Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Lierac products review: Love at first sight!

Ηello dolls!

Σήμερα είμαι κατενθουσιασμένη γιατί θα σας μιλήσω για μια εταιρία της οποίας τα προϊόντα ουδέποτε είχα δοκιμάσει, αλλά πλέον θα υπάρχουν κάποια από αυτά οπωσδήποτε στη συλλογή μου!
Και δεν είναι άλλη από τη Lierac!!!

Nα σας πω ότι κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα το blogging γιατί αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τη γνώριζα! Λατρεύω να δοκιμάζω καινούρια προϊόντα και πάντα ψάχνω κάτι νέο, καινοτόμο, που θα κάνει θαύματα με την επιδερμίδα μου! Προφανώς θαύματα δε γίνονται, αλλά μικρές βελτιώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες!!!

Έτσι λοιπόν όταν έλαβα το μικρό μαγικό πακετάκι με τα προϊόντα της Lierac και το άνοιξα, ενθουσιάστηκα! Οι άνθρωποι μου είχαν στείλει να δοκιμάζω 3 προϊόντα full size και ένα σωρό δείγματα!!! Ασφαλώς δεν θα μπορούσα να μη μοιραστώ τις εντυπώσεις μου μαζί σας!

Κατ' αρχάς να σας πω ελάχιστα πράγματα για την εταιρία (για να μην σας ζαλίζω κιόλας) και μετά θα περάσω στο ζουμί της υπόθεσης (τα reviews, ντε!).

Λοιπόν, πρόκειται για μια  εταιρία που ιδρύθηκε από έναν Γάλλο γιατρό το 1975. Έκτοτε αναπτύσσει προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας φυτο-βιοτεχνολογικά. Bασικά αυτό που πρεσβεύει είναι ο συνδυασμός των φυτικών συστατικών με τις γνώσεις της επιστήμης.

Πάμε τώρα να δούμε τι δοκίμασα εγώ και τις εντυπώσεις μου!

  • Luminescence, serum lumiere correcteur de teint
Πρόκειται για ένα serum το οποίο βάζουμε πριν την κρέμα μας πρωί ή/και βράδυ. Βοηθάει στο να επανέλθει η φωτεινότητα της επιδερμίδας και να μειωθούν οι καφέ κηλίδες και οι κοκκινίλες. δηλαδή στο να αποκτήσει η επιδερμίδα ομοιόμορφο τόνο. Εγώ το χρησιμοποιώ κάθε πρωί πριν την ενυδατική μου. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές! Κατ' αρχάς μόλις τη βάλετε, το δέρμα αντανακλά το φως χάρη στην ιριδίζουσα υφή του ορού και κάπως σαν να φαίνεται πιο υγιές! Το χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα, και νομίζω ότι έχω δει μια μικρήηη βελτίωση στις κοκκινίλες, αλλά μπορεί να ναι και αυθυποβολή, οποτε θα σας κάνω αναλυτικό review μετά το καλοκαίρι που θα το χω τεστάρει πλήρως! Όμως η χρήση του που με ενθουσίασε είναι το ότι αναμειγνύεται με το make-up μας και κάνει το αποτέλεσμα πολύ πιο φωτεινο, φυσικό και υγιές!

  • Hydra Chrono+ Teinte
 

Εδώ έχουμε ένα προϊόν το οποίο είναι μια ενυδατική κρέμα με χρώμα.Εμένα μου ταιριάζει η απόχρωση samble (η πιο ανοιχτή) ενώ υπάρχει και η dore για πιο σκούρες επιδερμίδες. Το καταπληκτικό με αυτή την κρέμα είναι η υφή της: είναι κρέμα-gel!!! Ό,τι πρέπει δηλαδή για τις λιπαρές επιδερμίδες! Η αίσθηση  που αφήνει είναι καταπληκτική, πολύ ελαφριά, σαν να μη φοράτε τίποτα! Την έχω χρησιμοποιήσει τόσο πρωί, όσο και βράδυ με πούδρα από πάνω για περισσότερη κάλυψη και  είμαι κατευχαριστημένη. Το παράδοξο είναι ότι μου αρέσει που δεν έχει SPF, καθώς χρησιμοποιώ αντιηλιακό με 50 δείκτη προστασίας- όσο και να χε δεν θα με κάλυπτε οπότε πάλι θα φόραγα αντιηλιακό από πάνω! Πραγματικά υπέροχη, ανάλαφρη υφή που με έχει βολέψει πάρα πολύ!

  • Hydra Chrono+ , creme douceur apaisante

Mια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ελαφρία, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα. Μου άρεσε αρκετά, αλλά είναι απλώς μια ακόμη ενυδατική.

  •  Masque Confort

Mια μάσκα προσώπου με ροζ άργιλο, που προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Έχει καταπληκτικό άρωμα και μετά την εφαρμογή της το δέρμα είναι βελούδινο και πολύ ενυδατωμένο. Επίσης υπάρχουν και άλλες μάσκες στην ίδια σειρά, κατάλληλες για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας (καθαρισμός, απολέπιση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση). Θέλω πολύ να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες μάσκες, καθώς απο αυτήν έμεινα πολύ ευχαριστημένη και έχει ήδη μπει στη wish-list μου!

  • Sunifique apres-soleil

Ένα γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο. Λάτρεψα το γεγονός ότι είναι κατάλληλο τόσο για πρόσωπο, όσο και για το σώμα καθώς δε χρειάζεται να κουβαλάω 500 διαφορετικά προϊόντα στη βαλίτσα μου! Έχει πολύ ωραίο άρωμα και ενυδατική υφή που σίγουρα θα απολάυσω μετά την ηλιοθεραπεία μου!


Aυτά δοκίμασα από περιποίηση προσώπου! Γενικά έμεινα κατευχαριστημένη και σίγουρα θα αγοράσω κάποια από αυτά! ΟΜΩΣ δοκίμασα και 3 ακόμα προϊόντα που πραγματικά έγιναν holy grail προίόντα για μένα και δεν αφορούν στην επιδερμίδα του προσώπου... Αλλά το ποια είναι αυτά, θα το μάθετε στο επόμενο ποστ! Stay tuned!!! 



7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. απ' ό,τι έχω δει δεν ειναι τραγικα ακριβα, νορμαλ τιμες θα ελεγα! ψαξε και σε καποια ηλεκτρονικα φαρμακεια που συχνα εχουν εκπτωσεις και θα σου ρθουν πιο φτηνα!! :)

      Διαγραφή
  2. teleia eee? kai egw ta eida sto farmakeio kai mou gualisan alla biazomoun kai den ekatsa na dw times kai systatika! kaloforeta! filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε!τελεια!εχω ενθουσιαστει!ψαχνω να βρω και εγω φαρμακειο που να τα εχει, αλλιώς θα τα παρω απο καποιο ηλεκτρονικο φαρμακειο!!σ' ευχαριστω πολυ!!

      Διαγραφή
  3. To Luminescence, serum lumiere correcteur de teint πολύ πολύ ενδιαφέρον προϊόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Toso analitika...megeia soy!!!
    Sou edwsa vraveio des edw http://zoiloves.blogspot.gr/2012/08/sunshine-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena