Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

What's in my travel makeup bag! #sissitravels

Λατρεύω τα ταξίδια. Και ποια άλλωστε δεν τα αγαπάει;

Προσωπικά απολαμβάνω πολύ όχι μόνο την διαμονή στον εκάστοτε προορισμό, αλλά και την όλη διαδικασία και προετοιμασία του ταξιδιού. Μου αρέσει πολύ να οργανώνω και να προετοιμάζω τα πράγματα που θα πάρω μαζί μου φτιάχνοντας λίστες, να σκέφτομαι τι θα χρειαστώ και πώς θα εξοικονομήσω χώρο χωρίς όμως να μου λείψει τίποτα, να ερευνώ τι θα αγοράσω από το ταξίδι μου, πού θα πάω, τι θα δω, τι θα φάω, πώς θα βιώσω την εμπειρίας αυτή στο φουλ...

Και μιας και ετοιμάζω ένα ταξίδι λίγο μετά το Πάσχα, είπα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας τα προίόντα μακιγιάζ που θα πάρω μαζί μου, ώστε να πάρετε και εσείς ιδέες και να δείτε πώς προσπαθώ να εξοικονομήσω χώρο παραμένοντας προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο στο ταξίδι μου!


Οι γενικές αρχές είναι οι εξής:

1. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να χρησιμοποιήσουμε τα δείγματα που έχουμε στην διάθεσή μας, ώστε να έχουμε πάντα μαζί μας τα αγαπημένα μας προϊόντα χωρίς να προσθέτουμε όγκο και βάρος στην βαλίτσα μας

2. Προτιμήστε πολυχρηστικά προϊόντα και πιο compact συσκευασίες που εξοικονομούν χώρο (πχ: μια παλέτα αντί για 4 σκιές)

3. Επιλέξτε χρώματα που είναι πιο ουδέτερα και ταιριάζουν με όλα τα looks που έχετε προγραμματίσει για το ταξίδι.

4. Επιλέξτε προϊόντα δοκιμασμένα και αγαπημένα- δεν είναι τώρα η ώρα για πειραματισμούς αν δεν θέλετε να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων!

Πάμε να δούμε τι επέλεξα εγώ να πάρω αυτή την φορά μαζί μου προσπαθώντας να κρατήσω το νεσεσέρ  μου ελαφρύ και μικρό!


Το αντιηλιακό είναι απαραίτητο χειμώνα καλοκαίρι- πολύ περισσότερο τώρα που ο ήλιος έχει αρχίσει και κάνει όλο και πιο συχνές τις εμφανίσεις του. Μια έξυπνη ιδέα είναι να πάρετε μαζί σας μια αντιηλιακή κρέμα με χρώμα ή μια bb cream με υψηλό δείκτη προστασίας, ώστε να μην χρειαστεί να επιβαρυνθείτε με περισσότερα προϊόντα. Η Tinted Every Day Face Cream της Radiant με SPF 30 προσφέρει άκρως ικανοποιητική προστασία από τον ήλιο, ενώ περιέχει και χρώμα με αποτέλεσμα να χαρίζει ομοιομορφία και ελαφριά κάλυψη, κάτι που την καθιστά ιδανική για το πρωί που θέλω το μακιγιάζ μου να είναι ελαφρύ και φυσικό!

 Για το βράδυ επιστράτευσα τρία δείγματα από το αγαπημένο μου foundation, το Estee Lauder Double Wear, που χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς να είναι καθόλου βαρύ.

Το concealer στα ταξίδια είναι must-have διότι όχι μόνο καλύπτει τους μαύρους μου κύκλους, αλλά και σπυράκια, κοκκινίλες και ατέλειες όταν φοράω την ελαφριά κρέμα με χρώμα! Και δεν θα μπορούσα να πάρω κάποιο άλλο, από το απόλυτο Double Wear Concealer σε travel size, που από την πολλή χρήση, έχουν σβηστεί τα γράμματά του! Καλύπτει τα πάντα, δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές, έχει τέλεια διάρκεια και δεν το αλλάζω με τίποτα!

Και για την απαραίτητη λάμψη και φωτεινότητα που κάνει όλη τη διαφορά στο μακιγιάζ, επέλεξα να έχω μαζί μου το Double Wear  Brush-On Glow BB Highlighter. Πρόκειται για ένα highlighter σε μορφή στυλό που  έχει πολύ βολική συσκευασία για ταξίδια και χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα κάτω από τα μάτια και στα σημεία που θέλω να τονίσω, βοηθώντας με να αποφύγω ένα "φλατ" πρόσωπο!


Και εννοείται ότι και η πούδρα που θα πάρω μαζί μου είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν! Η αντιηλιακή πούδρα της Shiseido όχι μόνο κρατάει ματ την επιδερμίδα μου, αλλά είναι ιδανική και για ανανέωση της αντιηλιακής μου προστασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς έχει SPF 30!

H παλέτα Contouring Blush & Bronzing Powder της ELF είναι όχι μόνο μια πολύ οικονομική επιλογή, αλλά και μια τέλεια παλέτα για ταξίδια, αφού συνδυάζει ένα bronzer (που φοριέται άνετα και αντί για ρουζ) και ένα ρουζ, με αποτέλεσμα να γλιτώνω χώρο και βάρος!


Για τα μάτια επέλεξα δύο παλέτες σκιών που προσφέρουν πολλές επιλογές για διαφορετικά μακιγιάζ. Η Seventeen Perfect Harmony Eyes No 116 περιέχει τρεις γήινες αποχρώσεις, δύο ματ (μια μπεζ-καφέ και μια καφέ) και μια shimmery σε ανοιχτό μπεζ χρώμα. Είναι ιδανική για nude μάτια, πρωινά μακιγιάζ και πολλούς συνδυασμούς! Η δε Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio OR 316 θα δώσει χρώμα στα μάτια μου όταν θέλω κάτι πιο παιχνιδιάρικο και χρωματιστό που θα τρεβήξει τα βλέμματα. Οι συνδυασμοί είναι πάρα πολύ και μπορώ κάθε μέρα να δημιουργώ ένα διαφορετικό look!

Ένα καφέ μολύβι είναι must, αφού τονίζει τα μάτια με έναν πιο ήπιο, φρέσκο και λιγότερο σκληρό τρόπο απ' 'ο,τι το μαύρο μολύβι... Το Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil είναι το καλύτερο μολύβι ματιών που έχω δοκιμάσει. Γράφει πολύ έντονα χωρίς να χρειαστεί καμία πίεση, έχει βουτυρένια υφή, πάρα πολύ καλή διάρκεια, ενώ στην άλλη άκρη του έχει ένα λαστιχένιο "σφουγγαράκι" με το οποίο μπορείτε να δουλέψετε την γραμμή για να την σβήσετε και να έχετε ένα πιο απαλό αποτέλεσμα ή να την τραβήξετε και να την μεταμορφώσετε σε γραμμή eyeliner!

Η YSL Baby Doll Mascara θα κάνει τις βλεφαρίδες μου εντυπωσιακές, ενώ με ένα πινέλο eyeliner θα την χρησιμοποιήσω και σαν μαύρο eyeliner όταν θελήσω κάποιο βράδυ να έχω ένα πιο  εντυπωσιακό αποτέλεσμα!


Για τα χείλη επέλεξα να πάρω μαζί μου τρία κραγιόν. Για τα κραγιόν της Karen Murrel σας έχω μιλήσει ξανά εδώ (;όπου μπορείτε να δείτε και τα swatches τους), και επέλεξα να πάρω μαζί μου μια nude και μια ροζ-μωβ απόχρωση, που θα με βολέψουν πολύ για το καθημερινό μου μακιγιάζ! Το δε Radiant Matt Lasting Lip Color είναι η καινούρια μου εμμονή. H απόδοσή τους είναι τέλεια με ένα μόνο πέρασμα ενώ το τελείωμά τους είναι velvet matte, κάτι που κάνει τα χείλη να φαίνονται σαν ψεύτικα! Δεν στεγνώνουν εντελώς αν και είναι matte, (αφήνουν ίχνος στο ποτήρι), με αποτέλεσμα να είναι απίστευτα άνετα στα χείλη, ακόμα και μετά από 6 ώρες, ενώ αν δεν τα αφαιρέσετε, δεν πρόκειται να φύγουν! Η απόχρωση 23 είναι ένα καταπληκτικό ροζ- κόκκινο, το οποίο θα φορέσω το βράδυ για ένα εντυπωσιακό look!

Αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα... "ταξιδιωτικά" ποστς, μείνετε συντονισμένες, διότι ακολουθούν και άλλα! Μην παραλείψετε να με ακολουθήσετε και στο instagram όπου θα μοιραστώ μαζί σας εικόνες από το ταξίδι μου- και όχι μόνο!

Θα χαρώ πολύ, επίσης, να μοιραστείτε μαζί μου τα δικά σας μυστικά για το νεσεσέρ των ταξιδιών!

17 σχόλια:

  1. Συμφωνώ σε όλα!!!!!!
    ΕΠίσης,αυτό το matte glossoκραγιόν πρέπει να το δοκιμάσω!!!!!
    Φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι και να πάρεις μαζί σου, εσύ θα μεγέψεις, κοριτσάκι μου, ούτως ή άλλως!
    (Τί? Νομίζεις πως έχω ξεχάσει αυτές τις θεϊκές ματάρες?!)
    ;-)
    Μόλις συνειδητοποίησα πως δεν σε ακολουθώ στο instagram! Τώρα το διόρθωσα! Αμέέέέ! Έκανα κι εγώ λογαριασμό! χαχα!
    Φιλάκια!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @syros2js: Σ΄ευχαριστώ πολύυυ! Βοηθάει πάντως και ολίγον το μακιγιάζ... Σε ακολούθησα και εγώ εννοείται! Πολλά φιλιάααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Vicky: Είναι εξαιρετικά- κνουν τα χείλη να δείχνουν σαν ψεύτικα! Να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο εγώ όταν ταξιδεύω παίρνω μαζί τουλάχιστον 10 κραγιόν ακόμα και αν τελικά καταλήξω να φορέσω τα δύο μόνο?? :p
    Την πατέντα με τα δειγματάκια θα την υιοθετήσω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @jovanna: Α, εγώ αυτό το έκανα με τις μάσκαρα... Μπορεί να έπαιρνα και τρεις διαφορετικές για δύο ημέρες, αλλά πλέον αυτοπεριορίζομαι γιατί πάντα καταφέρνω η βαλίτσα μου να είναι υπέρβαρη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχες επιλογές! Αυτή η πούδρα της Shiseido πρέπει να γίνει δική μας! Είναι περίπου 2 χρόνια τώρα που στις διακοπές περιορίζουμε τον εαυτό μας να παίρνει λίγα και καλά. Πόσο δύσκολο όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα ποσα κοινα αγαπημενα εχουμε!!!! Like like like!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα ποσα κοινα αγαπημενα εχουμε!!!! Like like like!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @gogo-jenny: Αχ, αν με αφήσετε μπορώ να πάρω μια βαλίτσα μόνο προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, αλλά κρατιέμαιιιι! Η πούδρα της Shiseido είναι καταπληκτική και ιδανική για άνοιξη-καλοκαίρι! Θα την ευχαριστηθείτε σίγουρα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @nana: Χαίρομαι πολύ που έχουμε πολλά κοινά αγαπημένα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Nazh san: Σ΄ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι πάντα όταν βρίσκετε χρήσιμα τα ποστς μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελειες επιλογες, συμφωνω απολυτα με αυτα που ειπες μου αρεσει πολυ η προετοιμασια αλλα και η διαδρομη προς το ταξιδι δεν βαριεμαι τιποτα χεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Kate: Πόσο θα ήθελα να έχω πολλά λεφτά και να ταξιδεύω συνέχεια! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tο νεσεσερ των διακοπών είναι ολόκληρη επιστήμη ειδικά αν πρέπει να πας καπου με αεροπλάνο και έχεις μόνο χειραποσκευή!που σημαίνει πως πρέπει να έχεις και τις σωστές συσκευασίες!εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθώ να αποφεύγω τα υγρά προιόντα όσο γίνεται!για παράδειγμα το μεικαπ το αφήνω, αλλά έχω πάντα μαζί μου την πούδρα μου για να σώζεται κάπως η κατάσταση! έχω βρει εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/prosopo/poudres/?sortBy=BestSeller και κάποιες πούδρες compact σε μικρότερο μέγεθος το οποίο επίσης βοηθάει στα ταξίδια που έχω μικρή βαλίτσα!αυτά τα μικρα τιπς και από εμένα!!φιλιά και σε ευχαριστούμε για τα όμορφα άρθρα που γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena