Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Fresh Line: Collective review!

Kαλησπέρα όμορφες!

Σήμερα σας ετοίμασα ένα ποστ, το οποίο το είχα υποσχεθεί εδώ και καιρό, αλλά όλο κάτι συνέβαινε και δεν κατάφερνα να το γράψω... Στο σημερινό ποστ θα σας μιλήσω για όσα προϊόντα της Fresh έχω και χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο!



Κατ' αρχάς να σας πω ότι αυτό που με τράβηξε αρχικά στην εταιρία και άρχισα να αγοράζω τα προϊόντα της είναι ότι είναι φυτικά, χωρίς επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό (πχ: parabens, σιλικόνες, PEG κλπ), αλλά και πολύ αποτελεσματικά... Δεν είανι τυχαίο ότι έχουν 190 (!) σημεία πώλησης σε Ευρώπη και Ασία!

Πάμε να δούμε τι έχω δοκιμάσει και τις εντυπώσεις μου...



Με αυτό το body lotion σας έχω πρήξει- το ξέρω, αλλά είναι μακράν το αγαπημένο μου άρωμα! Ο λόγος φυσικά για το σορμπέ σταφύλι, που το έχω αγοράσει και ξαναγοράσει πολλάκις αφού συνδυάζει λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται αμέσως, άρωμα που διαρκεί πολύ και στο σώμα αλλά και στα ρούχα (εγώ το μυρίζω στα ρούχα μου ακόμα και 2 μέρες μετά). Όταν εξάλλου φοράς μόνο αυτό και σε ρωτάν τι άρωμα φοράς, δεν μπορείς παρά να το λατρέψεις! Στα συν το ότι μπορείτε να διαλέξετε εσείς την ποσότητα που θέλετε, ώστε να το δοκιμάσετε! Έρωτας!

Από την ίδια σειρά (σορμπέ σταφύλι) η bath bomb είναι κάπως ακριβούτσικη, αλλά τα βγάζει τα λεφτά της καθώς την χρησιμοποι[ω με τρεις τρόπους: Την αφήνω ανοιχτή στο γραφείο μου και το δωμάτιο μοσχοβολάει για τουλάχιστον 1 εβδομάδα, Βάζω την μισή μέσα στην μπανιέρα για ένα απολαυστικό, ευωδιαστό και χλαρωτικό μπάνιο, ενώ όταν κάνω ποδόλουτρο και πεντικιούρ τρίβω ελάχιστη στο νερό και αμέσως έχω την αίσθηση μιας spa εμπειρίας! (Φωτογραφία γιοκ, γιατί την τελείωσα και δεν πρόλαβα να την ξαναγοράσω).





Το βούτυρο σώματος βανίλια το αγοράζω κάθε Φθινόπωρο- Χειμώνα. Είναι ό,τι πιο παχύρρεσυτο έχω χρησιμοποιήσει, απίστευτα ενυδατικό, χωρίς να αφήνει "λαδίλα" στο σώμα. Δεν αποροοφάται σε χρόνο dt, οπότε το χρησιμοποιώ μόνο στα πόδια, στις παλάμες και στους αγκώνες ή όπου έχω ανάγκη για έξτρα ενυδάτωση και κάνει εξαιρετική δουλειά! Εμένα μου μυρίζει πασχαλινά κουλουράκια!





 Η κρέμα χεριών βανίλια, είναι μια από τις καλύτερες κρέμες χεριών που έχω δοκιμάσει! Απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενώ ενυδατώνει και τρέφει τα χέρια σε βάθος! Την απλώνω κάθε βράδυ και πρωί τον Χειμώνα και γλιτώνει τα χέρια μου από ξηρότητα και σκασίματα! Το μόνο που δεν με ξετρελαίνει, είναι η μυρωδιά της- αν έβγαινε και σε άλλα αρώματα ( όπως σορμπέ σταφύλι) θα την αγόραζα με το κιλό!







Η κρέμα σώματος σοκολάτα θα ικανοποιήσει τις chocaholics με το ελαφρύ σοκολατένιο της άρωμα που δεν είναι υπερβολικά γλυκό, αλλά και με την λεπτόρρευστη υφή της!











Και μιας και είπα για σοκολάτα, το milk & chocolate lip therapy, έχει την πιο σοκολατένια μυρωδιά που θα συναντήσετε σε lip product! Πέραν του ότι το βαζάκι του είναι πανέμορφο, η ποσότητά του είναι υπερδιπλάσια από τα συνηθισμένα lip balms (15 ml- δεν θα μου τελειώσει ποτέ), μυρίζει σοκολατογλυκό και είναι άκρως ενυδατικό, χωρίς να κολλάει καθόλου στα χείλη... Μακάρι να το βγάζανε και σε μορφή stick που είναι πιο εύχρηστο!




Και πάμε και σε δύο προϊόντα μαλλιών: το λαδάκι και την μάσκα της σειράς ERATO για κατεστραμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά... Υ-π-έ-ρ-ο-χ-α! Το λαδάκι το βάζουμε ΠΡΙΝ το λούσιμο, σαν θεραπεία, το αφήνουμε 30 λεπτά με 3 ώρες σε ζεστή πετσέτα, σκουφάκι πλαστικό ή ζελατίνη, λουζόμαστε και βγαίνουμε με μαλλιά απίστευτα ενυδατωμένα και απαλά! Η δε μάσκα, κάνει τα μαλλιά πολύ απαλά και λαμπερά, δεν τα βαραίνει και μυρίζει και πολύ ευχάριστα! Λατρεύω το γυάλινο βαζάκι της, το οποίο μόλις μου τελειώσει η μάσκα (σε κανέναν χρόνο) θα το πλύνω και θα αποθηκεύσω το σπιτικό μου scrub σοκολάτας!

 Στα πολύ μεγάλα συν της εταιρίας, ότι πάντα με τις αγορές, δίνουν δείγματα χωρίς καν να τα ζητήσω, πράγμα που δείχνει την εμπιστοσύνη της εταιρίας στα προϊόντα της! Περάστε οπωσδήποτε μια βόλτα (το αγαπημένο μου κατάστημα είναι στο Hondos Center Κολωνάκι- η πωλήτρια είναι ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη) και απλώς μυρίστε τα πάντα! Ζητήστε έναν κατάλογο που περιέχει πληροφορίες για τα προϊόντα, μελετήστε τον και αποκλείεται να μην βρείτε την δική σας αγαπημένη σειρά!


Εσείς τι έχετε δοκιμάσει από Fresh Line και σας άρεσε;

15 σχόλια:

  1. φαίνονται απίστευτα !!!!! ειδικά το πρώτο που περιέγραψες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Χαρα: Aχ είναι καταπληκτικό! Όταν βρεθείς από Fresh Line, ζήτα να το βάλεις λίγο στο χέρι σου! Στο δέρμα μυριζει πολύ καλύτερα από το μπουκάλι! Το αγαπώωω!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axxxxx 8elw twra na murisw tin krema me to stafulli!!elpizw na to 8umh8w tin epomeni fora pou 8a perasw apo fresh line!!!!!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τα δειγματα που λες, ειναι πολυ large σε αυτο. η σειρα κασσανδρα μου αρεσε παρα πολυ και τα σετακια για δωρα που εχουν. τα χυμα προιοντα τους δεν τα εχω δοκιμασει ποτε, τι τιμες εχουν περιπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ είναι τόσο όμορφα και μυρωδάτα προϊόντα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα θέλω όλα! Αυτό το lip balm θα το πάρω κάποια στιγμή οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @beauty and the food beast: Eλπίζω να το θυμηθείς και να σου αρέσει!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Gen Emman: Σ' ευχαριστώ πολύ για την π΄ροταση! Θα το έχω σίγουρα στα υπόψιν! Θέλω να δοκιμάσω και καμία μασκούλα από το fresh bar- έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @evi: Την Κασσάνδρα την έχω δοκιμάσει και εγώ σε δείγμα και μου άρεσε πολύ η μυρωδιά της! Η τιμές των προΪόντων από το fresh bar ποικίλουν ανάλογα με το προϊόν, οπότε θα σου πρότεινα να περάσεις από ένα Fresh Line να ρωτήσεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Claire: Tην αγαπώ αυτή την εταιρία! Μυρίζουν όλα τέλεια- ο παράδεισός μου!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Marianna: Αυτό το Lip balm δεν τελειώνει ΠΟΤΕ! Μιλάμε η ποσότητα είναι τεράστια! Και μυρίζει τέλειααααα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά πέρυσι κοντά στα Χριστούγεννα που είχα πάει, μου είχαν δώσει αμέτρητα δείγματα!! Δε ξέρω αν έφταιγε που ήταν Χριστούγεννα! :P Πάντως μου είχαν δώσει τόσο πολλές κρέμες σώματος!!! Θυμάμαι ότι μία μου είχε αρέσει υπερβολικά πολύ αλλά δε θυμάμαι ποια ήτανε :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Roseleanna: Eίναι μόνιμη τακτική τους! Πήγαινε και μύρισέ τα όλα, μέχρι να εντοπίσεις αυτό που σου άρεσεεεεε!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena