Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Huge One Brand Review: Avene!

 Aν έλεγα ότι η σχέση μου με την Avene μετράει πάνω από δεκαετία, δεν θα ήταν καθόλου ψέμα... Ξεκίνησα να χρησιμοποιω προϊόντα της όταν έκανε την εμφάνισή της η ακμή μου, και μου σύστησε το Cleanance Gel ο δερματολόγος μου. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια, έχω αλλάξει πολλούς δερματολόγους ( έξι ), έχει αλλάξει το δέρμα μου, αλλά η εμπιστοσύνη που έχω στην Avene παραμένει αναλλοίωτη!


Όλα της τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα και περιέχουν  ιαματικό νερό, ενώ κάθε σειρά απευθύνεται σε διαφορετικές ανάγκες. Το δικό μου δέρμα είναι ευαίσθητο, μεικτό με τάση για ακμή. Έχω βρει κάποια προϊόντα που λατρεύω και τα αγοράζω ξανά και ξανά, αλλά δοκιμάζω και κάποια καινούρια που πιστεύω ότι μπορούν να εξελιχθούν σε αγάπες!


Το συγκεκριμένο ποστ γράφεται με αφορμή την εβδομάδα Avene που τρέχει στο ηλεκτρονικό φαρμακείο iNatural, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα Avene με έκπτωση έως και -40% αλλά και να έχετε έκπτωση 5 € στην παραγγελία σας αν αυτή ξεπερνάει τα 50 € και περιέχει έστω και ένα προϊόν Avene!  Περιττό να σας πω ότι δεν με πληρώνει το iNatural, απλώς με αυτή την έκπτωση, βρίσκετε όλα τα παρακάτω (και πολλά ακόμη) στις καλύτερες τιμές της αγοράς!


Ξεκινάω με ένα προϊόν μακιγιάζ, την Couvrance Mascara... Ήθελα πολύ να την δοκιμάσω διότι το βουρτσάκι της μοιάζει με αυτό από μια μάσκαρα της Dolce&Gabbana. και φυσικά η διαφορά τιμής είναι τεράστια... Έτσι, λοιπόν, μόλις μου τελείωσε η καθημερινή μου μάσκαρα, βρήκα την ευκαιρία που ζητούσα! Το αποτέλεσμα που δίνει είναι φυσικό μεν, έντονο δε! Διαχωρίζει πολύ ωραία τις βλεφαρίδες και βρίσκω ότι δίνει ένα καθημερινό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές, αλλά και χωρίς να είναι η διαφορά ανεπαίσθητη. Δείχνει το βλέμμα μου πιο ξεκούραστο και πιο τα μάτια μου μεγαλύτερα, χωρίς να κάνει μπαμ. Είναι ιδανική για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής, ενώ σύντομα θα σας ετοιμάσω και ένα αναλυτικό ποστ για να δείτε το αποτέλεσμα που δίνει.

Για τον αφρό καθαρισμού Mousse Nettoyante δεν θα πω τίποτα άλλο, εκτός του ότι τον λατρεύω και έχω ήδη τελειώσει 4 συσκευασίες. Αν θέλετε να δείτε γιατί, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το αναλυτικό ποστ που είχα κάνει όταν τον πρωτοχρησιμοποίησα! Σταθερή αξία, δοκιμάστε τον οπωσδήποτε!

Το Antirougeurs Dermonettoyant Lacte το είχα αγοράσει για το μάθημα της αισθητικής, όπου χρειαζόμασταν ένα γαλάκτωμα για το ντεμακιαγιάζ και αποφάσισα να πάρω ένα που είναι κατάλληλο για δέρματα με ερυθρότητα. Γενικώς δεν είμαι μεγάλη φαν των γαλακτωμάτων, αλλά όσες αγαπούν τέτοιες υφές, θα το κατευχαριστηθούν! Είναι ιδανικό για όσες έχουμε πρόβλημα με ερυθρότητα και το αισθάνεστε απίστευτα δροσερό και ανακουφιστικό στο δέρμα σας.

 Το Eau Thermal, δηλαδή το Ιαματικό Νερό της Avene, είναι κάτι που δεν λείπει ποτέ από την περιποίηση του προσώπου μου. Για να ανακουφίσω μικροερεθισμούς, αντί για λοσιόν, για δροσιά, για μια αύρα ενυδάτωσης και ανανέωσης στο δέρμα κατά την διάρκεια της ημέρας, ακόμα και για να φαίνεται πιο φυσικό το μακιγιάζ μου... Έχει τόσες χρήσεις που δεν γίνεται να μην το δοκιμάσετε!

Το Cleanance Eau Micellaire το είχα δοκιμάσει πριν 2 περίπου χρόνια σε δείγμα και μου είχε φανεί πολύ ενδιαφέρον... Όλο όμως και ξέχναγα να το πάρω, μιας και το Bioderma δεν μπορούσα να το αποχωριστώ με τίποτα. Έφτασε όμως η ώρα του και πραγματικά με έχει αφήσει κατευχαριστημένη! Έχει ένα πολύ ευχάριστο και δροσερό, διακριτκό άρωμα, αφαιρεί το μακιγιάζ πανέυκολα, είναι απίστευτα απαλό στο δέρμα και είναι κατάλληλο και για τα μάτια! Tested & approved!

Για την Cleanance Lotion σας έχω κάνει αναλυτικό ποστ, οπότε μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, αλλά θα αρκεστώ στο να πω ότι με βοήθησε πολύ με τα σπυράκια μου και την θεωρώ εξαιρετική! Πλέον έχει αλλάξει συσκευασία, και νομίζω ότι  βελτιώθηκε και η σύνθεση της...

Την κρέμα Cleanance την είχα αγοράσει πριν αρκετό καιρό,και για ένα διάστημα την είχα κατευχαριστηθεί (δείτε αναλυτικά εδώ). Μετά άλλαξαν λίγο οι ανάγκες της επιδερμίδας μου και έκτοτε δεν την πολυχρησιμοποιώ... (Απ' ό,τι είδα πλέον κυκλοφορεί σε νεά σύνθεση, την Cleanance Emulsion Mat και υποψιάζομαι ότι θα είναι τέλεια για κάτω από το μακιγιάζ).

Η Cleanance Expert είναι μια καινούρια κρέμα από την Avene την οποία και δοκιμάζω τις τελευταίες μέρες. Είναι το αντίστοιχο της Effaclar Duo, θα λέγαμε, και ήθελα πολύ να δω τι μπορεί να κάνει για το δέρμα μου. υπόσχεται βελτίωση των μαύρων στιγμάτων και των ατελειών της επιδερμίδας και ελπίζω σύντομα να δω αποτελέσματα!


Για το τέλος, άφησα δυο μάσκες που αγοράζω ξανά και ξανά... Η Cleanance Masque είναι μια μάσκα δύο σε ένα: όχι μόνο είναι μια καθαριστική μάσκα αργίλου, αλλά περιέχει και κόκκους με τους οποίους κάνετε μηχανική απολέπιση. Βοηθάει πολύ με τις ατέλειες τις επιδερμίδας και είναι ιδανική για εκείνες τις μέρες που βαριόμαστε και θέλουμε κάτι γρήγορο και αποτελεσματικό! Έχω και γι' αυτήν αναλυτικό review, οπότε μην παραλείψετε να το διαβάσετε!

Η Antirougeurs Calm Masque είναι μια καταπραϋντική μάσκα για τις κοκκινίλες. Έχει μια πολύ περίεργη υφή, κάπως σαν σιλικόνη, και καταπραύνει το δέρμα από την ερυθρότητα και το αίσθημα καύσου. Μου αρέσει πάρα πολύ και όταν την χρησιμοποιώ συστηματικά βλέπω την ερυθρότητα να μειώνεται!

Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει κι άλλα προϊόντα Avene, και μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες περιποίησης προσώπου! Αξίζει σίγουρα να της δώσετε μια ευκαιρία!

3 σχόλια:

  1. @Ελένη: Σ' ευχαριστώ πολύ Ελένη μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον το Post σου!
    Τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και καλύτερα σχόλια για την Avene και σίγουρα θα τη δοκιμάσω σύντομα!
    Δεν ξέρω γιατί μου έχει ξεφύγει τόσο καιρό!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Marina: Kαλέ πως σου ξέφυγε;! Να ενδώσεις, να ενδώσεις! Έχει εξαιρετικά προϊόντα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena