Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Pomegranate Addiction!


Το ρόδι είναι μια από τις γευστικές μου αδυναμίες! Λατρέυω το χρώμα του, την δροσερή και ιδιαίτερη γεύση του αλλά και το πόσο ευεργετικό είναι για την υγεία μου, τον οργανισμό μου και φυσικά το δέρμα μου!


Γιατί το ρόδι, φίλες μου, είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά συστατικά που λειτουργούν ως αντίβαρο στις καθημερινές ανθυγιεινές συνθήκες ζωής μας (κακή διατροφή, στρες, κάπνισμα, ρύπανση κλπ). Aυτό δεν άργησαν να το συνηδειτοποιήσουν και οι εταιρίες καλλυντικών και να το εντάξουν στα προϊόντα τους...

Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τα αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης με ρόδι που μυρίζουν τέλεια και περιποιούνται υπέροχα την επιδερμίδα μου!


Ξεκινάω με μια μάσκα προσώπου, την Face Mask with Pomegranate από την λατρεμένη Apivita. Πρόκειται για μια μάσκα που υπόσχεται εξτρα λάμψη στην επιδερμίδα και όντως η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή και φωτεινή μετά την χρήση της.  Την αγάπη μου για τις μάσκες της Apivita την ξέρετε και η συγκεκριμένη δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση! Δοκιμάστε την συσκευασία με τις μονοδόσεις και αν την αγαπήσετε όσο εγώ, την αγοράζετε στο σωληνάριο που συμφέρει πολύ περισσότερο!


Η τελευταία μου ανακάλυψη που με έχει πραγματικά εντυπωσιάσει είναι το Pomegranate & Honey Body Butter της Messinian Spa. Τι να πρωτοπώ για αυτό το body butter... Το πόσο λατρεύω την συσκευασία του την οποία βρίσκω πολύ κομψή; Ότι περιέχει οργανικό ελαιόλαδο; Ότι δεν περιέχει τίποτα βλαβερό, όπως parabens, mineral oil, petrolatum, silicones και propylene glycol; Ότι απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει τέλεια το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρά καταλοιπα; Kαι δεν έφταναν αυτά, αλλά έχουν πετύχει το πιο υπέροχο άρωμα που μπορείτε να φανταστείτε! Δεν μυρίζει τόσο σαν ρόδι, αλλά σαν πανάκριβο άρωμα (νομίζω ότι μου θυμίζει κάποιο από Dior)... Τις προάλλες, το είχα βάλει το πρωί και μια κοπέλα στο μετρό με ρώτησε ποιο άρωμα φοράω!  Και το καλύτερο; Τα 250 ml κοστίζουν  γύρω στα 7 €! Πραγματικά, αν αναλογιστεί κανείς πόσο στοιχίζουν τα 200 ml στα TBS, και πόσο ανώτερης ποιότητας είναι τα συστατικά του συγκεκριμένου, καταλαβαίνετε γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Μπορείτε να βρείτε το κοντινότερό σας σημείο πώλησης εδώ, και όταν το μυρίσετε, θα με θυμηθείτε! ( Τώρα έχω βάλει στο μάτι και τα υπόλοιπα δύο body butters της Messinian Spa, διότι υποψιάζομαι ότι θα μυρίζουν και αυτά υπερτέλεια!)



Η Fresh Line είναι πάντα για μένα ένας μυριστικός παράδεισος και έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες της τις σειρές (εκτός από την ολοκαίνουρια Σελήνη, την οποία και ανυπομονώ να μυρίσω), έχω πλέον καταλήξει σε κάποιες που αγοράζω ξανά και ξανά. Ανάμεσα σ' αυτές είναι και το ρόδι, το αφρόλουτρο του οποίου βρίσκω ότι είναι εθιστικό! Έχει ένα φοβερό αναζωογονητικό άρωμα που πλημμυρίζει το μπάνιο και μοσχοβολάει ο τόπος! Την επόμενη φορά που θα περνάτε έξω από την Fresh Line, μπείτε μέσα και μυρίστε το! (Και το σταφύλι, και το body splash της Διώνης, και την Κίρκη και την Φαίδρα, και φυσικά την Σελήνη για να μου πείτε και εμένα πώς μυρίζει!)


Ακόμα μια αγαπημένη εταιρία, ο Papoutsanis, δημιούργησε την δική του εκδοχή με βάση το ρόδι. Η σειρά Olivia Fusion περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα αφρόλουτρο και ένα body lotion με άρωμα ρόδι, με ένα κάπως πιο γλυκό άρωμα, χωρίς ομως να γίνεται γλυκερό και αποπνικτικό. Αν τα πετύχετε, μην παραλείψετε να τα δοκιμάσετε, και η επιδερμίδα σας θα λατρέψει το εκχύλισμα ροδιού σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο που είναι και το σήμα κατατεθέν της εταιρίας Παπουτσάνης.


Τέλος, ένα μικρό και θαυματουργό lip balm με ρόδι από την Sierra Bees. Το βρίσκετε στο iHerb πάμφθηνα (λιγότερο από 0,50 €), περιέχει μόνο έξι συστατικά- όλα φυσικά- ενυδατώνει υπέροχα και μυρίζει καταπληκτικά! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Βάλτε το ρόδι στην καθημερινότητά σας- τόσο σττην διατροφή σας, όσο και στην περιποίησή σας- και απολαύστε τις ευεργετικές του ιδιότητες! Pomegranate Addiction!

10 σχόλια:

  1. Το ρόδι είναι από τα αγαπημένα μου συστατικά στα προϊόντα περιποίησης. Και όταν είναι η εποχή του εννοείται ότι το τιμάω δεόντως! ;)
    Πολλή όμορφη ανάρτηση! Γενικά αυτές οι αναρτήσεις τύπου θεματικές είναι πολύ απολαυστικές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Δέσποινα: Σ' ευχαριστώ πολύυυυ! Και εμένα μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα ποστς! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ωραίο ποστ...νόμιζα ότι θα ειναι από εκείνα τα καθαρά ενημερωτικά, αλλά μου αρεσαν πολύ οι φωτογραφιες και τα προϊοντα που διάλεξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη ανάρτηση!! Μου αρέσει πολύ το ρόδι και χαίρομαι πάντα να ανακαλύπτω προϊόντα που το έχουν σαν συστατικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @vasiliki: Σ΄ευχαριστω πάρα πολύ! Ελπίζω να δοκιμάσεις κάποια από αυτά και να τα αγαπήσεις όσο και εγώ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Νatalie: Merciiiii! Kαι εμένα το ρόδι, είναι μεγάλη μου αδυναμία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίες όλες οι επιλογές σου Σίσση μου! Πάντως εγώ τρελαίνομαι κ μόνο που το τρώω... χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Μaria: Είναι εθισμός το ρόδι! Πεντανόστιμο και σούπερ ευεργετικό για την υγεία μας! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena