Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Top 5 under 5 €! (The skincare edition)

Αν και στα προϊόντα μακιγιάζ δεν διστάζω να δοκιμάσω οικονομικά προϊόντα, σε επίπεδο skincare είμαι οικλυ διστακτική λόγω του  προβληματικού μου δέρματος, που με εκδικείται με το παραμικρό ατόπημα...


Υπάρχουν όμως και μερικά "διαμάντια" που κοστίζουν λιγότερο από 5 € και αξίζει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε!


1) Bioderma Sensibio H2O (100 ml): Η πιο χαριτωμένη και πρακτική συσκευασία ever με περιεχόμενο το πασίγνωστο και λατρεμένο προϊόν ντεμακιγιάζ micellaire- το Bioderma Sensibio H2O! Όσες δεν το έχετε δοκιμάσει, να το πράξετε άμεσα, και πιστέψτε με, θα σας εντυπωσιάσει! Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει για το ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα! Με μια κίνηση αφαιρεί τα πάντα, χωρίς να προκαλεί κανέναν ερεθισμό, αφού είναι απίστευτα απαλό με το δέρμα (Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέριες στο σχετικό ποστ που είχα κάνει παλιότερα!). Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι ιδανική για ταξίδια ή για να το δοκιμάσετε, και κοστίζει μόλις 3,50 € στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmellon (το οποίο έχει μόλις 1 € μεταφορικά). Απλά τέλειο!


2) Caudalie Lip Conditioner:  Ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης των χειλιών, το Caudalie Lip Conditioner  είναι ιδανικό για τον χειμώνα, που τα χείλια μας υποφέρουν περισσότερο από το κρύο. Προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση και θρέψη  στα χείλη, περιέχει 99% φυσικά συστατικά, ενώ δεν είναι καθόλου λιπαρό και βαρύ στα χείλη, κάτι που το καθιστά ιδανικό για κάτω από το κραγιόν μας! Θα το βρείτε λιγότερο από 3,50 € στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmellon!


3) Αpivita Beauty Express: Οι γνωστές λατρεμένες μάσκες της Apivita έρχονται σε άκρως βολική συσκευασία των δύο δόσεων και είναι όλες μια και μια. Χωρίς υπερβολή τις έχω δοκιμάσει ολες εκτός από τις δύο αντιγηραντικές. Αν και ξεχωρίζω κάποιες, δεν έχω βρει ούτε μια που να με απογοητεύσει. Ξεχωρίζω αυτές με την πρόπολη, την αλόη βέρα, την ροζ άργιλο, το αγγούρι, τον βασιλικό πολτό και το μύρτιλλο. Πρόσφατα  λανσαρίστηκαν και σε σωληνάριο με μεγαλύτερη ποσότητα, αλλά αυτά τα φακελάκια είναι ιδανικά για να τις δοκιμάσετε και να αποφασίσετε ποιες σας ταιριάζουν περισσότερο! Κοστίζουν γύρω στα 2 € και αξίζουν 100% τα λεφτά τους.


4) Cococare Coconut Oil:   To λαδι καρύδας είναι για μένα μια αποκάλυψη. Το χρησιμοποιώ σαν θεραπεία για τα μαλλιά πριν το λούσιμο, για το ντεμακιγιάζ των ματιών, για να μαλακώσουν τα  πετσάκια στα νύχια μου, σαν θεραπεία ποδιών με κάλτσες το βράδυ κλπ κλπ... Ειδικά για τα μαλλιά κανει θαύματα και είανι από τα προϊόντα που όλες πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε! Έχει τόσες χρήσεις και κοστίζει λιγότερο από 4 € στο iHerb!


5) Konjac Sponges: Τα μικρά αυτά σφουγγαράκια έχουν μπει για τα καλά στην ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μου- αλλά και της μαμάς μου- και είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα προϊόντα που έχω δοκιμάσει για τον καθαρισμό του προσώπου! Κοστίζουν γύρω στα 5 € (εντάξει, ίσως και ελάχιστα παραπάνω, το παραδέχομαι) και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις εντυπώσεις μου στο σχετικό ποστ!

UPDATE: Επειδή πολλές με ρωτάτε για τα konjac sponges, αν απλώς θέλετε να τα δοκιμάσετε, δεν συμφέρει να τα πάρετε από εκεί που τα πήρα εγώ... Θα σας σώσει για ακόμη μια φορά το λατρεμένο iHerb, όπου μπορείτε να βρείτε και εκεί konjac sponges!

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν περιποίησης που κοστίζει κάτω από 5 €;

8 σχόλια:

  1. Το mini bioderma το έχω και εγώ αλλά μόλις τελειώσει θα επιστρέψω στην συσκευασία των 500 mL!! Οι μάσκες της apivita φοβερές, χρησιμοποιώ αυτή με θαλάσσια λεβάντα και είναι αρκετά αναζωογονητική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γνωστό νεράκι της bioderma είναι σταθερή αξία και το λατρεύω!
    Αυτά τα μικρούτσικα σφουγγαράκια θέλω πολύ να τα δοκιμάσω, τα βλέπω παντού!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και... χιονισμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Alexandra: Tην συγκεκριμένη συσκευασία την παίρνω για τα ταξίδια μου! Εννοείται ότι και εγώ παίρνω των 500 ml μιας και είναι η πιο συμφέρουσα ( πρόσφατα είδα ότι ανανεώθηκε και η συσκευασία του και ανυπομονώ να τελειώσω αυτό που έχω για να το πάρω!). Την έχω δοκιμάσει και αυτή την μάσκα και όντως είναι πολύ αναζωογονητική- το καλοκαίρι την έβαζα και στο ψυγείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @syros2js: Να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε- είναι τέλεια! Πολλά φιλάκιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είναι πολύ καλά προϊόντα και δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα.. Μόνο τα σφουγγαράκια δεν έχω δοκιμάσει ακόμη και δεν ξέρω αν θα μου ταιριάξουν..Σκέφτομαι να πάρω το μαύρο που είναι για λιπαρές επιδερμίδες!! :) Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Chupa Chups: Προσωπικά βρήκα το μαύρο λίγο πιο άγριο απ' ό,τι θα ήθελα για το ευαίσθητο δέρμα μου... Προτιμώ το κλασικό, αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα ευαισθησίας, θα το αγαπήσεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτές τις μέρες δοκιμάζω το lip balm της caudalie και μου αρέσει πάρα πολύ! Φυσικά για τις μάσκες της Apivita δεν έχω λόγια...όλες τις λατρεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Maria: Mα δεν είναι τέλειο;! Οι μάσκες είναι σταθερή αξία και υπερλατρεία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena