Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

My Natural Lip Balms Addiction! (Fresh Line, Apivita, Hurraw, etc)

Τα lip balms για μένα είναι εμμονή... Έχω εκ φύσεως ξηρά χείλη και θέλω μονίμως να τα ενυδατώνω για να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο όμορφα και απαλά. Έχω όμως πολύ υψηλά standards- τα lip balms μου ΠΡΕΠΕΙ να περιέχουν σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα φυσικά συστατικά εκτός από το να ενυδατώνουν υπέροχα και να έχουν ωραίο άρωμα.... Και ο λόγος είναι πολύ απλός: Αν το καλοσκεφτείτε, επειδή ακριβώς τα απλώνουμε και τα ξανα-απλώνουμε στα χείλη μας- ειδικά το χειμώνα- καταναλώνουμε μια αξιοσημείωτη ποσότητα των συστατικών τους. Έτσι, επιλέγω lip balms με φυσικά συστατικά που κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από οποιοδήποτε χημικό και δεν βλάπτουν την υγεία μου!


Πρόσφατα η Fresh Line δημιούργησε μια καινούρια σειρά Lip Therapies, που η κάθε μια, έχει μια διαφορετική ιδιότητα και ένα διαφορετικό άρωμα. Παλαιότερα, υπήρχαν μόνο δύο: μια με βανίλια και μια με σοκολάτα. Την τελευταία την είχα αγοράσει γιατί μύριζε α-πί-στευ-τα, αλλά είχε το μειονέκτημα ότι ήταν σε γυάλινο βαζάκι και δεν ήταν και τόσο βολικό να βουτάς το δαχτυλάκι για να βάλεις lip balm... Χάρηκα λοιπόν πάρα πολύ, όταν είδα ότι άλλαξε η συσκευασία τους και πλέον έρχονται στις κλασικές συσκευασίες για lip balms, που εκτός του ότι είναι πολύ προσεγμένες από αισθητικής πλευράς και χαριτωμένες, κλείνουν εξαιρετικά και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ανοίξουν ενώ βρίσκονται στην τσάντα μας... Περιέχουν 98% φυσικά συστατικά, εκτός από αυτό με την καρύδα, που περιέχει SPF και έτσι πέφτει το ποσοστό στο 90%. Στα συν, το ότι περιέχουν την μεγαλύτερη ποσότητα που έχω βρει σε lip balm, με 5,4 gr προϊόντος! (Για σύγκριση της Apivita περιέχουν 4,4 gr).

Οι επιλογές είναι πολλές: Καρύδα για αντιηλιακή προστασία, Βανίλια για ανακούφιση, Σοκολάτα για απαλότητα, Νέκταρ για θρέψη και Ρόδι για αντιοξειδωτική προστασία και χρώμα. Μυρίζουν όλα εξαιρετικά και ανάλογα με τα γούστα σας μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει πιο πολύ. Προσωπικά, έχω αγαπήσει το ρόδι- το οποίο δίνει και ένα υπέροχο ελαφρύ φούξια χρώμα και λάμψη- αλλά και το νέκταρ που έχει ένα μοναδικό άρωμα μελιού που με έχει κερδίσει. Η δε καρύδα είναι απίστευτα καλοκαιρινή και με κάνει να ονειρεύομαι διακοπές και παραλίες! Ένα ακόμα μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι δεν είναι πολύ "βαριά" και βουτυρένια, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για το πρωί και για εφαρμογή κάτω από κραγιόν, μιας και δεν αφήνουν υπερβολική λιπαρότητα!



Τα Apivita Lip Care, έχουν ακριβώς την αντίθετη υφή από αυτά της Fresh Line... Είναι απόλυτα βουτυρένια και τα νιώθετε να σχηματίζουν ένα στρώμα πάνω στα χείλη. Είναι ιδανικά για το βράδυ, μιας και παραμένουν στη θέση τους μέχρι το πρωί! Το μακράν αγαπημένο μου που αγοράζω ξανά και ξανά και ξανά, εδώ και χρόνια, είναι αυτό με την πρόπολη, που περιέχει 98% φυσικά συστατικά... Μεταμορφώνει τα χείλη κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα θρέφει και τα ενυδατώνει εξαιρετικά! Το δε ρόδι, αφήνει ένα υπέροχο χρώμα και ενυδατώνει πολύ καλά, αλλά είναι λίγο πιο βουτυρένιο και παχύρρευστο απ' ό,τι θα το ήθελα για το πρωί... Όταν, όμως, τα χείλη μου είναι σκασμένα και δεν μπορώ να φορέσω κραγιόν, είναι η ιδανική εναλλακτική! Τέλος, αυτό με το μέλι περιέχει 100% φυσικά συστατικά, αλλά βρίσκω ότι δεν κάνει τόσο καλή δουλειά όσο αυτό με την πρόπολη.



Τα υπόλοιπα τέσσερα lip balms είναι όλα αγορασμένα από το iHerb. Το Hurraw! Night Treatment Balm και το Ladybug Jane Healing Lip Balm Caramel Popcorn είναι πολύ πρόσφατα αποκτήματα (μπορείτε να δείτε το σχετικό haul εδώ), και έχω προλάβει να δοκιμάσω μόνο το δεύτερο... Μυρίζει λαχταριστό ποπκόρν και καραμέλα, ενώ έχει ξεκάθαρα γλυκιά γεύση που την καταλαβαίνεται αν γλύψετε τα χείλη σας κατά λάθος, μιας και περιέχει οργανική στέβια! Δεν είναι το πιο ενυδατικό lip balm που έχω δοκιμάσει, αλλά είναι 100% φυσικό, οργανικό και vegan, και το έχω αγαπήσει!

Το Alba Botanica Mineral Terra Tints στην απόχρωση Blaze είναι ένα lip balm με κόκκινο χρώμα και αιθέριο έλαιο μέντας για να κάνει τα χείλη πιο ζουμερά. Δεν μπορώ να πω ότι παρατηρώ καμία διαφορά ως προς το πόσο "γεμάτα" φαίνονται τα χείλη μου όταν το φοράω, αλλά μου αρέσει πολύ το χρώμα, η απόδοσή του και το δροσερό άρωμα μέντας που έχει! Τέλος, το Hugo Naturals Lip Balm Vanilla & Sweet Orange έχει ευχάριστο άρωμα, είναι 100% φυσικό, αλλά όχι τόσο ενυδατικό όσο θα ήθελα.



Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο lip balm;

7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η παρουσίαση σου! Τώρα το χειμώνα είναι απαραίτητα για εμένα γιατί έχω πολύ ξηρά χείλη! Έχω δοκιμάσει πολλά τις apivita και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη! Πεθαίνω να δοκιμάσω από fresh line, ακούω μόνο τα καλύτερα και θέλω ένα lip balm για κάτω από τα ματ κραγιόν μου! Πολλά φιλια

    Marylooo
    από: http://marylooo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έχω μανία με αυτό της apivita με το χαμομήλι, στην πράσινη συσκευασία. με ψήνουν πολύ όμως και τα fresh line,σίγουρα θα δοκιμάσω αυτό το νέκταρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @maria: Σ΄ευχαριστώ πολύ! Για κάτω από τα κραγιόν, αυτά της fresh line νομίζω θα σε βολέψουν πολύ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @despinas studio: Ναι, και αυτο με το χαμομήλι μου αρέσει πολύ! Το νέκταρ να το μυρίσεις οπωσδήποτε- προσωπικά βρίσκω τη μυρωδιά του εθιστική! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρησιμοποιώ της nuxe τώρα το balm (εξαιρετικό-όσες έχετε πετσάκια στα χείλη θα το λατρέψετε) ψήνομαι βέβαια και για αυτά της fresh line και συγκεκριμένα για την καρύδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρησιμοποιώ της nuxe τώρα το balm (εξαιρετικό-όσες έχετε πετσάκια στα χείλη θα το λατρέψετε) ψήνομαι βέβαια και για αυτά της fresh line και συγκεκριμένα για την καρύδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @maria: Ααααα! Της nuxe πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena