Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Oxygen Rich Bubble Masks by Beauty Formulas!

Οι Bubble Masks είναι μια από τις πλέον πρόσφατες τάσεις σε επίπεδο skincare και μας έρχονται- από που αλλού;- από την μακρινή και αγαπημένη Κορέα... Την αρχή έκανε η  Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask, ακολούθησαν τα Sephora με την Bubble Mask Detoxifying & Oxygenated (στην Ελλάδα δεν την έχω δει ακόμα), κάποιες ακόμα εταιρίες και τώρα μπαίνει στο παιχνίδι μια αγαπημένη εταιρία, η αγγλική Beauty Formulas, με τις τέσσερις Oxygen Rich Bubble Masks!

Τι είναι όμως οι Bubble Masks;


Οι Bubble Masks περιέχουν κάποια συστατικά, τα οποία αντιδρούν με το οξυγόνο και ενώ αρχικά έχουν υφή gel, στη συνέχεια αρχίζουν να "αφρίζουν", αποκτώντας υφή αφρού ξυρίσματος! Απλώνονται σε απολύτως στεγνή επιδερμίδα και υπόσχονται βαθύ καθαρισμό, απομάκρυνση των ρύπων από τους πόρους και οξυγόνωση, ανανέωση και λάμψη στην επιδερμίδα.


Οι Oxygen Rich Bubble Masks της Beauty Formulas έρχονται σε τέσσερις εκδοχές: με γιαούρτι και φράουλες, με blueberries, με λεμόνι και με σοκολάτα. Τις απλώνετε σε στεργνό και καθαρό δέρμα με στεγνά χέρια και έχουν μια υφή μεταξύ κρέμας και gel. Η ποσότητα που περιέχει κάθε μονοδόση (κάθε συσκευασία περιέχει δύο μονοδόσεις), μου φάνηκε αρχικά πολύ μικρή, αλλά όταν την άπλωσα και άρχισε να αφρίζει συνειδητοποίησα ότι ήταν όση έπρεπε. Αφού αφρίσει, κάνουμε ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο για 30''- 60'' και στη συνέχεια ξεπλένουμε με χλιαρό νερό, για να μεγιστοποιήσουμε την καθαριστική τους δράση.


Παράλληλα με την καθαριστική δράση που έχουν όλες, κάθε μια έχει και διαφορετικές ιδιότητες. Αυτή με τη φράουλα και το γιαούρτι είναι ιδανική για λάμψη και ενυδάτωση, αυτή με τα blueberries έχει αντιοξειδωτική δράση, αυτή με το λεμόνι χαρίζει ανανέωση και λάμψη, ενώ αυτή με τη σοκολάτα ενυδάτωση και απαλότητα.


Είναι μια ιδανική λύση για τις μέρες που θέλουμε να κάνουμε μια μάσκα και να αισθανθούμε το δέρμα μας πιο καθαρό και απαλλαγμένο από ρύπους και σμήγμα, αλλά βαριόμαστε ή δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να περιμένουμε 15 λεπτά να δράσει η μάσκα μας! Οι συγκεκριμένες χρειάζονται μόνο 2 λεπτάκια για την όλη διαδικασία και τις βρίσκω εξαιρετικά εύχρηστες! Αφήνουν το δέρμα πεντακάθαρο και λαμπερό ενώ η "αφριστική" υφή τους σίγουρα κάνει την διαδικασία της μάσκας πολύ παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα!

Και μπορεί να είναι ιδανικές για τις πολυάσχολες, αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορούν να μετατραπούν και σε pampering tool! Τι καλύτερο για ένα φθινοπωρινό βράδυ Παρασκευής, από το να μαζευτείτε με τις φίλες σας για μια girl's night, να κάνετε αυτές τις μάσκες και να διασκεδάσετε βγάζοντας "χαζές" φωτογραφίες;

5 σχόλια:

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena