Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Review: Garnier BB creams (old one vs new one!)

Ηey dolls!

Πριν περίπου 2 μήνες, είχα κερδίσει μια bb cream σε ένα giveaway πό κάποιο blog. H κρέμα όμως δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου, αλλά ούτε και στις άλλες νικήτριες. Έτσι αποφασίσαμε και στείλαμε μήνυμα στη Garnier και αυτή είχε την καλοσύνη να μας στείλει τις bb creams που δεν μας έστειλε η ιδιοκτήτρια του blog!!!

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν ότι όταν παρέλαβα το πακετάκι, περιείχε μέσα και την καινούρια bb cream, η οποία είναι κατάλληλη για λιπαρά δέρματα με ατέλειες, αφού αφήνει ματ αποτέλεσμα! Περίπτωση δηλαδή ιδανική για μένα, που έχω λιπαρό δέρμα!



Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το review και τη σύγκριση!

H τιμή τους είνια η ίδια, και εκεί σταματάνε οι ομοιότητες.

Αρχικά να πω ότι η παλιά είναι 50 ml με 15 SPF, ενώ η καινούρια 40 ml με 20 SPF.  Δυστυχώς εγώ για καλοκαίρι τη θεωρώ πολύ χαμηλή κάλυψη, και θα προτιμούσα κάτι σε 30 SPF!

Η κλασική έχει μια αρκετά έντονη μυρωδιά, καθόλου όμως δυσάρεστη για τα γούστα μου, η οποία δε φεύγει και μετά από ώρα. Η νέα bb cream δεν έχει καμία απολύτως μυρωδιά, πράγμα που προτιμώ!! Επίσης όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν διαφορετική σύσταση: η παλιά είναι πιο παχύρρευστη από την καινούρια, ενώ έχουν μια μικρή διαφορά και στo χρώμα, αν και οι δυο είναι η απόχρωση light.



Τώρα ως προς την κάλυψη, η καινούρια είναι περισσότερο καλυπτική και μπορεί άνετα να φορεθεί και ως μέτριας κάλυψης make-up από επιδερμίδες με ατέλειες. Όντως αφήνει ματ αποτέλεσμα, και μου μοιάζει πιο πολύ με make-up, ενώ η κλασσική είναι κυρίως κρέμα με λίγο χρώμα. Η δεύτερη πράγματι αφήνει μια γυαλάδα, που αν δεν έχει κάποια λιπαρό δέρμα, μου αρέσει πολύ, γιατί δεν είναι η γυαλάδα του λαδοπόντικα, αλλά μια φυσική γυαλάδα.

Εγώ που πλέον έχω και τις δύο θα σας πω τι κάνω. Βάζω αυτή που αφήνει ματ αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο (να τονίσω ότι καλύπτει ικανοποιητικά τους ανοιχτούς πόρους). Μετά βάζω μια ελάχιστη ποσότητα από την άλλη στα σημεία που θέλω να γυαλίζουν ελαφρώς, σαν ένα ψεύτικο highlighter!

Eσείς έχετε δοκιμάσει κάποια απ' τις δύο?
Ποια είναι η άποψή σας?

33 σχόλια:

  1. Σήμερα την έβαλα πρώτη φορά την καινούρια και μου αρέσει πολύ! χεχε, έξυπνο το κολπάκι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για μας που εχουμε λιπαρα δερματα μια χαρουλα ειναι!χτες τη δοκιμασα και κατω απο make-up και εστρωσε πολυ καλα!

      Διαγραφή
  2. πότε θα βγει στην αγορά η νέα bb? ερωτεύτηκα κατευθείαν τη συσκευασία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπου να ναι θα βγει!οντως η συσκευασια ειναι πολυ πιο κομψη και πρακτικη απο την παλια!

      Διαγραφή
  3. Nice review...δεν έχω δοκιμάσει καμιά από τις δύο...μάλλον είμαι μοναδική περίπτωση χαχαχαχα.... θα προτιμήσω την καινούργια...έξυπνη και η χρήση τους σε συνδυασμό που αναφέρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ!!και εγω δεν ειχα δοκιμασει καμια γιατι περιμενα το δωρο!αλλα η καινουρια μου ταιριαξε καλυτερα!

      Διαγραφή
  4. Μπραβο Σισσυ!ωραιο το review.και εμενα μου αρεσε πολυ η ματ bb.θα γραψω και εγω συντομα τις εντυπωσεις μου.καλοφορετες και οι δυο!:)
    Υγ.Πολυ καλο το tip σου!θα το υιοθετησω και εγω,χιχι!
    φιλια κουκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ραφαλενα μου κατ αρχας συγχαρητηρια σε σενα που ειχες την ιδεα να διεκδικησουμε το δωρο!!περιμενω να δω και το δικο σου review!!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  5. Εμένα πάλι η απορία μου είναι ποια δεν έστειλε τις κρέμες??? ΙοΙ
    Λοιπον η καινούρια φαίνεται τέλεια και φαντάζομαι ότι και στην τιμή θα ειναι σουπερ! Παντως εγώ είμαι φαν και της αλλης εκδοσης!! Αν ήξερα οτι εβγαλε και καινουρια δεν θα έπαιρνα αυτην της Estee δινοντας 47 ευρω!!!! πφφφφφφ....Nice review gorgeous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ Κερασια μου!δεν ηθελα να πω το ονομα, για λογους ευγενειας... Παντως επειδη τις εχω δοκιμασει και τις δυο, θα σου πω οτι της Estee ειναι πιο καλυπτικη και εχει μεγαλυτερο SPF οποτε βολευει καλυτερα...απ την αλλη η τιμη της ειναι τετραπλασια οποτε, μαλλον της garnier συμφερει!

      Διαγραφή
  6. Και εγώ την καινούρια νομίζω θα προτιμήσω διότι έχω λιπαρή επιδερμίδα. Ωραίο post.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ!και εγω την καινουρια προτιμω λογω λιπαροτητας!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  7. Πολυ ωραιο ποστ!ειχα κερδισει κι εγω σε διαγωνισμο την παλια και τη χρησιμοποιω οταν βιαζομαι το πρωι.αλλα αν επρεπε να διαλεξω καποια απο τις 2 μαλλον την καινουρια θα επαιρνα που ειναι ματ γιατι καποιες φορες η γυαλαδα απο την πρωτη δεν μου αρεσει!
    http://starsandstellars.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδικα για καλοκαιρι, που ιδρωνουμε κιολας, μαλλον η ματ ειναι καλυτερη!φιλακια!!

      Διαγραφή
  8. Πρώτα από όλα μπράβο σας που τις διεκδικήσατε και φροντίσατε να ενημερώσετε και την Garnier!!! Mπράβο και στην Garnier που φρόντισε να σας τις στείλει αν και -επειδή έκανα και εγώ το ίδιο sponsored giveaway- η ευθύνη της έφτανε μέχρι την παραλαβή των κρεμών από την blogger...
    Την πρώτη bbcream την χρησιμοποιώ πολύ καιρό -από όταν κυκλοφόρησε- και μου έχει ταιριάξει...αλλά τώρα που καλοκαιριάζει δεν θα έλεγα όχι για την καινούργια που έχει ματ τελείωμα και spf20 που και πάλι μου φαίνεται λίγο για Ελληνικό καλοκαίρι...Ωραίο review θα την περιμένω πως και πως!!! ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μπραβο αξιζει πρωτιστως στη ραφαλενα που εκανε το πρωτο βημα!και βεβαια στη Garnier που μας τις εστειλε μαζι με τις καινουριες! Οντως το spf 20 ειναι λιγο, αλλα για σεπτεμβρη, οκτωβρη η απογευματακι ειναι μια χαρα!

      Διαγραφή
  9. Έχω δοκιμάσει την πρώτη αλλά με βάση την περιγραφή σου θα διάλεγα την νέα και λόγω spf αλλά κυρίως γιατί έχω κι εγώ λιπαρό δέρμα και η πρώτη μου αφήνει αρκετή γυαλάδα(πάντα βάζω πούδρα αλλά νομίζω ότι και πάλι γυαλίζει μετά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εχεις λιπαρο δερμα, τοτε η νεα θα σου ταιριαξει σιγουρα καλυτερα, στο λεω εκ πειρας!η πουδρα δε λυνει το προβλημα, γιατι η γυαλαδα που αφηνει η κρεμα, δεν ειναι ακριβως λιπαροτητα για να την απορροφησει!xxx

      Διαγραφή
  10. Με λιπαρή επιδερμίδα με βλέπω να διαλέγω την νέα BB!!!!Ωραίο review!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Wraio post...prepei na einai kaliteri i nea BB...exupno to kolpo giati ontws gializei poli i palia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι η ατιμη!απ' ο,τι παντως βλεπω οι περισσοτερες εχουμε λιπαρη επιδερμιδα, οποτε καλα εκανε η garnier και εβγαλε αυτη με το ματ αποτελεσμα!

      Διαγραφή
  12. ευχαριστω! απο εδω εμαθα οτι βγαινει bb cream για εμας που εχουμε λιπαρο δερμα, γιατι η απλη δεν μου πολυ στρωνει τωρα το καλοκαιρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι τοσο πολυ!!!ελπιζω η καινουρια να σου ταιριαξει καλυτερα!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  13. Δεν εχω δοκιμάσει καν την πρώτη δυστυχώς αλλα μετά το review λέω να περιμένω κ γω την δευτερη! Εχω λιπαρό δέρμα και λογικά θα μου ταιριάξει καλύτερα!! Όσο για τα SPF, νομίζωότι είναι οκ απο δω και πέρα. Εχω μαυρίσει ήδη αρκετά... (Χι, χι μενω Κρήτη κ κάνουμε μπανάκια πάνω απο ένα μηνα τωρα!! :)) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχχχχχχχχχχχ!ποσοσ σε ζηλευω!!!!!!!η κρητη ειναι υπεροχη και εχεις κανει και τα μπανακια σου τυχερουλα!οντως αν εχεις λιπαρο δερμα, δοκιμασε καλυτερα την καινουρια!

      Διαγραφή
  14. Κι εγώ που έχω μικτή, τη λάτρεψα!!! Nice post Σισσάκι!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυυυυυ!τελικα στις περισσοτερες μας, αυτη ταιριαξε!

      Διαγραφή
  15. ειχα παρει την πρωτη bb [την αριστερη δηλαδη] και ενω με βολεψε απιστευτα εβγαλα παρα πολλα σπυρακια..και το ιδιο και μια φιλη μου...ετσι την σταματησα!αλλα με εκπληξη ειδα οτι θα βγει καινουργια
    1γνωριζεις αν εχει κυκλοφορησει ηδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ειχα παρει την πρωτη bb [την αριστερη δηλαδη] και ενω με βολεψε απιστευτα εβγαλα παρα πολλα σπυρακια..και το ιδιο και μια φιλη μου...ετσι την σταματησα!αλλα με εκπληξη ειδα οτι θα βγει καινουργια
    1γνωριζεις αν εχει κυκλοφορησει ηδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena