Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τα αγαπημένα του Απριλίου!

Καλημέρα όμορφες και καλό μήνα!

 Μπήκε ο Μάϊος με άκρως καλοκαιρινό καιρό και μας έχει φτιάξει τη διάθεση!

Στα δικά μας τώρα, έχω να σας δείξω πολλά προϊόντα, καθώς δοκίμασα μπόλικα νέα πραγματάκια τα αοποία αγάπησα!

Ξεκινάω αμέσως!

Skincare:


* L' Ymola Triple Action: Mια κρέμα με τριπλή δράση- αδυνατίζει, συσφίγγει και καταπολεμά την κυτταρίτιδα... Και ναι, τα κάνει όλα τα παραπάνω! Είμαι σούπερ ευχαριστημένη από αυτήν την κρέμα, έχω δει αποτελέσματα, κυρίως όσον αφορά στην σύσφιξη και συνεχίζω απτόητη την χρήση της! Αυτές τις μέρες στο  HC τρέχει και μια προσφορά 1+1 δώρο σε κάποια αδυνατιστικά προϊόντα, την οποία αξίζει να εκμεταλλευτείτε (εγώ το έκανα ήδη)!

*La Roche-Posay Lipicar Gel Fluide: Ένα νέο ενυδατικό gel από την LRP, το οποίο έχω λατρέψει! Πολύ ελαφριά και δροσερή υφή, απορροφάται άμεσα, χαρίζει φοβερή ενυδάτωση, ενώ έχει και ένα διακριτικό άρωμα! Ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή που ανοίγει ο καιρός!

*Αvon Planet Spa Thailand Lotus Flower relaxing bath and massage oil: Ένα λαδάκι για το σώμα, για τις μέρες που χρειαζόμαστε extra ενυδάτωση, ή μια περιποίηση spa για τον εαυτό μας! Μετά από απολέπιση, αφήνει το δέρμα βελούδινο και μυρίζει πολύ όμορφα!

Face care:

*Caudalie Lip Conditioner: Το αγαπώ! Άχρωμο, με διακριτικό άρωμα κακάο (που εγώ απολαμβάνω πολύ) χρειάζεται ένα μόλις περασμα και αφήνει τα χείλη σούπερ ενυδατωμένα και απαλά! Στα τεράστια συν, το ότι περιέχει 99,5% συστατικά φυτικής προέλευσης!

*Lavera Style and Care Gel: Ένα gel-τροφή για τις βλεφαρίδες! Το βάζω κάθε βράδυ, και έχω παρατηρήσει, ότι πλέον δεν πέφτουν σχεδόν καθόλου βλεφαρίδες, ενώ τις αισθάνομαι και πολύ απαλές! Και το καλύτερο; Με φυτικά, βιολογικά και οργανικά συσταικά! Το έχω λατρέψει και σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό review!

*Vichy Capital Soleil Dry Touch: Το αγαπημένο μου αντιηλικαό για ματ αποτέλεσμα που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη! Περισσότερα διαβάστε στο σχετικό review, εδώ.

*Αvene Mousse Nettoyante: O άλλος μου σύμμαχος για ματ δέρμα, έχει γίνει το αγαπημένο μου καθαριστικό προσώπου για τα πρωινά! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε εδώ.

Μακιγιαζ:


*Jane Iredale Just Kissed Lip and Cheek Stain: O νέος μου έρωτας! Ένα lip stain που δεν ξηραίνει ΚΑΘΟΛΟΥ τα χείλη, το ακριβώς αντίθετο: τα ενυδατώνει καταπληκτικά! Μένει για ώρες (φάτε, πιείτε, φιλήστε, σκουπιστείτε- αυτό δεν πάει πουθενά), ενώ αφήνει στα χείλη μου το πιο υπέροχο, ανοιξιάτικο φουξιο-ροζ-της υγείας και της Άνοιξης χρώμα!  Περισσότερες λεπτομέριες, πολύ σύντομα σε αναλυτικό ποστ!

*Color Tattoo 65-Pink Gold: Είχα διαβάσιε τόσα για αυτή την απόχρωση, αλλά και για τις color tattoo, που απλά δνε γινόταν αν μην την δοκιμάσω! Απίστευτη διάρκεια (πάνω από 10 ώρες), δεν μαζεύει , δεν μετακινείται, όπου την βάλεις κάθεται! Η δε απόχρωση, με έχει καταβολέψει: Την βάζω το πρωί λίγο πιο αχνά, για μια ιδέα λάμψης και φωτεινότητας στο βλέμμα, και το βράδυ, πιο έντονα ή σαν βάση για άλλες σκιές! Τώρα που έκανα την αρχη, θέλω να πάρω και άλλες αποχρώσεις, οπότε περιμένω προτάσεις!

*Garnier bb cream για τα μάτια: Χαρίζει ελαφριά κάλυψη, ομοιμορφία, ενυδάτωση, δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές, φαίνεται απίστευτα φυσικό το αποτέλεσμα, τι άλλο να ζητήσω;;;

Αnd a little something extra:

*Maybelline Express Remover: Ξεβαφτικό νυχιών με το ποίο έχω πάθει την πλάκα μου! Στην αρχη ήμουν δύσπιστη, αλλά πραγματικά αφαιρεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ με απίστευτη ευκολία σε χρόνο DT, ενώ δεν περιέχει ασετόν! To καλύτερο; Αφήνει ένα άρωμα στα νύχια, πάρα πολύ ευχάριστο, το οποίο διαρκεί! Το έχω λατρέψει!

Ηair care:

*Schwarzkopf  BC Repair Rescue σαμπουάν και μάσκα: Υπέροχα προϊόντα, ιδανικά για φθαρμένα και αδύναμα μαλλιά!  Τα κάνουν φοβερά απαλά, ενυδατωμένα και αισθάνομαι ότι όντως τα τρέφουν! To e-shop Letif, τα έχει σε προσφορά γύρω στα 26 € και τα δύο μαζί! Ρίξτε μια ματιά, γιατί έχει γενικά πολλές προσφορές που αλλάζουν κατά καιρούς! http://letif.eu/

*Garnier Miraculous Oil: Σας το χω ξαναπεί- το πιο οικονομικό λαδάκι, και το καλύτερο από τα ευρείας, που όμως ανταγωνίζεται επάξια, πολύ πιο ακριβά λαδάκια για τα μαλλιά! Αναλυτικά διαβάστε εδώ

*Μacadamia Deep Repair Masque: Η καλύτερη μάσκα EVER. Oι σχετικές εντυπώσεις εδώ.



Aυτά από εμένα! Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ!

Καλή Ανάσταση όμορφες! Να περάσετε πολύ όμορφα ό,τι και να κάνετε, να ξεκουραστείτε, να γελάσετε και να διασκεδάσετε! Εμείς θα τα ξαναπούμε μετά το Πάσχα!

Να περνάτε όμορφααααααα!

10 σχόλια:

  1. Ναι, πολύ μας κούρασες!!! Πάντα αυτό κάνεις!!!
    ;-)
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
    Καλό μήνα!!!
    Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!!!
    Να περάσεις υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @syros2js: Χιχιχι! Καλή Ανάσταση και σε σένα όμορφη! Have fun! Φιλάκια πολλάααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. teleiaaaaaa ola!!
    to antiliako to exw ki egw alla me spf50!!
    polu endiaferon to ladaki gia to swma kai to galaktwma la roche posay!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @eleftheria: Σ' ευχαριστω πολύυυυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @beauty and the food beast: Μerciiii! Θα το πάρω και εγώ με spf 50 για το καλοκαίρι οπωσδήποτε!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thelw polu na dokimasw to Miraculous Oil! :)
    Polu omorfo post, filia! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Laura: Είναι τέλειο! Θα σε ενθουσιάσει οπωσδήποτε! Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena