδιο πινέλο ρουζ και bronzer και δίνει ένα καταπληκτικό χρώμα! Έχω το Stippling brush από real techniques που μοιάζει με αυτό της elf, το χρησιμοποιώ για να βάλω το make up, δοκίμασε το μπορεί να σε βολέψει αλλά έχω ακούσει ότι το χρησιμοποιούν και για ρουζ, σε οποιαδήποτε μορφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @janna: Αχ, σ ευχαριστώ πολύ για το tip! Εννοείται θα το δοκιμάσω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @alexandra: Καλά, το St Lucia είναι έρωτας! To stippling brush δυστυχώς έχει πολύ αραιές τρίχες για να απλώσω το foundation, αλλά θα το δοκιμάσω και με τα ρουζ σε σκόνη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kατι τετοιες εταιριες ειναι που αξιζουν!Με τοσα λιγα χρηματα,παιρνεις πολλα πραγματα και πολλες φορες εχουν και εκπληκτικη αποδοση!Πολυ ωραιο ποστ <3

    Αλεσσα,
    http://iglitteraddicted.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @alessa: Σ΄ευχαριστώ πολύ! Έχουν εξαιρετικές τιμές- δίνεις 20 €, παίρνεις 10 πράγματα και το φχαριστιέσαι! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πινέλο για πούδρα το έχω και γω,και πέρα από το ότι μου έχει ξεκολλήσει από τη βάση του είναι τέλειο!!(το χω και 2 χρόνια!!) και δεν έχει μαδήσει ούτε έχει χάσει τη φόρμα ή απαλότητά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Evaggelia: Χαίρομαι πολύ που το ακούω! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με την elf, που σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα πράγματα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το stipple brush χρησιμοποίησέ το με τα ρουζ που έχουν έντονη χρωματική απόδοση, και θα σου δώσουν ένα σούπερ αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Gen Emman: Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε! Σ΄ευχαριστώ πολύ για την προταση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω ένα ρουζ αλλά δυστυχώς το χρώμα του δεν μου ταιριάζει! Θα σου πρωτινά το Studio Complexion Brush που τα κάνει όλα και συμφέρει! έχω κάνει ανάρτηση για αυτό αν θέλεις να το δεις. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έκανα παραγγελία πριν αρκετές μέρες κ το μόνο που πήρα από elf είναι το st.lucia... Δρν ξέρω γιατί πάντως το μετάνιωσα κ σίγουρα θα πάρω κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Natts: Θα το τσεκάρω οπωσδήποτε! Ευχαριστώ πολύυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Maria: Θα το ευχαριστηθείς πολύ και σίγουρα θα επεκτείνεις την συλλογή σου από elf! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραιο ποστ!!! Αγαπω τα προιοντα απο την elf γιατι συνδιαζουν την καλη ποιοτητα και τις οικονομικες τιμες!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Δέσποινα: Σ΄ευχαριστώ πολύυ! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες! είχα κάνει μια αγορά από το site τους όταν είχαν -50% , και με καποιες εξαιρέσεις πάντα λάτρεψα σχεδόν τα πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Chara: Εμένα η wishlist μου όλα και μεγαλώνει, αλλά είναι τόσο φτηνά που δεν με πειράζει καθόλου! -50% εε? Σχεδόν τζάμπα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena