Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ένα μαγικό λαδάκι διαφορετικό από τα άλλα από την Kiehl's!

Ηello beauties!!Χίλια συγγνώμη που αυτές τις μέρες σας έχω εγκαταλείψει λιγάκι, αλλά με την εξεταστική τρέχω και δεν προφταίνω!

Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα νέο προϊόν από την Kiehl's, το Μagic Elixir.

 Όπως όλες ξέρετε το απόλυτο trend του καλοκαιριού στην περιποίηση των μαλλιών είναι τα λαδάκια μαλλιών. Πρόκειται για ξηρά λάδια (που δεν αφήνουν λιπαρότητα) και τα βάζουμε κατά μήκος των μαλλιών, είτε πριν το styling για προστασία, είτε οποιαδήποτε στιγμή για ενυδάτωση και θρέψη. Υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια, από 10 €, μέχρι 30-40 € ή και παραπάνω.

Το λαδάκι που έβγαλε όμως Kiehl's, είναι κάπως διαφορετικό. Γιατί πολύ καλό είναι να παραμένουν ενυδατωμένα και απαλά τα μαλλιά, όμως αυτό είναι ένα πρόσκαιρο μέτρο, επανορθωτικό. Γιατί η ζημιά ξεκινάει απ' τη ρίζα.

Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Kiehl's και έφτιαξαν ένα λάδι που εφαρμόζεται μόνο στις ρίζες των μαλλιών!!! Δημιουργήσανε λοιπόν το Magic Elixir, ένα συμπύκνωμα αναδόμησης των μαλλιών! Είναι ένα λαδάκι με ειδικό απλικατέρ για να μπαίνει μια ελάχιστη μόλις ποσότητα στις ρίζες! Κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και το αφήνουμε 10 λεπτά πριν λουστούμε. Et voila!

Πρέπει να σας πω ότι εγώ εντυπωσιάστηκα από αυτό, γιατί αν η ρίζα δεν είναι υγιής, ό,τι και να βάλεις στην άκρη το πρόβλημα μόνο το καλύπτεις και δεν το λύνεις. Περιέχει έλαιο φύλλων δενδρολίβανου, έλαιο αβοκάντο, καρθαμέλαιο και αλόη, ένα σούπερ ενυδατικό και βιταμινούχο μείγμα! Έτσι θρέφει την τρίχα από τη ρίζα και λύνει τα όποια προβλήματα, από... τη ρίζα τους!




Εμένα τα μαλλιά μου έχουν χίλια μύρια προβλήματα... Είναι λιπαρά, πέφτουν, είναι θαμπά και κάνουν και ψαλίδα παρά το ότι τα περιποιούμαι συστηματικά.

Πριν λίγες μέρες έκανα κάποιες αγορές από την Kiehl's και μου έδωσαν να το δοκιμάσω σε δείγμα. Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα, ενώ η κοπέλα μου είπε ότι θα με βοηθήσει και με τη λιπαρότητα. Βέβαια με τη μια φορά, τι να καταλάβεις, αλλά νομίζω ότι άξιζε να σας το παρουσιάσω!

Το μόνο που δεν μου αρέσει και τόσο, είναι η μυρωδιά του, που θυμίζει δενδρολίβανο! Αλλά άμα κάνει δουλειά, και αφού δε μένει στα μαλλιά, τι με νοιάζει! Η συσκευασία του είναι 125 ml και κοστίζει 21,5 €.
 
Εγώ θα θέλα πολύ να το δοκιμάσω κανονικά και να δω τι μπορεί να κάνει για τα μαλλιά μου! Εσάς πώς σας φαίνεται? Το έχετε δοκιμάσει?


3 σχόλια:

  1. Ακουγεται ενδιαφερον προιον,μακαρι να μας πει καποια κοπελα πως της φανηκε,μετα απο χρησεις.
    Ευχομαι ολοψυχα να τα πας τελεια με τη σχολη σου.
    -P.S Θα περιμενω πραγματικα καποια κοπελα να πει κατι για το παραπανω,διαφορετικα make up alley,τι να κανουμε,χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ πολυ!!!και γω θα θελα πολυ να μαθω αν καποια το χρησιμοποιει και πως της εχει φανει!μην δωσωσ και τζαμπα τα ωραια μου λεφτακια!!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  2. πολυ καλο φαίνεται! μου φαίνεται οταν παω κεντρο θα κάνω μια αγορά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena