Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Avene Mousse Nettoyante: Η κίνηση "Ματ" για το ευαίσθητο, μεικτό δέρμα!

Hello girls!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το νέο καθαριστικό της Avene: ένας αφρός καθαρισμού χωρίς σαπούνι, ιδανικός για μεικτές (και ευαίσθητες) επιδερμίδες!

Όπως σας έχω ξαναπεί, η Avene είναι μια εταιρία την οποία εμπιστεύομαι πάρα πολύ, καθώς έχω πλούσια εμπειρία από πολλά προϊόντα της, τα οποία χρησιμοποιούσα κατά καιρούς, καθώς μου τα συνέστηνε ο δερματολόγος μου!


Όταν λοιπόν, η εταιρία λάνσαρε το νέο πρόγραμμα φορντίδας για το ευαίσθητο μεικτό δέρμα, που προσφέρει ματ αποτέλεσμα, δεν έβλεπα την ώρα να το δοκιμάσω, διότι το δέρμα μου εμπίπτει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία: λιπαρό- μεικτό μεν, ευαίσθητο δε! Διότι συχνά γίνεται η παρανόηση (από εμάς τις ίδιες, αλλά και από τις εταιρίες) ότι το ευαίσθητο δέρμα είναι απαραιτήτως ξηρό... Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση! Μπορεί να είναι ξηρό, λιπαρό ή μεικτό!

Η Avene λοιπόν, αφουγκραζόμενη αυτή την ανάγκη των καταναλωτών δημιούργησε ένα πρόγραμμα καθημερινής φροντίδας για το ευαίσθητο μεικτό δέρμα, που αποτελείται από τον καθαριστικό αφρό, και μια ενυδατική κρέμα για ματ αποτέλεσμα...

Πάμε να δούμε τις εντυπώσεις μου για τον αφρό καθαρισμού...

Όταν πρωτοάκουσα ότι το καθαριστικό θα είναι σε μορφή αφρού, δεν σας κρύβω ότι μου ξένισε κάπως... Διότι συνήθως οι αφροί είναι πολύ αραιοί με αποτέλεσμα να έχουν μια υφή που δεν με βολεύει καθόλου!


Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει (ευτυχώς) με τον συγκεκριμένο! Έχει αρκετά πυκνή σύσταση, δροσερή υφή και ουδέτερο άρωμα. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι αφαιρεί και το μακιγιάζ, χωρίς να χρειαστεί προηγουμένως γαλάκτωμα! Καθαρίζει σε βάθος και αφήνει το δέρμα πεντακάθαρο, αλλά χωρίς ίχνος ξηρότητας.

Το χρησιμοποιώ κάθε πρωί, διότι όντως έχω παρατηρήσει ότι αφήνει το δέρμα πιο ματ, από ένα απλό καθαριστικό προσώπου (π.χ: σε σχέση με το effaclar gel που χρησιμοποιώ το βράδυ). Φυσικά δεν γίνεται να βάλετε από πάνω μια πολύ παχιά ενυδατική και να αναρωτιέστε "γιατί γυαλίζω;"... Αλλά αν το συνδυάσετε με μια λεπτόρρευστη και ελαφριάς σύνθεσης κρέμα, πραγματικά θα δείτε διαφορά, όπως είδα και εγώ!

 Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το καθαριστικό, και είναι σίγουρο ότι μόλις μου τελειώσει, θα το αγοράσω οπωσδήποτε! Επίσης θέλω να δοκιμάσω και την αντίστοιχη κρέμα, που υπόσχεται ματ δέρμα για πολλές ώρες...  Πολύ καλό για να 'ναι αληθινο; Αν κρίνω από τον αφρό, σίγουρα έχει πολλές πιθανότητες να με κατακτήσει!


Εσάς πώς σας φαίνεται;
Έχετε δοκιμάσει είτε τον αφρό, είτε την κρέμα;

6 σχόλια:

  1. Δείχνει πολύ ωραίο και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Ωραίο review :)

    dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγω στην ιδια κατηγορια δερματος ανηκω. Τα Avene γενικα τα χρησιμοποιουσα αρκετα για τα παιδια μου και τα θεωρω πολυ καλα. Το μονο που εχω δοκιμασει για μενα ειναι το νερακι της για να ξεκαζομαι. Ο αφρος φαινεται ωραιος παντως, αν κι εγω δεν ειμαι πολυ φαν των αφρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε τα έχω δοκιμάσει αλλά θα το ήθελα..
    Πολύ ωραία η παρουσίαση σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ειρήνη: Αν το δέρμα σου είναι μεικτό και ευαίσθητο, θα το λατρέψεις!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Christina: Για μένα αυτή η εταιρία είναι εγγύηση! Συνήθως και εγώ δεν πολυσυμπαθώ τους αφρούς, αλλά αυτύ η υφή μου άρεσε αρκετα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena