Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

The Rocket by Maybelline: Μια μάσκαρα που θα απογειώσει το βλέμμα σας!

Kαλημέρα όμορφες!

Όσες με παρακολουθείτε εδώ και καιρό, σίγουρα γνωρίζετε ότι το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ είναι η μάσκαρα! Και τίποτα άλλο να μην βάλω, τη μασκαρίτσα μου την θέλω! Θεωρώ ότι  είναι αυτό το "κάτι" που δίνει αυτοπεποίθηση, κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο γοητευτικά, και εν τέλει όλο το πρόσωπο, λίγο πιο εντυπωσιακό...

Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν είμαι ποτέ απόλυτα ευχαριστημένη από καμία μάσκαρα... Διοτι η μία δίνει όγκο, αλλά δεν τις διαχωρίζει, η άλλη δίνει μήκος, αλλά από όγκο μηδέν και η τρίτη τις διαχωρίζει αλλά δεν τις κάνει να φαίνονται εντυπωσιακές!

Ναι, λοιπόν, το παραδέχομαι: στη μάσκαρα είμαι παράξενη! Θέλω κατ' αρχάς να μην κολλάει τις βλεφαρίδες, να τις ξεχωρίζει μια-μια, να τις κάνει να φαίνονται πυκνές, μακριές και με όγκο και να τις γυρίζει και λιγάκι!

Ζητάω πολλά;;;;

Η τέλεια μάσκαρα δεν υπάρχει ( I learnt the hard way, έχοντας δοκιμάσει από πολύ φτηνές, μέχρι πανάκριβες και συνεχίζοντας ακόμα...), αλλά μερικές όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ κοντά...

Σ' αυτή την κατηγορία εμπίπτει η The Rocket από την Maybelline!

Όπου ρωτάω για καλή μάσκαρα, 8 στις 10 φορές μου λένε κάποια της Maybelline... Mα την The Falsies, μα την One By One, μα την Colossal, σε κάθε περίπτωση όμως θα ναι Maybelline...

Και σταματώντας την πολυλογία γιατί σας έπρηξα, έχω να σας πω ότι έχοντας δοκιμάσει 6 (oh yeah) από τις μάσκαρες της Maybelline, κατέληξα ότι η The Rocket είναι η καλύτερη! Στο Youtube και στα ξένα Blogs την εκθειάζουν άπαντες και όχι άδικα...


Τα προφανή: Ωραία συσκευασία σε έντονα χρώματα. Βουρτσάκι ογκώδες-τεράστιο θα το έλεγα- από σιλικόνη, με πολλά πολλά μικρά τριχάκια, που παίρνει πολύ προϊόν! Αυτό όταν το πρωτοείδα με άγχωσε, διότι συνήθως αυτού του είδους η μάσκαρα, δίνει πολύ όγκο μεν, τείνει όμως να κολλάει τις βλεφαρίδες και να δημιουργεί και κομπάκια εννίοτε...

Και πάμε τώρα στα μη προφανή: Δεν κολλάει καθόλου τις βλεφαρίδες, τις διαχωρίζει πολύ ωραία, προσφέτει όγκο και γυρίζει ελαφρώς τις βλεφαρίδες (για εμένα που δεν βάζω ψαλίδι είναι πολύ σημαντικό). Δεν δίνει τόσο μήκος, αλλά δίνει πάρα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα που μπορείτε να το "χτίσετε" από πρωινό σε βραδίνο!


Ορίστε και εικόνες που μιλούν από μόνες τους!


Την αγαπώ! Βάζει κάτω και την The Falsies που είναι η αγαπημένη πολλών, και αν θέλετε μπορώ να σας κάνω μια σύγκριση για να δείτε τη διαφορά μεταξύ των δύο!

Πώς σας φαίνεται;
Την λεχει δοκιμάσει κάποια από εσάς; 
Θα θέλατε να δείτε τη σύγκριση με την The Falsies;

* Όπως με ενημέρωσε η  φίλη Just another Vintageholic  -και την ευχαριστώ πολύ για αυτό-(τσεκάρετε οπωσδήποτε το κανάλι της), το Beauty Town έχει όλες τις μάσκαρες Maybelline 7,90 €, οπότε αν κάποια θέλει να την αποκτήσει , είναι ευκαιρία!

21 σχόλια:

  1. Εχουμε το ιδιο κολλημα, θελω να βλεπω τις βλεφαριδες μου μια μια οταν βαζω μασκαρα! Καλη φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Τhe beauty nerd: Ε μα, άμα είναι να φαίνεται ότι έχω τριε βλεφαρίδες όλες κι όλες, τι να το κάνω;;;Είναι πραγματικά πολύ καλή! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν αρχίσω να διαβάζω reviews για τη συγκεκριμένη, ήθελα να την αποκτήσω μόνο και μόνο για τη συσκευασία της!!!
    Τελικά, όλες τα καλύτερα γράφετε, οπότε με βλέπω να υποκύπτω και πάλι!!! (Οκ, δεν δυσκολεύομαι και πολύ, εδώ που τα λέμε!!!)
    ;-)
    Φιλάκια, κούκλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Για τα γούστα μου είναι πολύ φυσικό, εγώ προτιμώ να τις κολλάει λίγο για να κάνω πιο εύκολα το cat-eye αποτέλεσμα αλλά και τη συγκεκριμένη θα ήθελα να τη δοκιμάσω! Δεν ξέρω αν την έχεις δοκιμάσει, αλλά η καλύτερη για μένα είναι η They're Real της Benefit, που επίσης γυρνάει πολύ τις βλεφαρίδες. Πάντως η Maybelline σταθερή αξία, για μένα έχουν τις καλύτερες φθηνές μάσκαρες (αν και στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο φθηνές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @syros2js: Εγώ την ποθούσα από τότε που την έβλεπα στiς ξένες και την εκθείαζαν! Είμαι κατευχαριστημένη! Αν τη δοκιμάσεις, να μου πεις εντυπώσεις! Φιλάκια όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @just another vintage holic: Την έχω δοκιμάσει και πράγματι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Το μόνο που με ενοχλεί στην They' re Real, είανι ότι αισθάνομαι πως το βουρτσάκι της είναι πολύ σκληρό και θέλει πολύ προσοχή, αλλιώς νομίζω ότι μου γδέρνει το μάτι... Και η τιμή της ασφαλώς είναι ένα θέμα! Δυστυχώς στην Ελλάδα όλα είναι πιο ακριβά... Φιλάκιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι είναι αλλά έτσι νιώθω ότι έχει και αποτέλεσμα. Τα πιο μαλακά δε μ'αρέσουν και τόσο. Καλά ναι όντως, αλλά με την έκπτωση είναι 5 ευρώ πάνω απ'τις Maybelline, οπότε δεν το σκέφτομαι. Χθες έμαθα ότι το Beauty Town έχει όλες τις Maybelline 8 ευρώ και σκέφτομαι να στοκάρω χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ahaaaa kai egw la trevw mascara kai eixa akousei gia aythn alla review kai videakia den eixa xrono na kathisw na psaksw ! molis me episeis na paw mia voltitsa pros to maybelline stand :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. toso kali e???Kaluteri kai apo tin falsies???prepei na tin dokimasw molis mou teleiwsei i falsies!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @just another vintage holic: Δεν το συζητώ! Αν την πετύχεις σε έκπτωση, αξίζει! Ααα! Θα πάω οπωσδήποτε από εκεί! Καλά που το πες! Θα το προσέσω και στο ποστ! Μerciiiii!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Kaija's Blog: Να πας! Να πας! Είναι εξαιρετική!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @beauty and the food beast: Θα σας κάνω ενα συγκριτικο ποστ, για να δείτε τη διαφορά! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Katia: Στον Κορυδαλλό, Αθηνάς 51!

    http://www.beautytown.gr/index.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχο αποτέλεσμα θα την έχω στα υποψιν....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αααα τώρα το είδα! Τι γλυκό το σχόλιο στο τέλος! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena