Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Jane Iredale make up: Εσείς τι γνωρίζετε για το μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα;;;

Καλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα!

Μια από τις μεγαλύτερες χαρές του blogging- για μένα τουλάχιστον- είναι το να μαθαίνω νέες εταιρίες και προϊόντα που πραγματικά αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ μου...



Μια από αυτές τις εταιρίες, είναι η Jane Iredale! Η ιδρύτρια της εταιρίας, Jane Iredale, δημιούργησε το 1994 στις ΗΠΑ, τα μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ βασισμένα αποκλειστικά σε ορυκτά μέταλλα, τα οποία προσφέρουν, όχι μόνο χρωματική βελτίωση, αλλά και οφέλη για την επιδερμίδα! Τα προίόντα αυτά είναι τόσο ασφαλή και ευεργετικά που συστήνονται από πλαστικούς χειρούργους και δερματολόγους, για χρήση σε δέρμα που έχει υποστεί ανάπλαση με χρήση laser ή μετά από επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής!



Εμενα αυτά τα λίγα με έπεισαν να δοκιμάσω τα προϊόντα αυτά με μια εφαρμογή από την εξειδικευμένη make-up artist της εταιρίας, την πολύ γλυκιά και καταρτισμένη Αλίκη! Ειλικρινά κάποια πράγματα με ενθουσίασαν και θα σας τα παρουσιάσω και σε σας, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αξίζουν και με το παραπάνω τα λεφτά τους. καθώς είναι μοναδικά!


Αρχίζω με την PurePressed Base Mineral Foundation SPF 20, που είναι ένα προίόν 4 σε 1:  βάση, πούδρα, concealer και αντιηλιακό! Εντυπωσιακό; Στην αρχή ήμουν δύσπιστη, αλλά μια δοκιμή με έπεισε! Κάλυψε πάρα πολύ καλά σημάδια, σπυράκια και κοκκινίλες, δεν ξεχώριζε από το δέρμα μου, κάτω από τα μάτια κάλυψε πολύ ωραία τους μαύρους κύκλους μου, χωρίς να βαρύνει το βλέμμα ή να μαζευτεί στις λεπτές γραμμές! Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ καλό για να ναι αληθινό, αλλά δείτε και τη σχετική φωτογραφία! Φυσικό αποτέλεσμα και κάλυψη, μόνο με μια πουδρίτσα!



Συνεχίζω με ένα προίόν για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει, το Just Kissed Lip and Cheek Stain! Kορίτσια, είναι η νέα μου αγάπη, το προϊόν που χρησιμοποιώ καθημερινά! Εξηγούμαι: Πρώτον, όπως λέει και το όνομά του, χρησιμοποιείται σε χείλη, σαν lip stain, που όμως διαφέρει από τα άλλα σε πολύ βασικά σημεία! Αρχικά, αλλάζει χρώμα ανάλογα με το ph των χειλίων της κάθεμιας, και στα δικά μου χείλη έχει ένα υπέροχο φουξιο-ροζ χρώμα! Δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη- το αντίθετο μάλιστα, τα ενυδατώνει πολύ ωραία! Και φυσικά, το χρώμα μένει στα χείλη για ώρες, ό,τι και να κάνετε: φάτε, πιείτε, μιλήστε κλπ, και το χρώμα θα παραμείνει στη θέση του! Στην μια φωτογραφία, μόλις το έχω βάλει και έχει την ανάλογη γυαλάδα, ενώ στην άλλη είναι μετά από 3 ώρες αν δεν κάνω λάθος! Επίσης, είναι και ένα εκπληκτικό cheek stain: το βάζετε στα μσγουλάκια σας, και δίνει ένα υπέροχο ροζ χρώμα της υγείας, ενώ κρατάει για ώρες! Το αγαπώ!






Τέλος, ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα που έχω δει ever: Powder-me SPF Dry Sunscreen SPF 30! Nαι, ναι καλά καταλάβατε! Είναι ένα αντιηλιακό σε μορφή πούδρας, που βγαίνει σε 2 αποχρώσεις, αλλά και σε διάφανη πούδρα! Όπως καταλαβαίνετε, είναι το ιδανικό προϊόν για καλοκαίρι, καθώς, ναι μεν, το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι, βάζουμε αντιηλιακό, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν μπορούμε να το ανανεώσουμε αν είμαστε βαμμένες! Με αυτό όμως το μαγικό βαζάκι, που έχει ενσωματωμένο σφουγγαράκι και καθρεφτάκι, πουδράρεστε και όχι μόνο αφαιρείτε την όποια λιπαρότητα, αλλά είστε και προστατευμένες από τον ήλιο! Έχετε ξαναδεί κάτι ανάλογο και τόσο χρήσιμο για καλοκαίρι;;



Τα προϊόντα Jane Iredale, θα τα βρείτε σε συνεργαζόμενα φαρμακεία και εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής! Αν θέλετε να βρείτε και εσείς ένα κοντινό σας σημείο πώλησης, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην εταιρία (210-9329800) , και θα σας ενημερώσουν, ανάλογα με την περιοχή σας! Μια δοκιμή των προϊόντων, θα σας ενθουσιάσει σίγουρα όσο εμένα!

Πώς σας φαίνονται;;;;;;
 Περιμένω τις πρώτες σας εντυπώσεις!

6 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ ωραία! Το lip & cheek stain μ'άρεσε πιο πολύ απ'όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @just another vintage holic: Αχ είναι καταπληκτικό! Το αγαπώωωω! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα mineralized προϊόντα είναι αρκετά διαδεδομένα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό και έχοντας δοκιμάσει αρκετά από ορισμένες εταιρίες θεωρώ πως είναι πολύ υποσχόμενα. Δεν γνώριζα την εταιρία αυτή, πολύ ωραίο ποστ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @smugnificent: Σ΄ ευχαριστω πολύ πολύυυυυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που μπορουμε να βρουμε αυτα τα προιοντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Κatherine: Μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εταιρία (210-9329800) , και θα σε ενημερώσουν για το κοντινότερο σημείο πώλησης, ανάλογα με την περιοχή σου!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena