Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Review: TBS Vitamin E Body Butter

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μου στο εξωτερικό, έκανα κάποιες αγορές από τα TBS καθώς οι εκεί τιμές και προσφορές, καμία σχέση με τις εδώ... Πραγματικά ώρες- ώρες θα θελα να μένω στο εξωτερικό μόνο και μόνο γιατί εδώ είναι όλα πανάκριβα... 

Anyway, με τις αγορές μου, μου έδωσαν οι πωλήτριες και κάποια δείγματα. Μεταξύ αυτών  και το Vitamin E Body Butter. Δεν υπάρχει ακόμη, εδώ στην Ελλάδα, αλλά  με ενημέρωσαν ότι θα έρθει σύντομα και μόλις αυτό συμβεί, θα το αναζητήσω επισταμένως!



Κατ' αρχάς η μυρωδιά του είναι αρκετά ελαφριά και μου θυμίζει λίγο το άρωμα της Nivea... H υφή της είναι αρκετά παχύρρευστη, περισσότερο από τα υπόλοιπα Body Butters του TBS. Το μαγικό όμως μ' αυτήν είναι ότι ενώ είναι τόσο παχύρρευστη, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας!!! Το πρόβλημά μου μέχρι στιγμής με τα Body Butter τoυ Body Shop είναι ότι, ενώ είναι πολύ ενυδατικά, δεν απορροφώνται εύκολα και αφήνουν αρκετή λιπαρότητα Η συγκεκριμένη είναι πολύ ενυδατική και παρατήρησα ότι ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, και όχι μόνο επιφανειακά, όπως κάνουν άλλες κρέμες.

Γενικά, όσο το έχω χρησιμοποιήσει (κυρίως μετά από αποτρίχωση), το έχω λατρέψει!!Θα το αναζητήσω σίγουρα και θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία!!

Εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο Body Butter?

4 σχόλια:

  1. Λατρεύω το Monoi του Body shop!!
    Yπέροχη υφή και μυρωδιά που διαρκεί όλη μέρα!
    Θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτό που παρουσιάζεις,φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το monoi δεν το χω δοκιμασει!!!το βαζω στα υπ' οψιν οπωσδηποτε!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  2. φαινεται πολυ καλο!κι εγω το εχω το προβλημα αυτο με τα body butters.δεν απορροφωνται με τιποτα,ειδικα το καλοκαιρι!η φραουλα η καρυδα και το μανγκο ειναι οι αγαπημενες μου μυρωδιες!
    http://starsandstellars.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναιιιι!ακριβως αυτό παθαίνω και εγω!αλλά αυτό πραγματικά με εντυπωσίασε!η φράουλα μυρίζει απίστευτα!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena