Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Mini Review+ Swatches: Erre Due Eyeshadows offer and my favourite top coat!

Καλημέρα κορίτσια!

Mε αυτό το ποστ, θα ήθελα να σας ενημερώσω για μια προσφορά της Erre Due! Όπως ήδη θα ξέρετε, έχει κάποια μανό και μολύβια, τα 4 στην τιμή των 2!!! Σούπερ προσφορά! Aυτό όμως που ίσως να μην ξέρατε είναι ότι την ίδια προσφορά την έχει και στις σκιές!! Yeah!!!

Πρόκειται για τις μονές σκιές, οι οποίες όμως μπαίνουν η μια δίπλα στην άλλη και "κλειδώνουν" με αποτέλεσμα να γίνονται σαν παλέτα!! Εγώ ενθουσιάστηκα με την προσφορά και δεν μπορούσα να μην την αξιοποιήσω!

Θέλετε να δείτε ποιες πήρα και πώς γράφουν?

Voila!!!


Aγόρασα τις 2 πρώτες και οι υπόλοιπες δυο ήταν δώρο! Το καλύτερο μ' αυτή την προσφορά, είναι ότι μπορείς να διαλέξεις εσύ ποιες θα αγοράσεις και ποιες θα πάρεις δώρο ( ανάλογα με το ποιες είναι διαθέσιμες στο κατάστημα). 'Εχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος όπως θα δείτε και παρακάτω, αλλά και καλή διάρκεια. Η τιμή της κάθε μιας είναι 5,68 €.




Eπίσης, μιας και σας μιλάω για την Erre Due να σας πω ότι έχει το holy grail - affordable top coat βερνίκι για μένα! Στεγνώνει σε 1 μόλις λεπτό και κάνει όλα τα μανό να αντέχουν πολύ περισσότερο! Έτσι έχω σώσει κάμποσα που δεν βγήκαν τόσο καλά και θα τα πέταγα! Επίσης χαρίζει γυαλάδα η οποία δεν φέυγει μετά την πρώτη μέρα εφοαρμογής του!



Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι απ' την Erre Due??
Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν από αυτή τη μάρκα??

17 σχόλια:

  1. Αχ βρε Σισσυ μου τι ρωτας τωρα? Εχω τα μισα βερνικια της erre due! Κι εγω τα λατρευω, εχουν ωραιες αποχρωσεις και στεγνωνουν γρηγορα. Τις σκιες δεν τις εχω δοκιμασει, αλλα προχθες πηρα ενα bronzer τρομερο! Συντομα θα ακολουθησει και σχετικη αναρτηση. Πολυ ωραια τα χρωματα παντως! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα βερνικια τους ειναι παααρα πολυ καλα!περιμενω το review με το bronzer!!!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  2. Χρησιμοποιώ το "Secret Skin Foundation" που είναι μεικ απ+πουδρα σε ενα, τα κορίτσια ήταν πολύ ευγενικά και ψάξαμε πάρα πολύ μέχρι να βρουμε κατι για το μαυρισμένο δέρμα μου αλλα αυτό ταίριαξε τέλεια! Έχω κάποια λιπ-γκλο-δωράκι απο την αδρφή μου κ φυσικά μολύβια ματιών! Μανό δεν έχει τύχει ν'αγοράσω αν κ ειδα οτι εχει βγαλει φοερα χρωματα για το καλοκαιρι! Μηπως θυμάσαι τιμή για το top coat; Χρησιμοποιώ συνέχεια -κ σκέτο οταν δεν προλαβαινω να βαψω νυχια- και θα ηθελα ενα καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σορρυ για το "δυσλεκτικό" σχόλιο αλλα το πληκτρολόγιο θελει καθαρισμα κ δεν ανταποκρίνετε στα κουμπιά που πατάω!! :))

      Διαγραφή
    2. αν δεν κανω λαθος ειναι γυρω στα 5-6 €!ειναι παρα πολυ καλο και στεγνωνει στο πι και φι!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  3. με γεια σου!απο τις σκιες εχω τις wet'n'dry και τις εχω ευχαριστηθει παρα πολυ οπως επισης και παρα πολλα απο τα βερνικια τους που ειναι απο τα αγαπημενα μου!για top coat χρησιμοποιω αυτο που περιεχει το σετ γαλλικου,μηπως ειναι το ιδιο;τις σκιες αυτες που πηρες δεν τις εχω δοκιμασει ομως.απορω πως μου ξεφυγαν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχω και εγω καποιες wet'n'dry και ειναι οντως πολυ καλες!δεν το εχω παρει (ακομη!χιχιχι!) το σετ του γαλλικου!το δικο μου λεγεται last minute!

      Διαγραφή
  4. Αυτή την προσφορά με τις σκιές θα την τσεκάρω....πάντως κάτι ανάλογο έχει και η Artdeco με σκιές που γίνονται παλετίτσα σε πιο μικρό μέγεθος όμως και γύρω στα 3 ευρώ είχα ακούσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααα!δεν εχω δοκιμασει ποτε αυτη τη μαρκα!θα το κοιταξω οπωσδηποτε!!φιλακιααα!

      Διαγραφή
  5. Κυριως βερνικια...Αλλα και 2 αγαπημενα μολυβια ματιων-πρασινο και μπλε!
    melinadale.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα!! προς το παρον εχω 2 μολυβια μονο, αλλα μου αρεσαν πολυ οι γιαλυστερες σκιες που ειχε βγαλει το χειμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα μολυβια μου τα λενε ολες!νομιζω οτι πρεπει να κανω προμυθιες!!!xxx

      Διαγραφή
  7. Με εσωσες θελω και εγω ενα top coat και θα κατεληγα σε καμια πανακριβη βλακεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα παμφθηνο δεν το λες, αλλα ειναι μια μεση λυση!ελπιζω να σε βολεψει!φιλακιαααα!

      Διαγραφή
  8. Οι σκιές είναι πολύ ωραίες, ήταν από τις πρώτες μου σκιές και συνεχίζω να τις ανανεώνω όποτε τελειώνουν. Το top coat είναι αγαπημένο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ χαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου!!!ειδικα το top coat το λατρευω!!!φιλακιααα!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena