Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Tips για βελούδινα χείλη το χειμώνα!

Το χειμώνα όλες αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα:Σκασμένα, ξεφλουδισμένα χείλη λόγω κρύου...Καιδεν στρώνει κανένα κραγιόν και με τα gloss χειροτερεύει η εμφανισηή τους...Και τί να το κάνεις που έβαλες τη super-duper μάσκαρα και είναι η βλεφαρίς κάγκελο;Τι κι αν έχεις κάνει το ιδανικό βάψιμο στα μάτια και έχεις βρει και την too-good-to-be-true απόχρωση makeup και ρουζ???ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ!Έρχονται τα σκασμένα χείλη και πάει στράφη το (wanna-be) τέλειο αποτέλεσμα!!!

Ψυχραιμία όμως!Λύσεις υπάρχουν (σε αντίθεση με τα λεφτά)!Σας παραθέτω τα αγαπημένα μου tips, αυτά που εγώ βρίσκω πιο επιτυχημένα:

1.Κάθε βράδυ μετα το βούρτσισμα των δοντιών με βρεγμένη οδοντόβουρτσα κάνω απολέπιση στα χείλη για να απομακρυνθούνα τα νεκρά κύτταρα.

2.Ακολουθεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ενυδάτωση για να απορροφηθούν όλα τα μαλακτικά και επανορθωτικά συστατικά όσο το δυνατόν περισσότερο.

3.Αντί για απολέπιση με οδοντόβουρτσα όταν κάνω scrub σώματος (ΠΡΟΣΟΧΗ!Χρησιμοποιώ DIY scrub με μαύρη ζάχαρη και ελαιόλαδο) απολεπίζω και τα χείλη μου με αυτό.

Στο θέμα τώρα της ενυδάτωσης το τέλειο liposan για μενα είναι το ''lip care with honey'' bio-eco product  της apivita.Αυτό που με έκανε να το επιλέξω αρχικα είναι το ότι πρόκειται για προϊόν από 100% φυσικά συστατικά!!!!!!!!!!SUPER WOW δεσομένου ότι συχνά ''καταπίνουμε'' μια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα όσων βάζουμε στα χείλια μας.Εξίσου τέλειο (αλλά 98% φυσικό) είναι της ίδας εταιρίας το "lip care with propolis".Το χρησιμοποιώ και αυτό φανατικά με υπέροχα αποτελέσματα.Εσείς τι μυστικό έχετε για χείλη για φίλημα??

4 σχόλια:

  1. Καταρχήν καλώς ήρθες στην παρέα των beauty bloggers!Καλό ξεκίνημα σου εύχομαι με πολλά όμορφα post:-)
    To θέμα "απαλά χείλη" είναι κάτι με το οποίο έχω ασχοληθεί πολύ γιατί έχω πολύ έντονο πρόβλημα ξηρότητας,βέβαια εμένα δεν ήταν λόγω του χειμώνα αλλά πιθανότατα απο κάποια αλλεργική αντίδραση.Πολύ χρήσιμα τα tips που αναφέρεις όπως και τα ενυδατικά lip balms που προτείνεις...συμφωνώ για το Apivita είναι πολύ καλό όπως επίσης ένα άλλο που θα σου συνιστούσα είναι το Ceralip της La Roche Posay,είναι τέλειο ενυδατικό και επανορθωτικό!

    Φιλάκια πολλά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. WOW!!!Αχ!!Το πρωτο comment του Blog μου!!Θα κατουρηθω απ τη χαρα μου!!!! :DDDD
      Σ ευχαριστω πολυ για το γλυκητατο καλωσορισμα και για το tip!θα το δοκιμασω οπωσδηποτε μολις μου τελειωσουν της Apivita!

      Να χεις μια υπεροχη Κυριακη γεματη χουζουρι και σοκολατα ;)
      Φιλακιαααααααα!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχες κ' χρησιμότατες οι συμβουλές σου!!!
    Καλώς σε βρήκαμε στο πανέμορφο blog σου!!!
    Αν θέλεις πέρνα μια βόλτα κι από το δικό μας...
    Καλό κ' όμορφο βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως σας βρηκα και εγω!ασφαλως και θα περασω απο το blog σας!μου αρεσει παντα να ανακαλυπτω νεα blogs!ευχαριστω πολυ και για το follow!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena