Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Εxtra Super Lash Mascara by Rimmel: A review!

Kαλησπέρα όμορφες και χρόνια πολλά!

Ελπίζω να περάσατε ένα υπέροχο Πάσχα, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα! Εγώ αφού καλοπέρασα στο χωριό μου, επέστρεψα με ένα review για τη μάσκαρα Extra Super Lash της Rimmel!


Aρχικά θα ήθελα να σας πω ότι εδώ και καιρό έχει γίνει η αγαπημένη μου μάσκαρα για το πρωί! Ο λόγος; Όπως θα δείτε και εσείς, προσφέρει ένα πάρα πολύ καθαρό αποτέλεσμα- σχεδόν δεν φαίνεται ότι φοράς μάσκαρα- ενώ προσφέρει μήκος, αλλά και λίγο όγκο!


Για μένα είναι ό,τι ακριβώς θέλω από την πρωινή μου μάσκαρα: καθαρό-φυσικό αποτέλεσμα τονισμένα μάτια, αλλά χωρίς υπερβολές, μήκος και βλεφαρίδες που δεν κοκκαλώνουν, δεν κολλάνε και φαίνονται φυσικές, ενώ κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ανοιχτό! Η τιμή της είναι στα 6,40 € από το e-shop για το οποίο θα σας μιλήσω παρακάτω!

Ορίστε και οι σχετικές φωτογραφίες για να δείτε και μόνες σας το αποτέλεσμα (φοράω μόνο τη μάσκαρα)!

         To πριν                                               



Και το μετά

 

Εδώ και καιρό ήθελα να δοκιμάσω κάποια προϊόντα από την Rimmel, αλλά όπως ίσως γνωρίζετε, στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούσαν μέχρι προσφάτως, και δεν αποφάσιζα να παραγγείλω από το εξωτερικό!

Έτσι όταν ανακάλυψα ότι μπορώ να βρω τα εν λόγω προϊόντα σε ένα ελληνικό e-shop ενθουσιάστηκα!

Ο λόγος για το e-shop BeBeauty, από όπου και μου στάλθηκε η μάσκαρα! Εννοείται ότι έχει και προϊόντα μακιγιάζ από άλλες εταιρίες (πολλές φορές μάλιστα σε άκρως συμφέρουσες τιμές: Maybelline The Falsies ούτε 10€!), αλλά εγώ επικεντρώθηκα στη Rimmel διότι δεν τη βρίσκουμε σε καταστήματα στην Ελλάδα!

Αν θέλετε μπορείτε να παρακολουθείτε και τη σελίδα τους στο FB, όπου κάθε εβδομάδα βρίσκετε νέες, πολύ συμφέρουσες προσφορές σε πληθώρα καλλυντικών!

Εσείς ποιο άλλο προϊόν από την Rimmel θα μου προτείνατε να δοκιμάσω;

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο αποιτέλεσμά της και πολύ ενδιαφέρον το site που πρότεινες!
    Φιλιά!

    dreamofbeauty22.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουάου!!!
    Τονίστηκαν ιδανικά οι υπέροχες ματάρες σου!!!
    ;-)
    Like!!!
    Φιλάκια!!!
    Χρόνια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @syros2js: Ωωωωωωωω! Σ΄ευχαριστώ πολύ! Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena